Cautare

3423 de rezultate pentru "tariceanu" (4.45 secunde)
Prezent joi seara la un post national de televiziune, Traian Basescu a criticat fara menajamente "balbaielile, nereusitele” si "restanta de autoritate si de soliditate” de care a dat dovada cabinetul Tariceanu in gestionarea crizei provocate de inundatii.
Faptul ca premierul Calin Popescu Tariceanu nu are prea multi fani infocati, nici macar in randurile colegilor de partid, nu mai este un secret pentru nimeni.
Cabinetul condus de Calin Popescu Tariceanu isi va anunta demisia pina cel tirziu luni, 18 iulie, in functie de adoptarea actelor normative necesare in procesul de integrare Potrivit unor surse din cadrul actualei puteri, un reprezentant al Executivului se va deplasa la Bruxelles, la sfirsitul saptaminii viitoare, dupa doua sedinte de Guvern, pentru a-i informa pe oficialii UE despre stadiul respectarii calendarului de aderare.
Intalnirea presedintelui PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, cu liderii de filiale a durat vineri pana la miezul noptii si s-a terminat, oficial, cu un vot de incredere dat liderului liberalilor.
Remanierea Guvernului se anunta pentru premierul Calin Popescu-Tariceanu o nuca la fel de tare ca si anticipatele. ... Dupa ce s-au limpezit lucrurile cu anticipatele sau cu demisia premierului Tariceanu si s-au linistit partial apele in PNL, o noua criza pare sa se contureze:
Intalnirea premierului Calin Popescu-Tariceanu cu romanii din diaspora s-a concretizat in propunerea venita din partea romanilor care traiesc in strainatate de a avea un reprezentant in Parlamentul Romaniei.
In vremea aceasta, respectivii isi vad in continuare de relaxare, in doua vile de protocol din statiunea Neptun, secondandu-l pe premierul Calin Popescu Tariceanu.
Presedintele PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca prioritatile strategice pentru perioada urmatoare sunt dezvoltarea infrastructurii, modernizarea agriculturii si dezvoltarea rurala, reforma sistemului de sanatate si dezvoltarea invatamantului si cercetarii.
Dupa ce timp de mai bine de o luna, oricine ar fi aruncat o privire in ograda politici mioritice s-ar fi convins definitiv ca aici s-a instaurat haosul, presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu a simtit nevoia sa puna piciorul in prag, pentru a face ordine cel putin in cadrul Aliantei.
Astfel, la intalnirea pe care premierul Calin Popescu Tariceanu a avut-o cu Rehn, vineri, la Bratislava, comisarul a afirmat ca Romania a inregistrat progrese vizibile in procesul de aderare.
Liderul PNL, Calin Popescu-Tariceanu, este decis sa introneze disciplina si seriozitatea in partid.
Prin urmare, senatorii si deputatii PSD au parasit, marti dupa-amiaza, dezbaterile din plenul celor doua Camere ale Parlamentului pe marginea raportului "Pregatirea aderarii la UE - prioritate a Guvernului Romaniei in 2005", prezentat de primul ministru Calin Popescu Tariceanu.
Presedintele a anuntat public ca s-a inteles cu premierul Calin Popescu-Tariceanu sa se organizeze alegeri anticipate, daca nu se va indeplini programul de guvernare, desi primul-ministru nu vorbise niciodata public despre acest lucru.
Raspunsul lui Tariceanu Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ieri ca imaginea partidului nu va fi afectata de declaratiile lui Viorel Catarama. ... Despre solicitarea lui Catarama de a avea loc un congres extraordinar al partidului, Calin Popescu-Tariceanu a spus ca "este problema lui ce doreste".
Cu ocazia evenimentului, presedintele PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, a precizat ca si-ar dori sa existe un numar cat mai mare de femei in politica si a enumerat printre calitatile femeilor abnegatia, perseverenta si capacitatea intelectuala.
Chiar si seful lui, Tariceanu, a spus ieri ca Partidul Democrat a "pornit un pic cam tare " cu fuziunea. ... Presedintele PD a precizat ca, dupa sedinta BPN al partidului, l-a sunat pe liderul PNL Calin Popescu Tariceanu, pentru a-l informa in legatura cu aceste decizii.
Presedintele Basescu a declarat ca el - pe cand era liderul PD - nu a semnat cu actualul lider al PNL, Calin Popescu-Tariceanu, decat principiile si modalitatile de functionare ale Aliantei, "adica un document pur tehnic", lasand astfel sa se inteleaga ca Tariceanu nu are nici o autoritate sa vorbeasca despre Protocolul PNL-PD.
Potrivit unor surse citate de Mediafax, seful statului ar fi nemultumit de faptul ca nu a fost consultat de premierul Calin Popescu-Tariceanu in legatura cu aceasta nominalizare, desemnarea lui Dobre fiind anuntata de PNL in absenta unei astfel de consultari.
Presedintele Traian Basescu a dezgropat din nou securea razboiului si a lovit sanatos in liberalii uniti in jurul premierului Calin Popescu Tariceanu. ... Si pentru ca Tariceanu sa mai primeasca niste motive de meditatie, Basescu a criticat dur si initiativa liberalilor de completare a legii lustratiei:
"Obiectivul" cautat este Calin Popescu Tariceanu. Afirmatia lui Corneliu Turianu dupa care fosti informatori ai Securitatii au sustinut ca actualul premier a fost sef de casa conspirativa a determinat CNSAS sa reia cercetarea dosarelor ce ar putea da informatii suplimentare referitoare la Tariceanu.
google-analytics.com