Cautare

3423 de rezultate pentru "tariceanu" (6.76 secunde)
PD-L cere anchetarea lui Tariceanu deoarece demersul concesionarii unor perimetre din Marea Neagra catre firma Sterling Resources ar fi dezavantajat Romania.
Reamintim ca grupul parlamentar al PD-L a solicitat la inceputul lunii iulie inceperea urmaririi penale impotriva fostului premier Calin Popescu-Tariceanu, pe motiv ca a semnat o Hotarare de Guvern prin care zacamintele nationale puteau lua alta destinatie decat in interesul Romaniei.
Fostul premier Calin Popescu Tariceanu este atat de increzator in renasterea Aliantei D.A.
'Tariceanu acuza: Geoana a facut marile jocuri ale lui Basescu' 'Fostul premier Calin Popescu Tariceanu dezminte categoric ideea unei tradari in noaptea alegerilor din 2008, care a blocat formarea unei aliante cu PSD, si arata cu degetul, acuzator, spre Mircea Geoana, adevaratul tradator, in opinia sa.
Tariceanu: Ar fi utila si benefica o cooptare a UDMR intr-o viitoare alianta Deputatul PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri seara, ca ar fi utila si benefica o cooptare a UDMR intr-o viitoare alianta la guvernare cu USL.
Calin Popescu Tariceanu ii cere premierului sa se dedice mai mult problematicii economice Fostul premier al Romaniei, liberalul Calin Popescu Tariceanu, apreciaza evolutia politica a actualului premier, Victor Ponta, dar crede ca seful Executivului ar trebui sa se consacre mai mult problemelor economice.
PNL este suficient de puternic sa-l poata intretine politic pe Tariceanu Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat miercuri seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca PNL este un partid suficient de puternic pentru a-l "intretine" politic pe Calin Popescu Tariceanu. ... (...) Ce se intampla cu domnul Tariceanu...
Tariceanu, viitorul presedinte al Senatului? Ce spune un senator PSD Ruperea USL si demisia lui Calin Popescu Tariceanu din PNL au declansat o avalansa de scenarii cu privire urmatoarele evenimente de pe scena politica romaneasca.
VICTOR PONTA - 38.2%, KLAUS IOHANNIS - 32,1 ELENA UDREA - 6%, CALIN POPESCU TARICEANU - 6%, MONICA MACOVEI 6%, KELEMEN HUNOR - 4.3% CORNELIU VADIM TUDOR - 2,2%, DAN DIACONESCU - 1.9%, TEODOR MELESCANU - 1.3% REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Acum cinci zile, o avea din nou, cel putin pe hartie, asa ca presedintele PNL, Vasile Blaga, le-a spus liberalilor ca luni, 16 februarie, poate incepe operatiunea Revocarea lui Tariceanu.
Tariceanu, replica INCENDIARA pentru Alina Gorghiu (Autor: Lucian Negrea) Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, ii da o replica extrem de dura copresedintelui PNL, Alina Gorghiu, cea care a spus ca PNL ar putea initia discutii pentru o majoritate cu ALDE, dupa alegerile parlamentare.
Guvernul ar putea modifica astazi modificarile aduse Codului Fiscal, mai exact, cresterea dobanzilor pentru tranzactiile bursiere, dobanzile bancare si tranzactiile imobiliare, potrivit premierului Calin Popescu-Tariceanu care a declarat ieri ca acest lucru se afla pe ordinea de zi a sedintei de Guvern.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a continuat ieri la sediul Autoritatii de Valorificare a Activelor Statului (AVAS) sa le ceara datornicilor sa-si plateasca restantele la stat.
Tariceanu: rosia romaneasca sa devina o marca In ceea ce priveste produsele agricole romanesti, premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat ieri, in cadrul conferintei de presa comune la care a participat si ministrul Agriculturii, ca acestea trebuie incurajate atat la intern, cat si la extern.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a previzionat pentru urmatorii 12-13 ani o crestere de 100% a Produsului Intern Brut (PIB), dupa ce va creste cu 50% in urmatorii 6-7 ani.
Dupa cum se stie, fostul partid de guvernamint a ajuns in opozitie iar Traian Basescu, ales presedinte al Romaniei, l-a numit pe Calin Popescu Tariceanu in functia de premier, "ajutindu-l” sa alcatuiasca in mare graba un Executiv de cvasi-necunoscuti, sustinut de o coalitie fragila nascuta, si ea, cu forcepsul.
Ca reactie la decizia lui Calin Popescu Tariceanu de a nu mai demisiona, presedintia a emis un comunicat prin care se exprima regretul ca a fost ratat momentul oportun pentru obtinerea unei majoritati confortabile.
Ca reactie la decizia lui Calin Popescu Tariceanu de a nu mai demisiona, presedintia a emis un comunicat prin care se exprima regretul ca a fost ratat momentul oportun pentru obtinerea unei majoritati confortabile.
D-l Tariceanu n-ar fi avut motiv sa revina asupra demisiei, relatiile dintre Palatul Cotroceni si Palatul Victoria nu s-ar fi racit, nici cele dintre democrati si liberali. ... As fi putut sa jur ca, intorcandu-se de la Bruxelles, Calin Popescu Tariceanu isi va da demisia.
D-l Tariceanu n-ar fi avut motiv sa revina asupra demisiei, relatiile dintre Palatul Cotroceni si Palatul Victoria nu s-ar fi racit, nici cele dintre democrati si liberali. ... As fi putut sa jur ca, intorcandu-se de la Bruxelles, Calin Popescu Tariceanu isi va da demisia.
google-analytics.com