Cautare

33000 de rezultate pentru "sunt" (5.15 secunde)
Sub aceasta lozinca am ajuns in situatia in care bolnavii de cancer in stadiu terminal sunt lasati sa moara in chinuri din lipsa unor medicamente de baza.
Inainte de toate, spunandu-va bine v-am gasit, vreau sa spun de ce sunt in fata dumneavoastra, pe aceasta scena, impreuna cu acesti oameni.
Primele zile ale acestui an au adus cresteri semnificative la produsele agroalimentare din piete lTarabele sunt pline ochi de fructe exotice, iar produsele autohtone se gasesc ici - colo l La primii pasi te lovesc in ochi culorile vii ale mormanelor de fructe exotice care au invadat pietele l in rest cumparatorii se pot numara pe degete l Comerciantii sunt nemultumiti l Fiecare trecator este intrebat ce cumpara l Putinii satmareni prezenti in piete trec pe linga tarabe dezamagiti l Nu prea se indura sa scoata din buzunar 50.000 de lei pentru un kilogram de spanac l Cu atit se vinde spanacul in Piata Somes l Unii cumparatori spun ca inainte de sarbatori acesta se vindea cu numai 25-30.000 de lei l La cit de mari sunt preturile nici nu iti vine sa te apropii de tarabe l in Piata de alimente nr.
Care sunt diferentele de pret in diferitele locatii ale orasului, cum iti alegi o zona buna pentru casa si, mai ales, de ce trebuie sa te feresti atunci cand perfectezi actele de vanzare-cumparare.
Desi in unele zone ale orasului, ultimul etaj al blocurilor poate oferi o priveliste spectaculoasa, craiovenii nu sunt incantati de perspectiva achizitionarii unui apartament la un etaj superior.
Daca despre sisteme de canalizare la sate nici nu poate fi vorba deocamdata, proiecte pentru realizarea alimentarii cu apa a comunelor din Dolj sunt destule.
Contrar tendintei occidentale prin care marile corporatii investesc masiv in creativitate, la noi majoritatea inventiilor sunt realizate de persoane fizice si doar o mica parte in mediul industrial. ßi, pentru ca persoanele fizice au in general resurse financiare putine, inventiile acestora, desi brevetate, sunt rareori aplicate.
Garantiile materiale sunt scumpe si ajung uneori la 150% fata de valoarea creditului, iar costurile pot fi mai mari cu 2,5 - 5%.
Actele de instrainare care incalca aceste prevederi sunt "nule de drept". ... Amenzi uitate de timp In ce priveste problema amenzilor, factorii de raspundere din administratia craioveana spun ca si amenzile sunt venituri la bugetul local si ca trebuie achitate pentru eliberarea certificatului.
Pe langa aceasta activitate, pe care Gheorghe Pascu o considera ca pe "o alta forma de subventie a agriculturii", Unitatea Fitosanitara Constanta efectueaza o activitate de monitorizare a celor 40 de agenti fito-patogeni (boli, daunatori), care nu trebuie sa paraseasca teritoriul tarii noastre, asta in cazul in care sunt depistati in Romania, sau sa nu intre in spatiul roman, daca sunt observati in afara teritoriului tarii.
Mii de salariati din Dolj sunt jecmaniti pe fata de angajatori. ... În fata legii raspunde administratorul, dar nici patronii nu sunt straini de astfel de practici. Unii sunt si administratori, si asociati în firma.
Creditul de consum a atras cele mai mari restante din total, în timp ce debitorii pentru creditele ipotecare sunt cei mai constiinciosi.
Provincia Aragon, provincia Castilla Y Leon, Comunidad Valenciana si provincia Castilla La Mancha sunt locatiile dominate de romani, acestia ocupand locul intai in randul cetatenilor straini.
Se justifica pretul mare al reviziilor in service-urile autorizate ori sunt acestea doar un mijloc prin care reprezentantele auto fac profit si dupa vanzarea masinilor noi? ... "Sunt niste bani aruncati pe fereastra.
Cum este criza financiara, sindicalistii de la Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj nu au avut bani nici de banderolele albe care ar fi trebuit sa arate ca sunt in greva de avertisment.
Persoanele fizice care au relatii cu banca respectiva sunt intrebate daca detin functii de conducere in regii, firme de stat sau daca sunt prieteni sau parteneri de afaceri ai unor persoane publice. ... "M-au intrebat daca sunt expus politic.
La cateva zile dupa ce presedintele Traian Basescu le aducea la cunostinta romanilor ca suntem in "Re-ce-si-u-ne", aflam de la Fiscul doljean ca incasarile catre bugetul de stat sunt mult mai umflate in mai 2009, decat in aceeasi luna din 2008.
Accizele la tigari si benzina, pretul alimentelor, impozitul pentru casa sau masina sau pretul gigacaloriei sunt doar cateva dintre cresterile anuntate pana acum pentru acest an.
Reprezentantul Romaniei la FMI, Mihai Tanasescu, spune intr-un interviu pentru Revista 22 ca parteneriatele cu FMI si alte institutii financiare sunt necesare Romaniei pentru a gasi solutii la problemele complexe ale economiei.
Sunt un clovn trist pe banii mei".
google-analytics.com