Cautare

683 de rezultate pentru "valeriu" (2.96 secunde)
Viceliderul Grupului parlamentar al PSD din Camera Deputatilor, Valeriu Zgonea, a acuzat ieri insistenta Aliantei D.A. de a-i schimba cu orice pret din functii pe urmatorii doi oameni in stat dupa presedintele tarii - Nicolae Vacaroiu si Adrian Nastase.
La intalnire au mai participat si liderul PSD Mircea Geoana, secretarul general Miron Mitrea, precum si deputatii Viorel Hrebenciuc si Valeriu Zgonea.
Deputatul PSD Valeriu Zgonea a declarat ieri ca partidul pe care il reprezinta a inceput „razboiul cu actuala Putere“, impotriva careia va depune cate o motiune simpla in fiecare saptamana.
In replica, pesedistii Valeriu Zgonea, Miron Mitrea, Victor Ponta, Valer Dorneanu, Eugen Nicolicea si Viorel Hrebenciuc, au pledat, pe rand, pentru respectarea programului stabilit de conducerea Camerei, dorind astfel sa se amane cat mai mult momentul inceperii dezbaterilor la Regulamentul care-l poate schimba pe Adrian Nastase din functia de presedinte al deputatilor.
prefectul Ilie Bolojan, deputatul Valeriu Boeriu, Adrian Domocos si Ioan Oprean. Cornel Popa se afla la al doilea mandat, atat ca presedinte al organizatiei judetene a PNL, cat si ca deputat de Bihor, fiind, de la inceputul actualei legislaturi, viceliderul grupului liberal din Camera Deputatilor.
Tatal sau, Valeriu Patriciu (1903-1987), a fost inginer in mine, doctor in geologie, geofizica si mineralogie si a lucrat ca geolog-sef, incepand cu anul 1935, in Societatea Astra Romana (societate romana cu capital anglo-olandez), o sucursala a trustului petrolier Royal Dutch Shell Co.
Pe de alta parte, Romania literara apare la Bucuresti in ianuarie 1990, sub conducerea unui comitet director, din care fac parte Octavian Paler, Alexandru Paleologu, Nicolae Manolescu, Andrei Plesu, Gabriel Dimisianu, Valeriu Cristea si Roger Campeanu, cu Stefan Augustin Doinas care semneaza editorialul primului numar.
Deputatul PD Cristian Radulescu a spus ca ar fi necesara retrimiterea proiectului de buget la comisia de specialitate, in timp ce colegul sau de partid Valeriu Tabara a apreciat ca trebuie amanata votarea bugetului.
Premierul Boc a sosit la sediul Ministerului Agriculturii inainte de ora 11.00 si a avut o intalnire separata cu ministrul Valeriu Tabara.
social-democratul Liviu Harbuz, vicepresedintele Departamentului de agricultura al PSD, a atras atentia ca, printr-un proiect de reorganizare a Autoritatii, se doreste de fapt mutarea la Ministerul Sanatatii a activitatii pentru siguranta alimentelor si la Ministerul Agriculturii a activitatii pentru sanatatea animalelor, desi ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, a primit o recomandare de la comisarul european pentru Sanatate, John Dalli, ‘de a lasa in pace aceasta institutie (ANSVSA - n.r.) si de a o conserva in structura in care ea se afla acum.
Victor Duta "Politica nu se face cu sfintii, dar, daca oamenii politici il iau ca model pe Iuda, vai de tara in care se face politica acestuia!". Victor Duta "Schimbare politica. Alti ciobani, alti caini, aceleasi oi". Valeriu Butulescu - Frunze fara ram
Valeriu Tabara, deputat PD, a precizat ca, desi premierul a luat o astfel de decizie, trebuie discutat acest gen de probleme, „pentru ca un lider al PNL care arunca in vant astfel de declaratii trebuie chemat la ordine“.
Vadim Tudor a anuntat ca se va desfiinta functia de prim-vicepresedinte al partidului ocupata de la fondarea formatiunii pana in prezent de Eugen Barbu, Mircea Musat, Valeriu Buzea, Corneliu Ciontu si Dorel Constantin Onaca.
Presedintele de sedinta, liberalul Teodor Melescanu (foto), s-a vazut nevoit sa incheie lucrarile inainte de ora stabilita incetarii dezbaterilor, la solicitarea viceliderului grupului PSD din Camera Deputatilor, Valeriu Zgonea, ca ministrul de Finante, plecat la sedinta CSAT, sa fie prezent in sala la dezbaterea bugetului de stat pe 2006.
Deputatul PSD Valeriu Zgonea a anuntat inca de vineri ca obiectul negocierii va consta, in ce priveste PSD, intr-o serie de chestiuni legate de politicile sociale si de anumite abordari in ce priveste domeniile çnvatamânt, Sanatate si Munca, ce nu sunt in concordanta cu ceea ce asteapta PSD de la bugetul pe 2006.
- Romania literara apare la Bucuresti inianuarie 1990, sub conducerea unui comitet director, din care facparte Octavian Paler, Alexandru Paleologu, Nicolae Manolescu,Andrei Plesu, Gabriel Dimisianu, Valeriu Cristea si Roger Campeanu,cu Stefan Augustin Doinas care semneaza editorialul primului numar.In prezent, revista este editata de Fundatia Romania Literara.
Mai exact, Cristian Boureanu si Valeriu Stoica au intrat in vizorul conducerii liberale, Comitetul Executiv al PNL acceptand, la propunerea expresa a presedintelui Calin Popescu Tariceanu, ca „toti cei care mai aduc atingere imaginii partidului de acum inainte” sa fie sanctionati.
„A treia categorie este un cerc de dezbateri teoretice in jurul lui Valeriu Stoica“, iar a patra - aceea „a oamenilor care nu inteleg foarte bine despre ce e vorba si care, in momentul in care aud acest zumzait referitor la fuziune, se comporta precum patrupedul lui Pavlov“.
Liberalii n-au dat inapoi si, la inceputul lui iulie, aripa dura din PNL - in frunte cu Crin Antonescu, Valeriu Stoica si Varujan Vosganian - i-au adresat o scrisoare deschisa premierului Tariceanu, prin care il someaza practic sa iasa la atac impotriva PD.
Totodata, premierul a refuzat sa spuna daca va fi folosit proiectul de fuziune realizat de fostul lider al partidului, Valeriu Stoica.
google-analytics.com