Cautare

449 de rezultate pentru "vanghelie" (3.90 secunde)
Absente notabile, Mircea Geoana si echipa sa - Viorel Hrebenciuc, Marian Vanghelie, Liviu Dragnea. Cel care, insa, nu a mai avut rabdare sa faca joc de glezne la nivel de echipa, anuntandu-si candidatura la sefia PSD, a fost Miron Mitrea.
Daca nu, o sa incerc sa promovez social-democratia, chiar daca Vanghelie si Geoana ma trimit la PD-L n-o sa plec nicaieri, pentru ca nu sunt un intelectual de dreapta.
Nu credeti ca acest moment s-a produs inca din seara anuntarii rezultatelor din primul tur, cand in spatele lui Geoana au aparut Iliescu, Nastase si Vanghelie?
• Ecaterina Andronescu - 1070 • Dan Nica - 814 • Gheorghe Nichita - 755 • Ion Toma - 667 • Marian Vanghelie - 667 • Titus Corlatean - 639 • Rodica Nassar - 629 • Constantin Nita - 617 • Ion Prioteasa - 576 • Robert Negoita - 561 • Ion Calea - 538 • Marian Oprisan - 520 • Ion Chelaru - 517 • Valeriu Zgonea - 517 • Adrian Severin - 506.
Petrescu Mira Anca Victoria (PPRM), Opaina Radu (PUR) Vanghelie Daniel Marian (PSD) si Videanu Adriean (Alianta D.A.). Urmeaza apoi cei 12 candidati reprezentand partide si, la coada, independentul Filip Ralu Traian.
Principalul sau contracandidat, social-democratul Marian Vanghelie, a obtinut sustinerea a 29,55% dintre votanti, urmatorii clasati in cursa pentru Bucuresti fiind Cristian Popescu din partea Partidului Blocul National Democrat cu 8,71% si Anca Petrescu din partea Partidului Popular Romania Mare cu 3,48%.
De altfel, la PSD au avut loc deja anumite mutatii in structura de conducere a filialei, Marian Vanghelie fiind debarcat din functia de presedinte.
Chiar daca Mircea Geoana s-a abtinut sa raspunda provocarii, este foarte greu de crezut ca acesta, fie si de dragul democratiei, isi va sterge din prodigioasa sa memorie eliminarea sa, fara drept de apel, din conducerea respectivei organizatii (dupa esecul inregistrat la locale) si apelativul "maimutoi” - obsesiv folosit in ultima vreme de protejatul lui Dan Ioan Popescu, Marian Vanghelie.
- Cei care nu stiau ca in PSD e libertate de expresie, sunt avertizati de catre Zgonea ca Mazare - spre deosebire de Geoana si Vanghelie - nu va fi dat afara pentru criticile aduse lui Ponta.
5, Marian Vanghelie, conduce ostilitatile la Bucuresti din partea PSD, are o pozitie puternica in partid si a avut un cuvant greu de spus in ultimele alegeri pentru sefia partidului.
Fazele cu Vanghelie si conjugarea verbului "a fi" sau cu Basescu care nu stie sa intoneze imnul national sunt doar cateva secvente din continutul Cronicii.
La vot au fost inregistrate doar 7 abtineri, acestea apartinand primarului secto- rului 5, Marian Vanghelie, consilierului general Victor Stan si altor cinci membri apartinand organizatiei PSD Bucuresti sector 5.
Surse din PSD Bucuresti afirma ca, in spatele acestor actiuni "coordonate", s-ar afla primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, care ar avea acceptul conducerii centrale a PSD si al presedintelui Mircea Geoana.
Surse din PSD sustin ca in spatele acestei miscari se afla Marian Vanghelie, primarul "care este" al Sectorului 5. Excluderea lui Stefanescu a avut loc in absenta acestuia, fapt care contravine statutului partidului.
Filiala municipala crede chiar ca demisia lui Nastase e lipsita de valoare din moment ce a avut loc la presiunea lui Marian Oprisan si a lui Marian Vanghelie, ambii cunoscuti drept oamenii lui Miron Mitrea.
suna altfel, dar Oprisan sau Vanghelie... Halal sa le fie! Si sa fie la ei, acolo, in PSD!", sustine Gelil Eserghep.
Ontanu este singurul pesedist care a castigat primaria unui sector din Capitala, avand in vedere ca Marian Vanghelie a luat un al doilea mandat de primar la sectorul 5 ca independent.
Nu suport sa stiu ca merg la brat cu Vanghelie. Cel mai mult m-a deranjat calitatea proasta a oamenilor de la conducere.
"Era clar ca nu puteam sa ma regasesc intr-o echipa in care oameni ca Vanghelie si Oprisan au rolul cel mai important de decizie si in care un presedinte ca Mircea Geoana se transforma peste noapte din maimutoi implementat in lider absolut", a explicat ßtefanescu gestul sau.
In timp ce la Bucuresti PSD-ul l-a ales pe cel "care este", si anume Marian Vanghelie (devenit - incredibil, dar adevarat - presedinte de organizatie in locul lui Sorin Oprescu), la Constanta incepe sa miroasa a insubordonare.
google-analytics.com