Cautare

3423 de rezultate pentru "tariceanu" (2.88 secunde)
Presedintele regreta numirea lui Tariceanu ca prim-ministru. ... Intrebat daca regreta numirea lui Tariceanu in fruntea guvernului, Basescu a spus:
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat ieri, dupa sedinta Comitetului Executiv al partidului, ca le-a cerut colegilor sa nu se lase antrenati in dispute care genereaza certuri la nivelul organizatiilor judetene.
Dupa ce seful statului a regretat public ca l-a desemnat in functia de prim-ministru, Calin Popescu-Tariceanu a replicat la fel de dur, afirmand ca trebuie sa dispui de o cultura politica pentru a intelege ca relatiile de simpatie nu conteaza in astfel de situatii.
Nu se mai pune problema ca Guvernul Tariceanu sa functioneze corespunzator, in conditiile in care este din ce in ce mai evident ca nu doar in sanul coalitiei de guvernamant, dar nici macar intre aliatii PNL-PD nu se mai ajunge la un consens - fie ca este vorba despre proiecte majore, sau despre nimicuri.
Un sondaj CURS dat publicitatii ieri vine sa completeze tensiunile liberale din ultimul timp si il pune pe Calin Popescu Tariceanu intr-o lumina cel putin defavorabila.
Basescu l-a acuzat pe Tariceanu de atentat la interesul national, dar Traian Basescu nu poate defini interesul national. ... Tariceanu, considerat de colegi "nedemn, iresponsabil si descalificant" Intamplator sau nu, tema demisiilor a fost una foarte utilizata zilele acestea in randurile liberalilor.
Aflat in vizita in comuna suceveana Arbore, grav afectata de inundatii, presedintele PSD Mircea Geoana a fost confundat de catre oamenii locului cu premierul liberal Calin Popescu-Tariceanu.
Fostul presedinte al PNL Theodor Stolojan i-a reprosat premierului Calin Popescu-Tariceanu, in cadrul unei intalniri avute cu liberalii din Bacau, pierderea credibilitatii liberalilor, schimbarea raportului PNL si PD din interiorul Aliantei si neimplicarea sa in plan politic si guvernamental.
Opozitia si cartelile unor ministri si partide din arcul guvernamental l-au determinat pe premierul Calin Popescu-Tariceanu sa iasa la atac si sa anunte ca, daca vor incerca sa tergiverseze aceasta actiune, el o va lua pe cont propriu, adica va decide singur cine pleaca si cine ramane.
Avantaj Tariceanu Inaintea sedintei Biroului Permanent, majoritatea liderilor liberali sustineau ca nu se pune problema ca PNL sa ia o decizie in privinta Monei Musca inainte ca CNSAS sa dea un verdict in acest caz.
Mica restructurare guvernamentala, la nivel de secretari de stat, a fost definitivata, iar ministrii se pregatesc, sub avertismentele premierului Tariceanu, pentru restructurarea agentiilor guvenamentale si a aparatelor birocratice aflate in subordinea ministerelor pe care le conduc.
"Legile sigurantei nationale ies intr-un fel de la Traian Basescu, vin liberalii si Tariceanu cu un proiect total opus. Ataca Tariceanu cu un proiect de modificare a Constitutiei pentru o republica parlamentara, imediat vine Traian Basescu si spune ca vrea referendum pentru o republica prezidentiala.
El a criticat politica gresita aplicata de actualul lider al PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, care "a degenerat in lupte in partid" si care se finalizeaza prin "excluderea celor care au pareri diferite de cele ale conducerii".
Consilierul prezidential Theodor Stolojan a declarat ieri ca premierul Calin Popescu-Tariceanu a intrat in competitie cu presedintele Traian Basescu, o "competitie din care liderul PNL nu are cum sa iasa castigator, pentru ca exista o diferenta foarte mare intre cei doi".
Premierul Tariceanu anunta ca in 2007 nu vor exista alegeri anticipate, iar secretarul de stat Mircea Toader il considera pe liberal "mic" in ceea ce priveste activitatea politica.
Indeplinirea criteriilor de aderare la UE, punctul tare al guvernului Tariceanu Aprecierile asupra manageriatelor guvernelor Adrian Nastase si Calin Popescu Tariceanu au inregistrat valori destul de apropiate. S-a demonstrat insa ca, in opinia doljenilor, guvernul Tariceanu a indeplinit si o parte din promisiunile fostului guvern.
Desi nu s-au putut aduna toti intr-o singura sala, din cauza nuntilor care au ocupat toate localurile din oras, sefii Aliantei au stat la sprituri toata noaptea, presedintele democratilor Emil Boc facand pe soferul premierului Tariceanu, pe care l-a adus personal la cocktail-ul organizat de PD.
El a spus ca PNL este foarte suspicios fata de propunerile PD si se comporta ca "o pisica care nu face distinctia dintre copac si burlan", referindu-se la scepticismul liberalilor privind propunerea ca Tariceanu sa fie premier si dupa anticipate.
Presedintele PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat sambata ca liderii filialelor partidului au respins ideea alegerilor anticipate si cea de infiintare a functiei de presedinte executiv al partidului, propusa de viceliderul liberalilor, Dan Radu Rusanu, optiunea „categorica“
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ieri la Suceava ca fostul lider liberal Theodor Stolojan isi poate regasi locul in partid daca respecta regulile acestuia.
google-analytics.com