Cautare

683 de rezultate pentru "valeriu" (2.55 secunde)
De asemenea, PNL a mai hotarat ca Stolojan se poate intoarce in partid, ca orice membru, doar daca respecta conducerea in exercitiu a partidului si daca renunta la platforma liberala pe care a initiat-o impreuna cu Valeriu Stoica.
Deputatul PSD Valeriu Zgonea a respins propunerea lui Funar, aratand ca aceasta ar incalca cutumele parlamentare si Regulamentul Parlamentului. Virgiliu Leon ¥arau a fost validat cu 244 de voturi "pentru".
Se pare ca negocierile cu renumitul producator de seriale Valeriu Lazarov au fost fructuoase, Oana Zavoranu urmand sa joace intr-una dintre productiile sale.
Astfel, secretarul Camerei, Valeriu Zgonea (PSD), a anuntat ca ministrul Trans-porturilor i-a invitat pe parlamentari sa foloseasca acest "mijloc modern de transport pentru deplasarea la Alba Iulia".
Dezbateri, toata saptamana Pe de alta parte, secretarul Camerei Deputatilor, deputatul PSD Valeriu Zgonea, a anuntat ieri ca "toata saptamana vor avea loc dezbateri pe marginea bugetului de stat pe 2007", exceptand ziua de miercuri, care va fi dedicata "dezbaterii si votului final pentru proiecte de legi care sunt ale Camerei Deputatilor", sedintei biroului Permanent si discutarea statutului Minoritatilor Nationale.
In timpul dezbaterilor, deputatul PSD Aura Vasile a cerut de mai multe ori efectuarea apelului nominal, considerand ca la lucrari nu sunt prezenti suficienti deputati si senatori din partea Puterii, solicitare respinsa de presedintele Bogdan Olteanu (PNL), dar si de deputatul PSD Valeriu Zgonea, care au considerat ca Parlamentul se afla in cvorum.
Flutur, cel mai bun pe Agricultura Mircea Razvan Cristea a mai spus ca nu este constructiva amenintarea fostului lider liberal Valeriu Stoica privind “trintirea” bugetului de stat daca nu vor fi indeplinite conditiile puse de sustinatorii Platformei lui Stolojan.
Pe langa cei patru pedisti mentionati, PD mai ataca regiile cu Aurora Tiribeja, inginer, Cosmin Calin, jurist, Ion Prodan, inginer si economist, somer, Cosmin Marinescu, avocat stagiar, Valeriu Cosaceanu, inginer, somer, fost director general al Regiei de Transport, Ion Dinca, jurist, pensionar.
Valeriu Cosaceanu, specialist in activitatea Regiei de Transport, al carei director general a si fost, si Cosmin Calin, jurist de meserie.
Platformistii nu renunta la recuperarea PNL La randul sau, si fostul presedinte liberal Valeriu Stoica a infirmat ieri zvonurile privind aparitia unui nou partid si a subliniat ca liderii Platformei Liberale nu au renuntat la obiectivul de a recupera PNL.
El a spus la conferinta teritoriala a PNL Constanta ca "agitatia din Bucuresti" este mult mai mare decat in teritoriu si ca liberalii nu trebuie sa uite ca se implinesc sase ani de la cel mai rusinos gest facut de un presedinte PNL, atunci cand Valeriu Stoica a incheiat un protocol de colaborare cu PSD.
Celelalte scenarii sunt simple ipoteze de scoala", declara, la momentul respectiv, Valeriu Stoica. O opinie similara a exprimat si Gheorghe Flutur.
Liderii PD Emil Boc, Adriean Videanu si Vasile Blaga s-au intalnit, ieri, cu initiatorii Partidului Liberal-Democrat, Theodor Stolojan (foto), Valeriu Stoica si Gheorghe Flutur, participantii la discutie convenind ca astfel de intruniri sa aiba loc saptamanal sau la doua saptamani.
Valeriu Stoica a vorbit ieri despre o aparitie pe scena politicii romanesti a unui partid "antiprezidential" in contrapondere la partidul "prezidential".
Valeriu Stoica a declarat ieri la finalul intalnirii cu reprezentantii din teritoriu ai PLD ca viitoarea "entitate politica" va avea la baza opt principii.
Solcanu considera ca dupa infiintarea Partidului Liberal Democrat - initiat de platformistii condusi de Theodor Stolojan, Valeriu Stoica si Gheorghe Flutur - PSD va avea sustinerea necesara pentru rasturnarea Guvernului.
Theodor Stolojan, Valeriu Stoica, Mona Musca, Gheorghe Flutur lucreaza la proiectul alternativ si reusesc sa mobilizeze o parte din liberalii nemultumiti fie de politica dusa de Tariceanu, la nivel general, fie de faptul ca au pierdut alegerile interne in partid sau alte oportunitati.
Liderii viitorului Partid Liberal Democrat, Theodor Stolojan, Valeriu Stoica si Gheorghe Flutur, s-au intalnit ieri cu cei ai PD, Emil Boc, Adriean Videanu si Liviu Negoita, si au stabilit ca formatiunile politice pe care le reprezinta sa colaboreze pe plan parlamentar si sa infiinteze o fundatie "pentru unitatea dreptei", potrivit Hotnews.
Dragomir nu va candida la nici o functie de conducere in PNL Toate acestea au fost stabilite ieri, in urma intalnirii care a avut loc intre liderii PLD, Theodor Stolojan, Valeriu Stoica si Gheorghe Flutur si cei ai PD, Emil Boc, Adriean Videanu.
In aceasta situatie, cea mai buna solutie este acceptarea alegerilor anticipate", a afirmat alt lider al PLD, Valeriu Stoica. PLD il curteaza pe Ungureanu Vicepresedintele Partidului Liberal-Democrat, Gheorghe Flutur, a declarat ca usa partidului este deschisa oricand pentru ministrul de externe, Mihai-Razvan Ungureanu.
google-analytics.com