Cautare

17264 de rezultate pentru "toate" (3.23 secunde)
De ce partidele de guvernamant maresc sistematic numarul bugetarilor Mai intai de toate, de ce partidele de guvernamant au, oricare ar fi ele, tendinta de a ingrosa schemele institutiilor de stat si de a cocolosi angajatii respectivi pana peste poate?
Dar, un sef de stat trebuie sa stie sa asculte si sa se consulte cu cei mai competenti - in toate domeniile. ... Toate argumentele in favoarea acestei masuri s-au dovedit false.
Aparitia Ligiei dupa toate aceste transformari miraculoase i-a socat pe toti cei dragi. ... Se simtea complexata, iar durerea ca toate usile i se inchideau din cauza defectelor fizice evidente o macina.
Inca de la inceputul crizei economice, mediul de afaceri a inaintat Guvernului masuri peste masuri pentru a-i ajuta sa depaseasca mai repede criza si sa relansam economia, dar toate zac intr-un sertar uitat in birourile guvernantilor", a declarat Ovidiu Nicolescu, presedintele CNIPMMR.
"Toate statele Uniunii Europene, indiferent ca sunt sau nu in zona euro, pana la sfarsitul lunii iunie trebuie sa faca publice rezultatele testelor de stres care vor avea loc inn sistemele bancare nationale.
Dincolo insa de toate acestea, nu doar ca eficienta noilor prevederi va fi nula financiar, dar ele sunt si extrem de compromitatoare moral pentru cei ce le legifereaza.
Unul dintre motive era ca laptele avea gust de banane, bananele - de peste, pestele - de paine, painea avea gustul aerului din camera de hotel si toate gust de prezervativ cu arome.
'Intr-un articol postat pe blogul sau, prezentatorul emisiunii Agentul VIP de la Antena 2, Cristian Brancu, il ataca pe Cristian Tudor Popescu pentru afirmatiile facute la adresa scandalului din jurul mortii Madalinei Manole si spune ca e pacat ca jurnalistul vrea sa se priceapa la toate.
Nu fac toate aceste aprecieri in necunostinta de cauza.
Cert este ca intr-o ora de la deschiderea sesiunii de depunere de proiecte on line, banii se terminasera in toate regiunile tarii.
Toate celelalte masuri pe care le luam sunt subordonate acestui obiectiv. ... Preturile produselor alimentare n-au fost crescute de producatori sau de furnizorii de materie prima, ci prin adaosuri de toate tipurile. ... Este important sa sustinem sectorul ovin, sectorul care a dat cel mai mult la export dintre toate.
Noi am reusit sa deschidem un dialog si cu Presedintia, si cu Guvernul, si cu Parlamentul, si cu toate partidele politice, intr-o perioada de criza cu multe probleme, noi ca investitori am reusit sa venim cu un spirit pozitiv, sa facem niste propuneri pentru deblocarea situatiei astfel incat sa se reia cresterea economica.
Basescu) a avut toate consiliile judetene, serviciile, jurnalistii, p... ... Geoana a avut toate partidele politice minus PDL, in rest a avut toate partidele politice, toate sindicatele, aproape toata presa.
Inca patru banci straine vor sa paraseasca Romania Austriecii de la Volksbank vor sa renunte la toate operatiunile din regiune, iar britanicii de la RBS au un program de vanzare a mai multor active "non-core".
Toate aceste documente imi sunt necesare pentru intocmirea proiectului 'Instalarea tinerilor fermieri', masura 112".
Dupa ce in 2007 toate statele din regiune aveau un grad de absorbtie a fondurilor europene asemanator, intre 1,4 si 2,2% din toata alocarea, iar in 2008 progresele au fost asemanatoare cu o absorbie de 5-5,6%, in 2009 deja apar diferente, cu statele foarte mici miscandu-se mai repede.
"Strategia viitoare a retelei de transport trans-european va trebui sa tina cont de mai multe aspecte precum dezvoltarea infrastructurii portuare pe fondul cresterii importantei transportului maritim, integrarea coridoarelor de transport feroviar, aplicarea sistemelor inteligente de transport in toate ariile de transport, dezvoltarea conexiunilor inter-modale." Referitor la strategia TEN-T, eu alaturi de colegii mei din delagatia Romaniei, am sustinut ca la elaborarea acestora ar trebui sa se tina cont de mai multe aspecte.
Toate aceste localitati fiind legate de Bucuresti (atat cu cai ferate, cat si cu sosele).
Cursul de schimb la care se calculeaza accizele a crescut Toate produsele accizabile vor avea prețuri mai mari in 2012, chiar daca la multe dintre ele valoarea accizei nu s-a modificat.
Puteti alege din 150.000 de titluri de carte de toate genurile si pentru toate gusturile. ... Livram orice carte ceruta, dar este aproape imposibil sa avem toate cartile pe stoc", a spus Anton Chiazna.
google-analytics.com