Cautare

17264 de rezultate pentru "toate" (4.66 secunde)
Sorin Rosca Stanescu) Am toate semnalele ca, de Ziua Nationala a Romaniei, se pregateste un balci. ... Sunt toate sansele sau toate nesansele, cum vrem sa o luam, ca presedintele Klaus Iohannis sa fie huiduit. Pentru obtinerea acestui efect, in mod straniu, lucreaza toate partile implicate.
B.I.) Intr-un moment de profunde schimbari geo-politice, Romania s-a pricopsit cu un presedinte mut si incompetent, diplomatia e complet dezorientata, iar CIA s-a amestecat prea mult, prin intermediul SRI, in toate afacerile politice interne din ultimii ani.
Discursul aberant al lui Iohannis, din CSM, reprezinta o pagina rusinoasa de referinta intre toate exprimarile publice posibile despre stat si justitie AZI:
Daca nimic din toate acestea nu s-a intamplat atunci explicatia mitingului trebuie cautata in faptul ca urmeaza doi ani electorali si se incearca, prin orice mijloace, atragerea de voturi.
Am amici/cunoscuti/prieteni / musterii de toate zugravelile politice, de toate apucaturile si din toate caldarile societati; ... Si, in interval de cateva luni traverseaza toate starile de neocolit ale alegatorului roman:
De altfel, reprezentantii Ministerului Finantelor spun ca toate aceste masuri impreuna cu noua lege pentru combaterea evaziunii fiscale ar trebui sa dea roade.
Mai-marii Companiei in cauza au gasit de cuviinta ca, in loc sa pompeze banii in "drumurile noastre toate”, mult mai nimerit ar arata o masina de lux la scara unei vile cu pretentii si alte asemenea nimicuri… Asadar, potrivit Raportului pe anul 2003, organele de control ale Curtii de Control au efectuat verificari la 121 entitati care au beneficiat de credite externe contractate direct sau garantate de stat.
Optimismul oficialilor nu i-a molipsit insa si pe analisti, care cred ca guvernele de la Bucuresti si Sofia au toate motivele sa se ingrijoreze ca integrarea pe 1 ianuarie 2007 este nesigura.
AVAS Bucuresti a obtinut in toate aceste cazuri hotariri judecatoresti definitive si irevocabile prin care fiecare dintre societatile amintite este obligata la plata a sute de milioane de lei vechi ce reprezinta dividende neachitate la timp, daune moratorii si daune interese AVAS Bucuresti a demarat procedurile de chemare in judecata a societatilor amintite intrucit nu a reusit sa ajunga la un punct comun cu acestea vizavi de plata dividendelor aferente anilor 1999 si 2000, la care statul avea dreptul in calitate de actionar.
Aderare, dar fara toate facilitatile UE Romania si Bulgaria risca, daca nu vor indeplini toate criteriile cerute de UE, nu numai amanarea aderarii, ci si amanarea, cu pana la trei ani, a aplicarii unor facilitati asociate cu statutul de membru, afirma surse diplomatice de la Bruxelles, citate de editia electronica a cotidianului "Der Standard", preluat de Mediafax.
Peste toate sta insa suspiciune generala legata de modalitatea in care se toaca sute de milioane de euro la CNE Cernavoda. ... Bineinteles, benzina, mancarea si toate celelalte cheltuieli se deconteaza.
Cu toate acestea, din cauza concediilor si a sarbatorilor, productia industriala aferenta lui aprilie a incetinit ritmul cu 0,5%. ... Fata de martie insa, productia industriala din aprilie a scazut cu 7,3% in toate cele trei sectoare industriale:
Cu toate acestea, hotii au reusit sa-l prade, spargand unul din geamuri si patrunzand in incinta.
Dotare standard pentru toate versiunile, sistemul de tractiune integrala permanenta cu comanda electronica distribuie automat puterea motorului intre rotile din fata si spate. Toate modelele sunt dotate cu diferential cu alunecare limitata.
Veniti din toate colturile tarii, acestia se gandesc deja la infiintarea unei asociatii. ... Potrivit acestui proiect, toate costurile legate de participarea la cursuri (cursuri, cazare, masa, transportul si suportul de curs) sunt suportate din bugetul proiectului.
"Le spun acestor persoane, de fiecare data, ca primaria este capabila sa retrocedeze toate proprietatile confiscate de comunisti. Cu toate acestea, sunt foarte multe terenuri pe care nu le putem inapoia chiar pe locurile initiale.
In urma discutiilor purtate, s-a convenit de catre toate partile prezente ca se impune o solutie urgenta, chiar daca provizorie, pentru fluidizarea traficului in zona. ... Lucrarea va incepe imediat ce vor fi obtinute de toate avizele necesare.
Ele mai afirma ca se dau bine toate produsele, pentru ca gusturile difera de la o persoana la alta, dar si in functie de buget.
SIF Banat-Crisana (SIF1) a obtinut un profit net de 97,978 milioane de lei (28,648 milioane de euro) pe primele 11 luni din 2006, cel mai mare nivel dintre toate cele cinci societati de investitii financiare, potrivit unui comunicat al Uniunii Nationale a Organismelor de Plasament Colectiv (UNOPC).
La exterior, dispozitivele de protectie sunt cele existente pe toate vehiculele Logan: ... Totodata, Logan VAN este echipat cu doua motorizari pe benzina, 1.4 si 1.6 8 supape si o motorizare diesel 1.5 dCi, toate trei fiind deja verificate pe numeroase vehicule din gama Renault.
google-analytics.com