Cautare

3423 de rezultate pentru "tariceanu" (3.08 secunde)
Comitetul Executiv National al PSD a decis ieri sa sprijine in Parlament validarea noului guvern remaniat propus de premierul Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat, la finalul sedintei, presedintele formatiunii, Mircea Geoana.
Premierul Tariceanu il califica pe Traian Basescu drept un profitor al perioadei comuniste care nu are cultura politica necesara functiei de presedinte.
In alta ordine de idei, premierul Tariceanu nu a putut scapa ocazia de a-l a€žatingea€ din nou pe Traian Basescu, declarand ca gestul acestuia, de a lua cu forta telefonul ziaristei de la Antena 1 este furt in toata regula.
Premierul Tariceanu a plecat dupa o ora de asteptare zadarnica, iar Geoana l-a sunat sa-i explice de ce nu mai vin social-democratii la intalnire. Liderii PNL sosisera la Vila Lac 1 in jurul orei 13.30, pentru intalnirea anuntata public de premierul Tariceanu.
Premierul Calin Popescu Tariceanu le-a spus ieri ministrilor, in cadrul sedintei de Guvern, ca fostul ministrul al Justitiei, Monica Macovei, a pus bazele unui sistem in care justitia a ajuns sa se controleze pe ea insasi, iar procurorii au devenit un adevarat stat in stat.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a catalogat informatiile aparute la sfarsitul saptamanii trecute in presa centrala, legate de o sustinere a Cabinetului Tariceanu de catre PSD contra unor sume importante de bani, drept o "calomnie" la adresa "Guvernului, a PNL si a PSD".
In conditiile in care asupra Guvernului planeaza amenintarea motiunii de cenzura, nici premierul Tariceanu nu mai pare multumit de toti ministrii sai.
Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata, la Scoala de vara a tinerilor liberali, ca formatiunea pe care o conduce pledeaza pentru o republica de tip parlamentar, in care puterea sa fie detinuta, in ordine, de legislativ, justitie si executiv.
Justificarea documentului de cenzura impotriva Guvernului Tariceanu II este, dupa cum sustin social-democratii, aceea ca actualul guvern nu mai reprezinta vointa romanilor. ... PSD nu iarta nici atitudinea guvernului fata de pensii, si nici politica externa a Romaniei sau justitia promovate de Cabinetul Tariceanu.
Motiunea de cenzura pregatita de PLD se intituleaza "Guvernul Tariceanu, un guvern corupt, incompetent si abuziv" si prezinta activitatea Cabinetului Tariceanu II, in cele sase luni de guvernare, in care, potrivit initiatorilor, "a reusit "performante" neegalate de niciun guvern postdecembrist.
Liderul PIN, Cozmin Gusa, a declarat, joi, dupa ce a fost audiat de procurorii de la Parchetul ICCJ, ca a sustinut in fata acestora aceleasi acuzatii pentru care premierul Calin Popescu Tariceanu s-a adresat justitiei, anume avantajarea firmei Comnord printr-o hotarare de guvern.
Prefectul Danut Culetu s-a intors cu vesti bune de la intalnirea cu ministrii si premierul Calin Popescu Tariceanu, desfasurata in perioada 31 ianuarie - 1 februarie, in Capitala. ... Pe de alta parte, mai putin imbucuratoare pentru constanteni este cresterea incidentelor violente, remarcata si de premierul Calin Popescu Tariceanu.
Presedintele Traian Basescu si premierul Calin Popescu Tariceanu au avut acest schimb de replici, vineri, in fata angajatilor de la Automobile Craiova.
Premierul Tariceanu a criticat extrem de dur MAE si a declarat ca in ministerul condus de Adrian Cioroianu se petrece un "fenomen regretabil", caracterizat de o atitudine de delasare si lipsa de profesionalism, adaugand ca fiecare trebuie sa isi asume partea de responsabilitate ce ii revine.
Premierul Tariceanu a declarat, marti, ca este "ingrozit" de faptul ca presedintele Traian Basescu, de la care asteapta o mai mare responsabilitate, nu cunoaste semnificatia cuvintelor pe care le rosteste, apreciind ca este inadmisibil ca seful statului sa lase vorbele sa-i zboare "precum porumbeii".
Calin Popescu-Tariceanu, presedintele PNL, i-a indemnat luni seara pe bucurestenii prezenti in Piata Revolutiei, la spectacolul in care a fost lansat sloganul candidatului liberal la Primaria Capitalei, sa-i acorde increderea lui Ludovic Orban, asigurandu-i ca nu vor fi dezamagiti.
Presedintele PNL Bucuresti nu poate plati doar cu functia in partid ci si cu functia in cabinetul Tariceanu pentru ca a pierdut Primaria Capitalei si a avut "tupeul" de a-l contra pe premierul Tariceanu in cadrul sedintei Biroului Permanent Central in care locatarul de la Palatul Victoria si-a anuntat intentia de a candida pentru un nou mandat la sefia liberalilor.
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, s-a intalnit luni seara imediat dupa sedinta BPC, cu noii parlamentari ai partidului, pe care i-a convocat la Vila Lac 1 pentru a-i instrui la inceput de mandat, dar si pentru a le prezenta stadiul negocierilor si a-i felicita pentru mandatele obtinute.
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, spune, intr-un comentariu postat pe blogul personal, ca Romania este condusa de un guvern care are "doua maini stangi", un "Dorel al economiei", care nu a inceput inca sa munceasca, pana cand PSD si PDL nu isi impart toate functiile.
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca Guvernul Boc a lasat, in ultimele zile ale anului trecut, "robinetul deschis la cheltuielile bugetare", iar astfel au fost inregistrate datorii de peste un miliard de euro, despre care actualul premier a spus ca ar apartine fostului Executiv.
google-analytics.com