Cautare

17264 de rezultate pentru "toate" (3.18 secunde)
distribuirea mandatelor, dupa centralizarea rezultatelor la BEC Vicepresedintele Biroului Electoral Municipal (BEM), Ruxandra Ionescu, a declarat marti ca s-a finalizat centralizarea voturilor pentru toate sectoarele din municipiul Bucuresti, pentru functia de primar de sector si Consiliul Local, dar rezultatele finale care vizeaza impartirea pe mandate vor fi date publicitatii miercuri, dupa ce toate datele vor fi centralizate de Biroul Electoral Central.
Departamentul juridic din PSD va finaliza un raport cu motivele suspendarii presedintelui Departamentul juridic din PSD va finaliza un raport care va contine toate motivele legale care pot sta la baza suspendarii presedintelui, a anuntat luni secretarul Consiliului National al partidului, Codrin Stefanescu.
Iar pentru asta este responsabil si presedintele Basescu, care timp de cativa ani a avut la dispozitie toate parghiile institutionale pentru a reforma si intari statul, dar se vede treaba ca a dat gres" (Editorial, Adevarul, 4 iulie 2012) Ideea de tatuc al natiunii nu le este deloc straina romanilor.
"Domnilor presedinti ai Camerelor, domnule prim-ministru, domnilor ministri, doamnelor si domnilor, inainte de toate, cred ca se cuvine sa multumesc ministrilor care parasesc astazi Cabinetul Victor Ponta.
5 luni, in care opozitia actuala ar fi vrut sa fie rezolvate toate problemele generate sau trenate de multele Cabinete Boc si un guvern Ungureanu.
Pentru toate acestea cei de la USL invoca dezastrul mostenit de la guvernarile PDL, obstructiile permanente ale Cotroceniului si presiunile externe.
USL a castigat toate mandatele de parlamentar din 25 de judete.
Acolo se vorbeste despre o serie de lucruri ce tin de politica externa, securitate, justitie, institutii si felul in care sunt redactate pasajele ma duc cu gandul la faptul ca nu toti si-au dat inca seama ca simpla insiruire a acelor aspecte sub semnatura celor care detin cele mai importante functii in stat va fi interpretata de unii oficiali UE ca o recunoastere a faptului ca in Romania sunt mari probleme la toate aceste capitole!
Nu de asta, ci pentru ca lipsa de legitimitate a lui Traian Basescu, toate suspiciunile justificate care se aduna in jurul sau, atata vreme cat va fi in acea pozitie, toate lucrurile care tin de anumite institutii in care influenta prezidentiala, ca sa fiu elegant, se mentine, toate lucrurile astea nu fac bine unei coerente constitutionale", a spus Crin Antonescu la Antena 3.
Suntem cu toate in calendar.
Basescu minte, ca toate trompetele sale Presedintele Senatului Crin Antonescu a raspuns unei declaratii a lui Traian Basescu, aratand ca seful statului "minte, asa cum mint toate trompetele sale". ... "Minte, asa cum mint toate trompetele sale din mediul politic si jurnalistic.
Invariabil, toate raspunsurile domnului cu pricina, indiferent de intrebare, decolau de pe cosorul lui Moceanu si aterizau pe sula lui Bubulea. ... Toate incercarile moderatorului de a obtine un raspuns parcat regulamentar fata de intrebarea pusa au fost in zadar.
Sustin, avand certitudini ca, Partidul Social Democrat si aliatii sai vor continua toate obiectivele asumate in 2012, pe cand exista USL.
Am repartizat toate propunerile de acte normative si toate initiativele catre comisiile parlamentare. De asemenea, Biroul Permanent a aprobat toate propunerile primite de la comisii, in special propunerile Comisiei juridice, care a apreciat ca, pentru unele initiative legislative prima Camera sesizata, ar trebui sa fie Camera Deputatilor.
- PSD va sustine Legea Bugetului pe 2016 daca toate angajamentele luate anterior de social-democrati prin fosta guvernare vor fi respectate.
Cu toate acestea, majoritatea guvernelor prefera sa-si administreze unele afacerile in secret. ... transparenta decizionala si dialogul civic despre care predica pe toate drumurile premierul Ciolos si ministrii sai par a fi importante doar la nivel declarativ,departe de ochii opiniei publice si ai agentilor economici.
Cu toate acestea, in ciuda atacurilor concertate, a piedicilor puse, a incercarii de acreditare a ideii ca fenomenul Colectiv â€" tradus in decembrie 2015 prin proteste de strada fata de un guvern PSD â€" reprezinta un sentiment general al populatiei, romanii ne-au ales in multe judete/municipii/comune din tara in defavoarea celorlalti competitori politici.
Ambasadorul SUA, in pericol de EXPULZARE Dacia s-ar respecta toate intelegerile internationale, ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, ar fi in pericol de expulzare. ... Aceasta actiune obedienta a incurajat ambasadorii americani la Bucuresti sa incalce, incepand cu 2005, toate normele acceptate ale diplomatiei.
Contrar Grupului de la Visegrad, Romania sustine ca e nevoie de o si mai mare integrare a tarilor din UE astfel incat toate deciziile sa fie luate la Bruxelles: ... - Cu toate aceste crize, Uniunea nu este un pacient cronic, ci este o reusita.
E ca o virgina care face de toate (Autor: ... era la mine in cartier, cand eram mai tanar, era o fata care facea de toate, cu exceptia amorului normal. ... E peste tot, pe toate gardurile, domnul Ciolos cu PNL.
google-analytics.com