Cautare

449 de rezultate pentru "vanghelie" (3.05 secunde)
Formularea este in masura sa produca serioase confuzii, intrucat Mircea Geoana insusi a declarat presei ca organizatia care ar putea sa il sanctioneze este PSD Dolj, unde este membru in acest moment, numai ca primirea sa in partid s-a facut, acum cativa ani, la PSD Bucuresti, deci, potrivit statutului, soarta sa ar sta in mana lui Vanghelie, actualul lider al organizatiei.
Langa Vanghelie, "tataie" este probabil singurul care ar vrea sa-si aduca aminte din ce aluat sunt facuti cei care pana nu demult erau pe langa Geoana.
In octombrie 2009, liderul PSD Marian Vanghelie il ataca pe seful statului spunand ca bea foarte mult. ... Este vorba de presedintele Traian Basescu, stim cu totii ca bea foarte mult", a spus la acea vreme Marian Vanghelie.
Geoana) si-a mutat sustinerea de la grupul de la Cluj catre un grup de 'baroni' locali precum primarul Constantei Radu Mazare sau Marian Vanghelie." "Intrebat cat va rezista coalitia de guvernare, Pop a raspuns ca acest guvern ar putea rezista cu usurinta intreg mandatul depinzand de dispozitia lui Basescu.
Patriciu ataca tot mai dur USL si pe Antonescu, dar lanseaza chemari la impacare lui Basescu si intra vertiginos in gratiile presei portocalii, oamenii lui Tariceanu ies si ei la rampa cu intepaturi la adresa aliantei liberalo-pesediste, Petre Roman, finul lui Patriciu, anunta ca asteapta ca Basescu sa-l reactiveze politic (?!!), gruparea Vanghelie zguduie tot mai tare barca pesedista, Iliescu repune pe tapet ideea suspendarii presedintelui.
"Mircea Geoana nu este un bun constructor" Mircea Geoana nu este un bun constructor si, tocmai de aceea, proiectul infiintarii unei noi platforme politice este unul foarte dificil, afirma presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu, pentru Inpolitics, el fiind de parere ca, dintre sustinatorii ex-pesedistului, doar edilul Marian Vanghelie este un bun mobilizator.
USL iese din nou la rampa cu Chiliman si Vanghelie. ... La sectorul 1, USL va merge pe sustinerea liberalului si actualului primar Andrei Chiliman, iar la sectorul 5 Marian Vanghelie primeste sprijinul PSD pentru un nou mandat.
Nimic din efervescenta congreselor pesediste d‘an tart, pe cand amfitrion era Marian Vanghelie. ... Aprovizionarea precara i-a facut pe pesedisti sa-l planga pe Vanghelie, iar pe liberali sa-si vada de drum.
UPDATE 20.06 Marian Vanghelie: M-am speriat, prea multe femei. Si colegii mi-au spus: "Mariane, du-te acolo!". "Poate ati vazut colaborarea cu domnul presedinte Victor Ponta.
Niculae Banicioiu, Eugen Bejinariu, Gheorghe Bunea Stancu, Ion Calinoiu, Ion Calea, Titus Corlatean, Adrian Duicu, Dan Nica, Constantin Nita, Ion Prioteasa, Cristian Rizea, Dan Sova, Marian Vanghelie.
Dupa excluderea lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova, a urmat demisia, care a parut demitere, a lui Sebastian Ghita din partid.
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a reactionat dur. ... Nu trebuia sa ne spuna acum in sedinta de Guvern cu toata presa in direct", a spus Vanghelie.
Doamna Udrea are echipa de comunicare, domnul Traian Basescu are si el - a nu se intelege cumva ca e arestat!, la fel, proaspat intratul in club, negociatorul de majoritati parlamentare Marian Vanghelie.
Pana la urma pro-europenii au reusit sa stranga ceva peste jumatatea mandatelor parlamentare - In Moldova, diaspora din Rusia a votat pentru stanga, in timp ce in Romania au iesit la vot doar vreo 10 la suta dintre basarabeni - Prezenta lui Johannis la Chisinau in toiul bataliei politice a parut unor comentatori TV hazardata - Dupa criticile liderului PSD Ghita, a inceput sa ploua cu scrisori si mesaje de sustinere pentru Ion Iliescu - Curg dezvaluirile lui Geoana si Vanghelie despre ceea ce era si este putred in Danemarca presedintiei Geoana.
Apoi, pesedistilor le-a ramas in cap succesul de la locale al lui Marian Vanghelie, ca independent.
In acest context, vehementa lui Marian Vanghelie, cand vitupera, in stilul sau inconfundabil, fata de prestatia fostului ministru de Externe in campania pentru Primaria Capitalei, a fost cat se poate de explicabila. Poate ca domnul Vanghelie are calitati de organizator superioare lui Geoana.
Fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie, a dat cu ochii de un protestatar. Spiritele s-au incins si politicianul a lovit telefonul protestatarului dupa care a urmat o serie de injuraturi din ambele parti pana la interventia unui jandarm.
Spre exemplu, Marian Vanghelie adopta o tactica ce functioneaza de cand lumea si pamantul: ... Pai si fara culoare, ce campanie ar mai fi aceasta, linistita si cu discutii administrative, de-ale primariei, in care Vanghelie oricum se considera tatic?
Fostul primar de la sectorul 5, Marian Vanghelie, a ajuns joi la DNA, pentru audieri intr-un dosar de coruptie, legat de activitatea de primar.
Vanghelie "care este" nici n-a apucat bine sa se bucure ca a scapat de "arogantul" Nastase, ca a si fost anuntat ca urmeaza la coada pe care social-democratii o fac la usa DNA-ului.
google-analytics.com