Cotidianul.ro publica articolul "Razboi in varful penitei: Cristi Brancu vs. Cristian Tudor Popescu", pe care il puteti citi in continuare.
'Intr-un articol postat pe blogul sau, prezentatorul emisiunii Agentul VIP de la Antena 2, Cristian Brancu, il ataca pe Cristian Tudor Popescu pentru afirmatiile facute la adresa scandalului din jurul mortii Madalinei Manole si spune ca e pacat ca jurnalistul vrea sa se priceapa la toate.
"De asta, ceea ce a scris Cristian Tudor Popescu imi demonstreaza ca omul e senzational in chestiuni politic-sociale, dar in dileme de viata nu intelege nimic. Pacat ca vrea sa se priceapa la toate", scrie Cristi Brancu pe blog.
In acelasi articol, el anunta ca a incetat sa mai vorbeasca despre Madalina Manole chiar daca subiectul i-a adus audiente notabile atat la emisiune, cat si pe blog.
"Marturisesc, ca realizator TV pierd. Acest subiect a adus record de trafic la acest blog si Agentul VIP a fost lider national de audienta, ceea ce Antena 2 nu a mai reusit decat acum doi ani, tot cu mine. De doua zile, chit ca audientele sunt bunicele, dar s-au injumatatit, am ales sa nu mai vorbesc despre Madalina. Cred ca e prea mult", mai scrie Cristi Brancu.
Cristian Tudor Popescu a scris, in Gandul, in termeni duri despre sinuciderea Madalinei Manole, sustinand ca artista "era o vedeta iesita de pe afis" si o narcisista care nu a suportat lipsa succesului.
"Madalina Manole s-a sinucis, Ceausestii au fost dezgropati, Dan Diaconescu presedinte. Dupa cateva saptamani petrecute in America cu ani in urma, mi-am schimbat biletul de avion ca sa plec mai repede. Unul dintre motive era ca laptele avea gust de banane, bananele - de peste, pestele - de paine, painea avea gustul aerului din camera de hotel si toate gust de prezervativ cu arome. Cam asta imi lasa in gura stirile-bomba, breaking-newsele, red-alertii care umplu ecranele in ultima vreme. Osemintele Ceausestilor, cadavrul furajdanizat al Madalinei M., D. Diaconescu impingand degetul gros prin ecran catre populatie sunt toate fabricate din aceeasi materie de baza, pastoasa, groasa, pestrita si unsuroasa, si ambalate intr-o tipla stralucitoare, pe care daca apesi prea tare simti nevoia sa te speli pe maini", a scris CTP in editorialul sau.'