Puteti citi in continuare cea mai recenta postare pe blogul lui Mircea Badea, pana la aceasta ora.
"Domnu’ Presedinte, nu faceti asta ! Pai cum adica RECONCILIERE ?! Va trageti in piept alegatorii ?! Din nou ?! Inteleg din zecile de mii de mesaje teribile la adresa mea ca 5 milioane v-au votat pentru ca sunteti anticomunist si antimoguli. Campania a fost impotriva comunistilor si impotrvia mogulilor. Cum adica reconciliere?
Multi spun ca au votat cu Basescu pentru ca urasc PSD-ul. Ok. Inteleg asta. Nu pricep de ce cred ei ca Basescu e anti-PSD. Doar i-a adus la guvernare. Fix acum un an. Nu acum un mileniu. Pai cum reconciliere? Se impaca iar cu mineriadele, comunismul, Nastase, Iliescu, Vanghelie, Hrebenciuc, baronii? Ce inseamna votul anti-PSD? Un vot pe care-l dai tocmai pentru ca PSD-ul sa n-ajunga la putere. Pai daca tu votezi impotriva unuia, ai senzatia ca ai castigat si ala ajunge la putere, te cam pisi pe votul anti si pe ala cu care ai votat. Sau odios era doar ca PSD-ul (mineriadele, comunismul, Nastase, Iliescu, Vanghelie, Hrebenciuc, baronii etc) sa ajunga la putere cu liberalii? Cu PD-L-ul e ok?
La fel cu mogulii. Parca Patriciu era inamicul poporului. Iar Tariceanu era sluga lui. De fapt, tot PNL-ul era sluga lui Patriciu. Asta era comunicarea in campanie. Aceeasi intrebare: daca "slugile mogulului" ajungeau la putere cu PSD-ul era crancen. Cu PD-L-ul nu numai ca e ok, dar e si minunat. Da’ parca tocmai pe Tariceanu ati incercat sa-l dati jos 4 ani pentru ca era nashpa si cam corupt. Am auzit pana acu 2 zile de afacerea Sterling de m-am saturat.
De fapt, prin invitatia la reconciliere, Basescu aplica a mia oara singurul sau principiu de functionare:" Daca e cu mine e bun, daca nu e cu mine e un nenorocit." Corect ar fi sa-si faca el guvernul exclusiv din pedelistii minunati si gata. Iar aia din Parlament (alt inamic al poporului) sa i-l instaleze fara nici o opozitie. Poate asa "va fi lasat sa faca treaba in tara asta."
P.S. Sunt convins insa ca fanii lui decervelati nu vor avea nimic impotriva si nu se vor simti tradati daca Smenarul bate palma cu mineriadele si cu mogulii si vor trai in continuare cu senzatia imbecila ca i-au invins pe dusmani".