Cautare

683 de rezultate pentru "valeriu" (3.79 secunde)
Tariceanu nu a comentat insa daca va fi folosit proiectul de fuziune realizat de fostul lider al partidului, Valeriu Stoica.
Pe de alta parte, demersul PD reprezinta, in opinia lui Markó Béla, un "semnal cinic", deoarece democratii l-au desemnat pe Valeriu Tabara, fost PUNR-ist, sa se ocupe cu problemele legate de minoritati.
Gestul lui Patriciu vine la doar o zi dupa ce Valeriu Stoica a declarat public necesitatea unei retrageri a magnatului liberal din functiile de conducere politica, pentru a nu crea PNL-ului aceeasi imagine pe care si-a faurit-o PSD-ul.
Nu-i nici o problema, o sa vorbesc atunci cand o sa pot, dar nu plec de aici fara sa le vorbesc colegelor mele", a staruit deputatul liberal, care a mai fost confruntata cu o situatie similara, impreuna cu Valeriu Stoica, la conferinta Organizatiei PNL Bucuresti, in noiembrie.
Curios este faptul ca tot ieri, si tot la Pitesti, vicepresedintele PNL Arges, Valeriu Acatrinei, a sustinut acelasi lucru. El declarat, potrivit Agentiei Amos News, ca exista posibilitatea caderii Guvernului in plenul de marti al Parlamentului.
Rodica Ailincai, Vlad Basarab, Marcel Bunea, Daniela Constantin, Vioara Dinu Popescu, Serbana Dragotescu, Suzana Fantanaru, Catalina Florescu, Daniela Frumuseanu, Miruna Hasegan, Anca Alexandra Higiu, Georgeta Hlihor, Alexandra Andreea Ionascu, Andreea Gabriela Ionescu, Constantin Ovidiu Ionescu, Carmen Iordache, Ileana Dana Marinescu, Alexandru Ioan Marginean, Lucian Muntean, Alexandra Neacsu, Lisandru Neamtu, Vasile Pop Negresteanu, Cristina Gloria Oprisa, Letitia Oprisan, Ioana Liana Popa, Adriana Popa Canija, Cristiana Maria Purdescu, Marin Raducu, Doina Reghis Ionescu, Ana Maria Rugescu, Adina Sztrharszky, Valeriu Susnea, Alina Voda.
Ar fi chiar deplasat, inacceptabil ca noi sa ne sinucidem politic de bunavoie doar pentru ca Valeriu Stoica doreste sa se razbune sau pentru ca Emil Boc, in timpul liber de la Primaria Clujului, imagineaza constructii politice iluzorii".
In opinia lui Hasotti, se pare ca intregul scandal al fuziunii a plecat de la Valeriu Stoica, fostul presedinte PNL, care incearca acum "prin tensiunile pe care le creeaza deliberat in partid sa se razbune pe cei care l-au inlaturat de la conducerea PNL" si "sa destabilizeze partidul", influentat de alte persoane.
Acelasi impreuna cu Ion Precul si Valeriu Cicate vor conduce Desteptarea - societate nationala a romanilor din Ucraina” infiintata la Kiev la 26 noiembrie 1917”.
Ar fi putut sa il puna intr-un loc unde sa putem sa facem mai multe miscari cu masinile", a replicat indignat Valeriu Stroe, conducator auto.
Valeriu Mladin, prof. Sorin Ienulescu si prof. Carmen Paraschivescu. Moment artistic: pian si recital Edith Piaf cu Diana Matei. Invitat special:
Asa cum mi-a spus candva cateva personalitai:domnul Octavian Bellu, domnul Topescu sau regretatul om de televiziune - Valeriu Lazarov, proiectul avea potential ca format, inca de la inceputul primei editii, pe care am realizat-o la Bucuresti.
Alt parlamentar pesedist de Dolj, Valeriu Zgonea, l-a contrazis insa pe Manda, declarand ca poate nu-si aminteste, dar a fost in zonele sinistrate.
Daca urmatoarele doua luni nu vor aduce un progres real in aceasta directie, CAESAR va utiliza dreptul la initiativa legislativa cetateneasca â€" garantat de articolul 74 din Constitutia Romaniei â€" si va prezenta Parlamentului in cel mai scurt timp 100.000 de semnaturi de sustinere a unui astfel de proiect, in conditiile legii.  Evenimentul s-a desfasurat sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Camerei Deputatilor, Domnul Valeriu Stefan Zgonea.
Parlamentul European, o palarie prea mare pentru Zgonea Sederea la Bruxelles si Strasbourg in calitate de euroobservator a deputatului PSD Valeriu Zgonea nu l-au convins pe acesta sa isi incerce norocul pentru un loc pe liste.
Cele mai trasnite cadouri au fost inmanate de deputatul PSD Valeriu Zgonea, care i-a daruit lui Nastase o mica fereastra de termopan, cu rama "din lemn de trei esente", cu factura cu tot, precum si "un sceptru" de la organizatia de femei.
De ziua lui, Adrian Nastase a primit foarte multe carti, tablouri, flori si un geam termopan, daruit de colegul sau, deputatul Valeriu Zgonea, in amintirea dosarului Zambaccian in care este implicat.
Printre cei care si-au desfasurat activitatea in cadrul muzeului se numara o serie intreaga de personalitati ale lumii stiintifice si muzeale, precum Nita Anghelescu, Marian Neagu, Apostol Atanasiu, Niculae Conovici, Crisan Museteanu, Radu Lungu, Tudor Papasima, Pavel Susara, Bogdan Pantu, Paul Damian, Traian Popa, Valeriu Cavruc, Titi Ruse s.a.
Astfel, IPP a facut public, tot ieri, un comunicat in care sunt reproduse fragmente din stenograma sedintei din 19 iunie a Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, in care Victor Ponta (PSD), Valeriu Zgonea (PSD), Petru Calian (PC) si Marton Arpad (UDMR) critica modul in care institutul foloseste informatiile de pe siteul Camerei.
Astfel, Teodor Stolojan, Mona Musca, Valeriu Stoica, Raluca Turcan, Cristian Boureanu si Mircea Cinteza au semnat un document prin care cer liberalilor "organizarea unei platforme politice alternative la reteaua intereselor de grup impusa partidului de Calin Popescu-Tariceanu".
google-analytics.com