Cautare

132 de rezultate pentru "szekely albert" (4.17 secunde)
Surpriza a fost mandatul asta, surpriza este intreaga tara. Asta este opinia mea personala”, sustine deputatul UDMR, Levente Csaba Szekely.
Szekely Ervin-Zoltan, fost membru al Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, detine in prezent functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Sanatatii.
Si altii… nu raspund la telefon Posibilitatea de a afla opinia si a celorlaltor alesi, mai precis a reprezentantului UDMR, Levente Csaba Szekely, si al ecologistilor, Petru Lificiu, ambii deputati de Galati, s-a izbit de refuzul acestora de a ne raspunde la telefonul mobil, singurul instrument de care dispunem pentru a intra in timp real in contact cu acestia.
Deputat UDMR Levente Szekely: "Nu am avut probleme cu Securitatea. Poate ei cu mine. Sint curat! Eu ce probleme am, am cu caii si cu nesimtitii.
Pe langa acestia se mai numara deputatul democrat Constantin Petrea, care are ultima declaratie de avere datata 20 decembrie 2006, urmat de deputatul UDMR, Szekely Levente Csaba, care a semnat ultima declaratie pe 28 decembrie 2006, si de senatorul PSD Viorel Stefan, care a intreprins ultima oara aceasta activitate pe 31 decembrie 2006, in timp ce deputatul Petru Lificiu, proaspat membru al PD-L, a semnat ultima declaratie de avere pe 6 ianuarie anul trecut.
La randul sau, deputatul Liviu Codarla merge de la an la an cu aceleasi mosteniri si doua masini luate in leasing pe care le-a vandut de curand, iar Szekely Levente Csaba, alaturi de senatorii Carol Dina si Viorel Stefan sau deputatul Iulian Barsan, au trecut de la un an la altul cu aceleasi masini si case.
Deputatul UDMR Szekely Levente Csaba isi desfasoara activitatea in cadrul Comisiei pentru agricultura, silvicultura, industrie alimentara si servicii specifice. In trei ani de zile acesta a avut 10 luari de cuvant, a facut o declaratie politica, a initiat 13 propuneri legislative, si s-a evidentiat prin trei intrebari si interpelari.
Acesta este urmat de colegul sau democrat-liberal, deputatul Petru Lificiu, care a completat ultima oara o astfel de declaratie la 16 ianuarie 2007, iar deputatul UDMR, Szekely Levente Csaba, s-a achitat ultima oara de aceasta datorie la 10 mai 2007.
La fel ca si democrat-liberalul de mai sus, deputatul Szekely Levente Csaba, de la UDMR, are 17 propuneri legislative initiate, printre care si celebra "Lege a calului", insa nimic care ar putea sa-i creasca notorietatea pe plan local.
Despre ceilalti, nici pomeneala In sondajul nostru intreprins ieri pe un numar de persoane de toate varstele si preocuparile, nu am auzit nici macar o data invocat numele unor parlamentari ca Viorel Stefan, Paul Pacuraru - care e si ministru al Muncii -, Carol Dina, Iulian Barsan, Petru Lificiu, Constantin Petrea, Emil Strunga, Szekely Levente Csaba, Liviu Codarla, Aurel Nechita, care intregesc lista celor 13 parlamentari si deputati de Galati aflati pe ultima suta de metri a actualului mandat si care se pregatesc pentru un nou tur de scrutin in toamna.
Dan Nica si Aurel Nechita, ambii de la PSD, Bogdan Liviu Ciuca (PC), Iulian Barsan, Petru Lificiu si Constantin Petrea de la PD-L, Emil Strunga (PNL), Szekely Levente Csaba (UDMR) si senatorii:
In finala mica, locul trei l-a ocupat Andras Szekely (32 - CS Dinamo Bucuresti), care l-a invins pe Bogdan Ionut Apostol (20 - AS CS Dafora Medias.
Radu Szekely: Propunerea i-ar face pe elevi sa-si creasca spiritul civic. Jeni Chiriac, psiholog: Copiii pot fi influentati in astfel de decizii.
Pentru ca, in afara lui Szekely, marii fotbalisti transferati de Steaua in vara sunt niste glume de jucatori. Cine a auzit de Thiago?
Vlad Barleanu (Bucuresti) / R1: Marius Omut (Satu Mare) / Observator arbitri: Zoltan Szekely (Baia Mare) Stadion: Cluj Arena (capacitate: 30.201 locuri)
In replica, presedintele UDMR Covasna, Albert Almos, a precizat ca primul indicator inscriptionat cu “Tinutul Secuiesc“ va fi amplasat la 22 noiembrie, urmand localitatile Oituz si Ilieni.
Liderul UDMR Covasna, Albert Almos, a declarat ieri ca pe lista solicitarilor Uniunii se vor regasi diferitele forme de autonomie, reorganizarea regiunilor de dezvoltare, numirea unui prefect maghiar propus de UDMR in judetul Covasna.
COVASNA Senat Albert Almos (UDMR) - 55,62% Bokor Tibor (UDMR) - 68,6 % Camera Deputatilor Edler Andras (UDMR) - 67 % Marton Arpad (UDMR) - 56,29 % Olosz Gergely (UDMR) - 78 % CLUJ Senat Mihail Hardau (PD-L) - 50,23 % Camera Deputatilor Daniel Buda (PD-L) - 51,27 % Adrian Gurzau (PD-L) - 50,33 % DOLJ Senat Mircea Geoana (PSD) - 64,22 % Lia Olguta Vasilescu (PSD)- 62,91% Camera Deputatilor Ion Calin (PSD)- 59.45% Valeriu Zgonea (PSD) - 63.71 Claudiu Manda (PSD) - 65.32 % Petre Petrescu (PSD) - 57.68 % MEHEDINŢI Camera Deputatilor Doinita Mariana Chircu (PDL) - 51,19 %
Belgienii celebreaza miercuri 21 iulie 2010 Sarbatoarea Nationala - 180 de ani de la fondarea tarii -, punctul culminant al ceremoniilor fiind parada militara din Piata Regala, la care vor asista Regele Albert II, membrii familiei regale, presedintele Consiliului European, belgianul Herman Van Rompuy si reprezentanti ai altor institutiilor europene.
Cesare mergand la curtea lui Ludovic al XII-lea al Frantei, se casatoreste cu fiica acestuia, Charlotte d'Albert, sora regelui Navarei.
google-analytics.com