Cautare

449 de rezultate pentru "vanghelie" (4.39 secunde)
In capitala, liderii PSD Bucuresti, Sorin Oprescu si Marian Vanghelie au dat o bere si patru mici la fiecare bucurestean care s-a gabit sa ajunga la intalnirea din parcul Izvor.
In plus, nici unul dintre subalternii mei nu a confirmat afisarea tematicii si a celorlalte anunturi necesare inaintea probelor", a afirmat Ovidiu Vanghelie, directorul Directiei patrimoniu.
Dupa aproape un sfert de ora de la sosirea "fondatorului" a aparut si liderul PSD Mircea Geoana, insotit de presedintele PSD Bucuresti Sorin Oprescu si de Marian Vanghelie.
Marian Vanghelie, primarului sectorului 5, a primit diploma "Wanted!" pentru "fantoma" reabilitarii strazilor, lucrarile la bazinul olimpic promis, iar primarului sectorului 6, Cristian Poteras, i-a fost decernata diploma "Excelenta pentru incompetenta".
In schimb, Adrian Nastase l-a felicitat telefonic, iar senatorul Ion Iliescu si primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, i-au promis sarbatoritului ca vor fi prezenti la petrecerea de la Clubul Diplomatilor.
Sorin Oprescu este liderul interimar al PSD Bucuresti, alaturi de Marian Vanghelie, de la inceputul anului, cand fostul lider al organizatiei Dan Ioan Popescu s-a autosuspendat din functie.
Desi conducerea centrala a partidului a decis, inca din luna aprilie, convocarea unei Conferinte extraordinare a PSD Bucuresti pentru a-i oficializa in functiile de presedinte si presedinte executiv pe Sorin Oprescu si Marian Vanghelie, sedinta nu a mai avut loc.
"Iar picatura care a umplut paharul este realitatea din organizatia Bucuresti", a conchis DIP, cu trimitere directa la Marian Vanghelie, unul dintre adversarii sai declarati.
"Nu stiu!", la fel ca si directorul Directiei patrimoniu, Ovidiu Vanghelie, sau directorul Directiei Tehnice, Adriana Motocu. Lista poate continua cu cei doi viceprimari si cu toti ceilalti directori si sefi de servicii.
Adrian Nastase a polemizat, in ultimele saptamani, cu o serie de lideri centrali sau locali ai PSD, precum Mircea Geoana sau Marian Vanghelie.
Presedintele executiv al PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat marti ca nu crede ca se impune in acest moment autosuspendarea din partid a lui Adrian Nastase, intrucat dosarul in care a fost trimis in judecata de DNA este un joc politic.
Intrebat de ziaristi daca are sprijinul adjunctului sau pe linie de partid, Marian Vanghelie, liderul PSD Bucuresti a raspuns: "Chiar conteaza?".
Convocarea nestatutara a unei sedinte PSD Bucuresti pentru a fi eliminat din joc, pe cand eram plecat din tara, nu a fost initiativa lui Vanghelie".
De duminica seara si pana marti dupa-amiaza a fost luat in calcul un eventual interimat asigurat la filiala bucuresteana de catre Marian Vanghelie, presedintele executiv al organizatiei.
Liderul PNG, George Becali, a primit premiul "Cotlete de berbecut", primarul PSD al sectorului 5, Marian Vanghelie, a luat premiul "Deci mananc, exist", in timp ce premiul "Zboara, puiule, zboara!" i-a fost acordat fostului premier Adrian Nastase.
"PD se cruceste, datorita faptului ca-si vede un adversar politic redutabil redus la dimensiunea unui personaj precum Vanghelie", a declarat Mironescu, potrivit caruia cu totul altfel ar fi stat situatia daca in locul primarului "care este" "almanahe" se afla doctorul Sorin Oprescu, un "adversar demn de luat in seama si demn de respect".
La sfarsitul intalnirii PSD de vineri, Vasile Dancu si Marian Vanghelie si-au dat mana spre deliciul colegilor de partid, si chiar au imortalizat momentul.
Un alt motiv il reprezinta participarea lui Marinescu la o serie de manifestari publice pentru salvarea Parcului Bordei, alaturi de primarul PSD al sectorului 5, Marian Vanghelie.
Un alt motiv il reprezinta participarea lui Marinescu la o serie de manifestari publice pentru salvarea Parcului Bordei, alaturi de primarul PSD al sectorului 5, Marian Vanghelie.
Marinescu a participat, de asemenea, la o serie de manifestari publice pentru salvarea Parcului Bordei alaturi de primarul PSD al sectorului 5, Marian Vanghelie.
google-analytics.com