Cautare

32998 de rezultate pentru "sunt" (4.20 secunde)
Sefii autoritatilor locale din Mangalia, care tin periodic audiente pentru populatia din oras, sunt, nu de putine ori, asaltati, pe langa solicitarile de rezolvare a unor probleme grave, de cereri care mai de care mai ciudate, dar si unele dureroase, in care sunt membrii aceleiasi familii isi cauta dreptatea unul impotriva celuilalt.
Tintele companiilor de asigurari sunt persoanele cu varste cuprinse intre 35 si 45 de ani, mult mai dispuse sa incheie o polita.
Craiovenii sunt nemultumiti ca trebuie sa stea cu orele la cozi pentru a-si declara contractele de leasing in baza carora vor plati taxa pentru masini.
Producatorii din industria alimentara sunt obligati sa plateasca taxe suplimentare pentru controlul veterinar al calitatii materiilor prime. Patronii sunt revoltati, in timp ce Directia Sanitar-Veterinara sustine ca toate produsele ajunse pe piata trebuie controlate de medici, contra cost.
Cultura si cunoasterea sunt doua aspecte de care craiovenii sunt tot mai interesati. Pe langa aspectul recreativ al calatoriilor, tot mai multi olteni sunt interesati sa viziteze locuri, monumente, muzee si implicit sa-si imbogateasca bagajul de cunostinte.
"Evolutia economica este ciclica, fiind strict legata de miscarea capitalului privat, iar perioadele de recesiune sunt inevitabile. Autoritatile pot cel mult sa atenueze din magnitudine, insa este limpede ca banii publici sau cei contractati de la institutiile financiare internationale nu sunt suficienti pentru a compensa retragerea investitorilor privati.
In cazul nostru nu e asa de grav, dar imi pare rau ca sunt efecte in peisajul media, pentru ca stiu cum arata lucrurile. ... Sunt de facut niste modificari.
Multi dintre participantii la targurile de joburi sunt de multe ori dezamagiti ca angajatorii le cer CV-urile, spunandu-le ca vor fi sunati ulterior, lucru care nu se intampla. ... Sau ca etapele recrutarii sunt multe si dificil de trecut.
"Avand in vedere ca cei care sunt proprietari sau utilizeaza aceste terenuri sunt printre principalii beneficiari ai noii linii de metrou si ca suprafata afectata este minima si nu se suprapune peste spatii construite, consideram ca, din punct de vedere al regimului juridic, nu sunt probleme deosebite", se precizeaza in proiect.
"La ambele probe sunt aproape de barem, iar concursurile viitoare imi vor spune in care voi reusi. Atat la 800 m, cat si la 1.500 sunt foarte aproape de realizarea baremului, mai precis la 2 secunde distanta.
Oficialul oltean le-a explicat ca ALRO nu mai exista de la 1 iulie si ca unii jucatori sunt doriti de Dan Oprescu la noua echipa a Slatinei, FC Olt, iar ceilalti sunt liberi sa-si gaseasca alte angajamente.
Cand sunt vinovat eu. ... Nu e vinovat Dica, sunt vinovat eu. ... N-are nicio vina Dica, eu sunt vinovat, asa conduc eu la mine acasa si nu ma bag la domnul Balint acasa, la afacerile lui.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless Roman si Mangalia sunt impanzite aproape integral cu internet wireless gratuit, spune seful Minisoft, unul dintre furnizorii unei solutii Wi-Fi Din pacate operatorii de internet in Romania sunt momentan foarte interesati sa vanda infrastructura.
Am ajuns la concluzia ca putini sunt cei care stiu ce este o tableta la ora actuala si sunt familiari cu functiile si limitarile ei.
La mine nu e nimic separat, nu pot sa fac distinctie sau ruptura in forul meu interior, intre teologie, matematica, filosofie, poezie, pictura, gand, la mine sunt impreuna, in interiorul meu e un tot, e ca si cand eu as fi un lac in care curg mai multe izvoare.
Sunt religiile cai diferite care duc la Dumnezeu? ... Jotto moth, totto poth, ceea ce, in traducere libera, inseamna ca religiile nu sunt decat cai diferite care urmaresc acelasi obiectiv. ... Intr-⁠adevar, milioane de oameni cred ca religiile sunt cai diferite care duc la Dumnezeu.
a muncit toata viata ca o roaba, nu va avea o pensie si nimeni nu va plati pentru nefericirea acestei femei..." Sunt doua cazuri reale. ... Ca ele mai sunt insa milioane; ... - sunt imperfecte in forma, inaplicabile in continut sau neaplicate in fapt.
- Care sunt obiectivele urmarite in tratamentul prin kinetoterapie? ... - Obiectivele generale urmarite in tratamentul prin kinetoterapie sunt: ... - Intr-adevar sunt multe boli pentru care kinetoterapia constituie o modalitate de tratament, dar exista unele cu o incidenta mult mai ridicata decat altele.
Dar astea sunt limitele! Atatia medici suntem, atatea unitati spitalicesti avem, atatea paturi avem si ventilatoarele atatea sunt! ... In Bucuresti mai ales sunt foarte multi caini vagabonzi, se intampla frecvent sa vi se solicite vaccinul antirabic.
" Sistemul III este cu presiune pozitiva pe hol si presiune negativa in camera de lucru, in asa fel incat, cand se deschide usa, aerul din afara sa intre si sa nu lase microorganismele sa iasa pe hol, iar in interior sunt absorbite prin niste filtre speciale.
google-analytics.com