Valeriu Stoica, fostul lider liberal, considera ca Gruparea Patriciu-Tariceanu - Olteanu este o adevarata "Coloana a cincea" a PSD si PRM, care a actionat si actioneaza pentru discreditarea PNL. "Dezvaluirile facute in ultimul timp in presa indreptatesc din ce in ce mai mult concluzia potrivit careia gruparea Patriciu-Tariceanu-Olteanu este o adevarata "Coloana a cincea" (n.r. - denumire generica pentru spioni si sabotori in spatele frontului, in timp de razboi) a PSD si PRM, care a actionat si actioneaza pentru discreditarea PNL", a declarat Stoica.
El a comentat astfel informatiile din presa centrala despre sponsorizarile oferite PSD, in ultima campanie electorala pentru alegerile generale, de catre doua firme controlate de omul de afaceri Dinu Patriciu.
Stoica a vorbit si despre metodele de hipnoza colectiva, folosite "cu succes" in partid de catre omul de afaceri liberal, presedintele PNL si presedintele Camerei Deputatilor. "Este momentul ca liberalii sa nu mai fie victima metodelor de hipnoza colectiva pe care aceasta grupare le-a folosit cu succes pana in prezent. Daca PNL nu isi gaseste luciditatea, risca sa aiba soarta PN„CD", a conchis fostul presedinte al PNL. (A.M.)