Cautare

17263 de rezultate pentru "toate" (5.90 secunde)
Presedintele PSD, Victor Ponta, a apreciat, vineri, intr-o conferinta de presa desfasurata la Targu Mures, ca premierul Emil Boc va pierde toate procesele care vor fi intentate Guvernului, daca se va ajunge la punerea in practica a taierilor de pensii si salarii, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Prima este la APDRP-ul judetean unde proiectele comunitatii locale se califica, obtin acelasi nctaj la nivel regional, iar la Bucuresti, la autoritatea de management, toate se depuncteaza cu cate 7 puncte incat proiectul devine eleigibil, dar nefinanatbil", a informat Dobre.
Toate acestea se intampla, evident, in tabara puterii, la PD-L. La fel de evident este ca toate aceste ponturi sunt plasate de cineva pe piata, dubland productia de dezvaluiri a presei prin eforturi proprii. Prea s-au intamplat toate dupa momentul anuntarii masurilor de austeritate dictate de la Cotroceni.
Dar in timp ce, o zi intreaga, cozile se tot amplificau pe la toate ghiseele fiscului, televiziunile vuiau numai cu transmisii in direct despre acest haos, iar tensiunea sociala de pe la casele de asigurari devenise preocupanta pentru toata lumea, domnul Premier afirma intr-una ca totul este ..."o supozitie!".
Se fac analize pe toate palierele cu privire la personalul care trebuie dat afara" - 17 iunie 2010. ... stie cineva pe ce s-au aruncat toate miliardele pompate de Fondul Monetar? ... Toate insa au un numitor comun: ... Domnule Boc, la toate intrebarile astea solicit raspuns scris si oral.
De altfel, in proiectul de hotarare aceste ocupatii se regasesc in mai toate domeniile, incepand cu "Analisti de management si organizare" ... Fortele armate, fara ofiteri superiori Am fi putut felicita legiuitorul in privinta reglementarii ocupatiilor din cadrul fortelor armate, dar nu le-a mentionat pe toate.
Informatia venea ca o confirmare a opozitiei deschise manifestate, in ultimele luni, de Franta si de Germania, prin presedintele Nicolas Sarkozy, respectiv, cancelarul Angela Merkel, care s-au declarat impotriva aderarii Romaniei si Bulgariei, in luna aprilie, la spatiul Schengen, pe motiv ca cele doua tari nu indeplinesc toate criteriile necesare, in special pe cele privind combaterea coruptiei si a traficului de persoane.
• Militarii - acesti pioni sacrificabili Lipsiti de apararea unui minister care a devenit o oficina de partid, lipsiti de respectul unui comandant suprem prea ocupat cu consolidarea propriului cult al puterii, anatemizati in toate discursurile publice, "nesimtitii" poporului roman, militarii isi poarta acum crucea pe ulitele sordide ale dispretului visceral al unei clase politice mute si surde in fata erodarii constante a moralei.
Prima piesa cade peste cea din fata, care cade peste cea din fata, care cade peste cea din fata, pana cad toate. ... Toate acestea deveneau deformatie profesionala si le intra ireversibil in sange.
Secretarul general al Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca pana in 5 martie se vor finaliza discutiile privind crearea unor aliante locale intre PSD si Alianta de Centru Dreapta (ACD) in toate judetele.
Toate aceste cresteri economice, prezentate cu surle si trambite de actuala guvernare, sunt in realitate rezultatele unei cresteri economice care este resimitia pozitiv doar de clientela politica a PDL si reprezinta in practica o crestere negativa, asa cum le place celor de la guvernare sa spuna pentru a arunca un val de ceata si mai dens asupra evolutiei actuale a economiei, ceea ce se traduce printr-o scadere a nivelului de trai.
Si toate cheltuielile au fost acoperite de participantii la respectivul eveniment. ... Toate aceste intrebari si multe altele ar fi trebuit puse cu ocazia sprito-evenimentului aniversar al promotiei de acum 35 de ani de la Institutul de Marina.
Puterea face toate eforturile pentru "a-si asigura perpetuarea speciei" Prezent, marti seara, la Vaslui, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca actuala putere face toate eforturile pentru "a-si asigura perpetuarea speciei" in vederea ramanerii la guvernare, pe fondul promovarii ideilor de regionalizare, comasarea alegerilor si introducerea unui nou sistem de vot.
La 1 decembrie 1918, Adunarea Nationala de la Alba Iulia, constituita din 1228 delegati, si sprijinita de peste 100.000 de persoane adunate la eveniment din toate colturile Ardealului si Banatului, a adoptat o Rezolutiune care consfinteste unirea tuturor romanilor din Transilvania si intreg Banatul (cuprins intre raurileMures, Tisa si Dunare) cu Romania.
- Toate lucrurile astea sunt asa: ... Adica zicem de toate revendicarile, incepand de la Universitatea Craiova si terminand cu pensiile si indemnizatiile revolutionarilor, dar dupa aia solutia este remanierea Guvernului?
si UDMR-ul va pierde daca, dupa alegeri, va forma un guvern pentru ca este absolut normal sa nu poti satisface toate dorintele cand nu ai bani pentru investitii, cand exista o criza globala pe plan economic.
Toate iesirile lui Emil Boc sunt la limita dintre tupeu si penibil Vicepresedintele PSD Corina Cretu considera declaratiile lui Emil Boc la adresa guvernului condus de Victor Ponta ca fiind disperate, ele venind din partea unui personaj certat cu bunul-simț, istoria recenta si Constitutia Romaniei.
in toate judetele toate inspectoratele de invatamant, in majoritatea judetelor directiile silvice - padurari, in toate judetele fara exceptie postasii, directiile judetene de posta, in destul de multe judete politia.
o Continuarea programului de salubrizare a terenurilor virane in toate zonele Bucurestiului si indeosebi in zonele periferice cu tendinte de excluziune sociala. ... Cu toate acestea Muncipalitatea s-a implicat si se va implica in continuare, in mod real si concret in optimizarea acestei activitati.
In toate aceste directii, parghiile de interventie si control ale Primarului General sunt limitate. A fost si este nevoie de implicarea Consiliului General si a Guvernului Romaniei pentru garantarea unor costuri mai mici si a unor standarde mai inalte pentru toate aceste servicii publice.
google-analytics.com