Cautare

33000 de rezultate pentru "sunt" (3.51 secunde)
De vina sunt Marea Schisma, Sultan turc si tarul rus, Cortina de Fier, Razboiul rece etc. ... Domnul si 600.000 de protestanti din marile orase sunt impotriva celor care profita de imunitatea acquis-ului ca sa perpetuieze privilegii paternaliste, coruptia neofanariota.
Inca se mai cauta dovezi ca este vorba de niste obiecte care nu sunt construite pe Pamant, construite poate de niste inteligente care ne transmit un mesaj pe care nu-l intelegemn.
avand in vedere, evolutia ințelegerii stiințifice privind numarul de planete care pot intretine viata din galaxia in care se afla Pamantul, ar fi culmea aroganței sa se afirme ca oamenii sunt singurele ființe simțitoare in aceasta galaxie;
melanomul malign (afecteaza melanocitele - celulele responsabile de pigmentul pielii), carcinomul bazo-celular(sunt implicate celelule de la baza epidermului), carcinomul scuamo-celular(celulele de la suprafata pielii care sunt eliminate periodic) si carcinomul neuroendocrin al pielii (afecteaza celulele eliberatoare de hormoni). ... vasele de sange mici sunt vizibile la nivelul tumorii;
Care sunt valorile pentru glicemia normala la adulti, pentru cei sanatosi sau diabetici. ... Sfaturile de mai jos sunt adresate in special diabeticilor, dar le poti urma si daca nu ai probleme de sanatate, dar vrei sa adopti o dieta echilibrata.
Intr-un oras, probleme relativ minore precum graffiti, dezordinea publica si cersitul agresiv, scriu ei, sunt toate echivalente unor ferestre sparte, invitatii la infractiuni mai grave, spune Gladwell. ... - Ceea ce conteaza sunt de fapt lucrurile marunte.
La doua persoane, presupunand ca se muta cu iubitul/iubita care are tot minimul pe economie, 100 euro - mancare (in Romania, preturile sunt aliniate la cele din Vest, ba Spania, Italia, Portugalia, au preturi pe alocuri mai mici cu 2-5% decat Romania) - un minimum de 20 lei/zi/persoana, hai 30 lei/zi/cuplu, echivalent lunar a 150 euro/persoana, 200 euro/cuplu Tragem linie.
Aproximativ 20.000 de bucuresteni si peste 30.000 de pelerini din toata tara sunt asteptati, duminica, la sfintire, au precizat, pentru MEDIAFAX, preoti apropiati de organizarea evenimentului.
Cine sunt aromanii? ... In realitate, ei sunt mult mai multi, in jur de 160.000, fiind a doua minoritate ca pondere, dupa cea albaneza.
Orasenii sunt mai informati despre europarlamentare decat oamenii din mediul rural, dar si mai inversunati impotriva politicienilor, despre care cred ca nu ii reprezinta.
Localnicii sunt atat de familiarizati cu ideea de "reciclare", incat gunoiul menajer nu ajunge la marginea satului. Cele mai multe resturi dintr-o gospodarie sunt de la animale, iar fiecare localnic le foloseste ca ingrasamant pentru propriile terenuri.
In Europa de Est mai sunt tari care se lupta sa-si realizeze aceasta trecere spre democratie", a subliniat vicepresedintele. ... Trupele noastre sunt mandre sa serveasca langa trupele dumneavoastra, pentru ca militarii vostri sunt extrem de competenti", a spus Biden.
- Sunt foarte consecvent. ... - Stiu ca e decizia lor de a merge singuri la alegerile locale, mai sunt doi ani pana atunci. ... Pana la urma, ei sunt adversarii nostri ideologici si trebuie sa ramana asa, dar si ei si noi suntem partide care cred in democratie.
In opinia sa, atata vreme cat exista coruptie la nivelul organelor fiscale, masurile fiscale ale guvernului sunt total ineficiente. ... Indiciile sunt relativ simplu de obtinut: ... Reprezentantii Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj explica modul in care sunt selectate firmele controlate.
Persoanele fizice care au drept singura sursa veniturile din inchirieri de bunuri (deci nu au venituri din salarii) sunt obligate de lege sa contribuie la bugetul asigurarilor sociale de sanatate.
"Sunt deja multi colegi, multi, sigur, la proportia noastra de la Senat. La Camera poate sunt putini, daca vorbim de 7-8 oameni, care deja isi pun aceasta problema;
Protestatarii sunt nemultumiti de nivelul si de modalitatea acordarii stimulentelor. ... Nemultumirile acestora sunt nivelul si modalitatea acordarii stimulentelor, dar si reducerea salariilor cu mai mult de 50 la suta. ... Potrivit liderului sindicalistilor de la DGFP Olt, angajatii sunt nemultumiti de ceea ce s-a repartizat de la Bucuresti.
Protestatarii sunt nemultumiti de nivelul si de modalitatea acordarii stimulentelor. ... Nemultumirile acestora sunt nivelul si modalitatea acordarii stimulentelor, dar si reducerea salariilor cu mai mult de 50 la suta. ... Potrivit liderului sindicalistilor de la DGFP Olt, angajatii sunt nemultumiti de ceea ce s-a repartizat de la Bucuresti.
Sunt niste minciuni fara limite. ... • In strategia nationala, vulnerabilitati sunt declarate contrabanda si evaziunea fiscala • Romania nu va accepta niciun alt standard decat cel aplicabil tuturor statelor Uniunii Europene.
Oamenii isi striga nemultumirile in strada, si sunt nenumarate. ... sunt revolutionarii care isi vor indemnizatiile inapoi, sunt pensionarii militari carora li s-a injumatatit pensia, sunt persoanele cu handicap care nu mai au dreptul la un asistent, sunt somerii, studentii care protesteza impotriva ministrului, sunt profesorii cu salarii foarte mici.
google-analytics.com