Cautare

17264 de rezultate pentru "toate" (4.16 secunde)
"Comisionul de administrare, la care faceti referire, se percepe pentru toate serviciile conexe aferente derularii contractului de credit, valoarea acestuia reprezentand cheltuieli cu intretinerea aplicatiilor informatice de gestiune a creditului, informari client cu privire la modificarile costurilor creditului atat la initiativa Bancii, cat si impuse de legislatia romaneasca, cheltuieli cu arhiva, cheltuieli cu inchiderea contului de credit si informarea clientului.
Organizatorii au precizat ca toate prezentarile vor fi facute in limba engleza, fara a se asigura traducerea. ... Unul va include toate facilitatile MDA, care va cuprinde toate lucrarile de infrastructura pentru intreaga suprafata a perimetrului militar american.
Spuneam la momentul respectiv ca s-au facut toate eforturile ca bugetul aprobat pe anul 2013 sa fie unul corect si echilibrat, dar ca, indubitabil, timpul si realitatea cotidiana ne vor arata lacunele existente in conceperea acestui buget.
Si toate aceste elemente trebuie continuate in perioada urmatoare pentru a da cu adevarat roade pe termen mediu si lung." La inceputul lunii martie, de la Ministerul Fondurilor Europene au venit vesti bune.
Contributiile vor deveni obligatorii pentru toate veniturile din 2017, in loc de 2016, asa cum era prevazut in prima varianta a Codului fiscal.
Acestea sunt toate detaliile despre ultimele ore de jurnalist ale celui care a fost un simbol, o marca, un steag al ziarului Cotidianul inca de la inceputurile sale. ... La toate conferintele de presa, Lucian Gheorghiu era o figura distincta.
Acest program de finantare nu deconteaza cheltuielile privind stocul de marfa, salariile si contributiile sociale, utilitatile sau alte cheltuieli de functionare, toate acestea urmand a fi sustinute de veniturile generate din activitatea curenta. ... Toate cele trei activitati mentionate mai sus sunt activitati eligibile in cazul programului Romania Start-up Nation.
- Astazi, la aproape un secol de la infiintare, Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania are spre ce privi in urma si, de asemenea, toate motivele sa priveasca inainte.
Neagoe si Patrascu si-au vazut in continuare de ale lor, contestand in scris modul de judecata al FRF si al Judecatoriei Craiova, care a anulat in septembrie 2011 toate hotararile luate pe 19 decembrie 2009 in cadrul Adunarii Generale ca urmare a procesului intentat de Silviu Bogdan, principalul contestatar.
TVR si Dolce vor transmite simultan meciurile de la Campionatul European de Fotbal TVR va transmite in direct toate meciurile din cadrul EURO 2012, oferind Romtelecom dreptul de a transmite simultan aceste meciuri, incepand de sambata, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
Am avea golaveraj egal, am fi peste dupa criteriul numarului de goluri inscrise in toate partidele. ... a) numarul de puncte obtinut in toate meciurile grupei b) golaverajul dupa toate meciurile grupei c) numarul de goluri marcate in toate meciurile grupei CEI 23 DE FOTBALISTI ROMANI CONVOCATI:
Cu toate acestea, aceste partide nu par sa fie suficiente, deoarece se intampla ca aproape jumatate dintre barbati sa incheie actul sexual mai repede decat ar trebui. ... Cu toate acestea, numerele precedente sunt pur si simplu estimative. ... Toate persoanele sunt unice.
FinZoom Financial Services, membra a Finzoom Financial Guide Network, a lansat un portal financiar - www.finzoom.ro - care compara gratuit si in detaliu toate ofertele de credite de pe piata, informeaza un comunicat al companiei.
Dupa ce ati luat in calcul toate aceste aspecte, daca aveti spatiu suficient si va incadrati in buget, va puteti orienta spre o diagonala ceva mai mare. ... Cu toate acestea, un anumit tip de televizor se poate mula mai bine pe nevoile specifice ale unui anumit user.
Compania de telecomunicatii UPC a anuntat, joi seara, pe pagina sa de Facebook, ca va difuza in premiera in Romania, gratuit toata luna decembrie, televiziunea Animal Planet HD, anuntul fiind facut in contextul in care RCS&RDS a scos din grilele sale toate canalele Discovery.
Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele.
In 2009, intr-un sondaj al publicatiei Autosport, AYRTON SENNA a fost desemnat cel mai mare pilot al Formulei 1 din toate timpurile, urmat de septuplul campion mondial german Michael Schumacher. ... In fiecare zi avea norma la fermele tatalui sau, lua la rand toate tractoarele si mima ca le conduce.
Este un volum cu valoare de document, in care se gasesc toate ordinele de ministru, hotararile de guvern, legea sanatatii, deciziile comisiilor parlamentare de sanatate. ... ambulanta, unitatea de primiri urgente, SMURD, toate corelate, precum si aparitia sistemului national 112.
Dati banii de pomana pe ele, le transmit profesorii elevilor pentru ca toate salile de examen au camere de supraveghere.
Toate resentimentele alea sunt pentru el, nu realizeaza cat rau isi face. ... Am citit astazi articolul pe care i l-ati dedicat lui CAP DE PORC.Felicitari pentru toate cele scrise, sincera sa fiu m-a binedispus, m-a uns la inima si asa bolnava.
google-analytics.com