Cautare

683 de rezultate pentru "valeriu" (3.05 secunde)
Mai mult, el a spus ca are convingerea ca "pana la sfarsitul anului, Coalitia se va rupe, iar iesirea publica a celor trei liberali, Mona Musca, Valeriu Stoica si Theodor Stolojan, va grabi moartea Aliantei".
Theodor Stolojan, Mona Musca, Valeriu Stoica, Cristian Boureanu si Raluca Turcan au devenit practic personaje indezirabile, liberalii constanteni condamnand modalitatea subversiva a acestora de "a face politica la televizor", contrar principiilor adoptate de forurile de conducere a PNL, cu atat mai mult cu cat dizidentii aveau acces direct la acestea.
Purtatorul de cuvant al uzinei craiovene, Valeriu Garlea, a declarat ieri ca societatea are un viitor asigurat. "Nu mai suntem in situatia de a nu sti ce sa facem.
Valeriu Stoica, fostul lider liberal, considera ca Gruparea Patriciu-Tariceanu - Olteanu este o adevarata "Coloana a cincea" a PSD si PRM, care a actionat si actioneaza pentru discreditarea PNL.
Stoica acuza de ipocrizie Atacurile venite din interiorul partidului au fost completate de iesirea la rampa a fostului presedinte Valeriu Stoica.
Am observat ca unii lideri ai PD mor de grija PNL si de grija lui Valeriu Stoica, a lui Theodor Stolojan si a Monei Musca.
red.) ma voi intalni cu Valeriu Stoica pentru a formula contestatia", a declarat deputatul independent Mona Musca. Ea a declarat ca asteapta sa fie invitata pentru a-si sustine contestatia "in zilele urmatoare", fara a putea preciza o data exacta.
Consilierul prezidential Theodor Stolojan a declarat ca va lansa, alaturi de Valeriu Stoica si de Cristian Boureanu, propunerea de platforma politica pentru reformarea PNL si a subliniat ca evenimentul nu are legatura cu "scenariile vehiculate" despre formarea unui megapartid.
Cat despre zvonurile privind infiintarea unui mega-partid, care sa reuneasca democratii, dizidentii Stolojan, Valeriu Stoica, Boureanu si altii din PNL, aripa Ioan Rus din PSD-ul de la Cluj Napoca si Cozmin Gusa, deputatul Dragomir este convins ca acest proiect nu are nici o sansa.
Presedintele Comisiei de Etica din PNL, Adrian Iorgulescu, a afirmat ulterior ca acelasi tratament i-ar putea fi aplicat si fostului presedinte Valeriu Stoica.
Fostii presedinti - si actuali disidenti ai PNL, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, au prezentat ieri, la Pitesti, o noua platforma-program pentru relansarea liberala.
Framantarile din cadrul PNL continua, dupa ce duminica fostii presedinti ai partidului Valeriu Stoica si Theodor Stolojan au anuntat initierea unei platforme liberale pentru unitatea fortelor politice de dreapta.
De fapt, situatia acestuia va fi decisa cat mai curand posibil, avand in vedere ca Iustian este unul dintre sustinatorii platformei prezentate de Valeriu Stoica si Theodor Stolojan.
Liderul liberal crede ca agitatia celor care s-au declarat de partea dizidentilor exclusi Theodor Stolojan si Valeriu Stoica este expresia unor frustrari.
Fostul presedinte al PNL Valeriu Stoica a declarat, totodata, ca o conferinta nationala a simpatizantilor platformei liberale va avea loc la inceputul anului viitor, in ianuarie-februarie, pana atunci urmand sa se formeze grupuri de sutinere ale platformei in toate judetele.
Co-autorul Platformei Liberale, Valeriu Stoica, a declarat ca intentia grupului "Stolojan-Stoica" nu este aceea de a rupe PNL in doua, ci, din contra, ar vrea ca partidul sa devina un actor principal in procesul de unificare a fortelor de centru-dreapta din Romania.
Elena Udrea, Emil Boc, Cezar Preda, Ioan Oltean, Mircea Hava, Nicolae Iotcu, Gheorghe Falca, Valeriu Tabara, Roberta Anastase, Anca Constantinescu si Gratiela Iordache au ajuns in club dupa miezul noptii si s-au asezat la o masa aproape de ringul de dans.
Hasotti crede ca persoanele adunate in jurul lui Stolojan si a lui Valeriu Stoica sunt doar membri liberali fara realizari politice.
Tariceanu doreste ca aliatii sa-si precizeze si pozitia fata de platforma liberala a lui Theodor Stolojan si Valeriu Stoica. "Orice ambiguitate va crea o neincredere sporita in relatiile dintre noi", a adaugat premierul.
Conducerea Camerei Deputatilor a luat act ieri de solicitarea Asociatiei Civic Media de retragere a mandatului de parlamentar al deputatului Mona Musca (foto), pe motiv ca acesta a facut fals in acte publice, cererea fiind trimisa la Comisia juridica, a declarat secretarul Camerei, Valeriu Zgonea.
google-analytics.com