Cautare

33000 de rezultate pentru "sunt" (4.80 secunde)
Sunt momente excelente pentru a-ti planifica activitatile pentru urmatoarea saptamana. • TAUR - Sunt zile bune pentru a-ti verifica pe indelete bugetul si planurile de investitii sau afaceri. ... Iti sunt sustinute planurile pe termen lung, insa cele care se desfasoara in pasi marunti.
Este normal sa iti vrei binele tau si implicit al copilului, insa trebuie sa stii ca unele stari de rau sunt normale in sarcina si te avertizeaza ca bebelusul are activitate si este sanatos.
In Romania sunt 1,7 milioane de suferinzi de diabet si peste 3 milioane, de prediabet (Autoare: ... Din cei 11,6% (52% sunt femei, 47,5% sunt barbati), 9,2% sunt cunocuti, 2,4% necunoscuti.
Mariustuca.ro / Romanii considera ca bolile gastrointestinale sunt provocate de dieta dezechilirata si stresul (Autoare:
In Romania este o realitate faptul ca tot mai multi copii sunt lasati in grija bunicilor sau pe cont propriu in tara de catre parinti, care, in cautarea unui loc de munca si a unui trai mai bun, prefera sa renunte la o familie unita.
Pana acum, care sunt efectele introducerii acestuia? ... - Sunt medici de familie care considera ca modificarile legate de inscrierea copiilor in scoli, gradinite sunt nerealizabile, ca sporesc birocratia. Deocamdata, parintii sunt derutati si intrebarea este daca acesti copii se vor putea inscrie in scoli?
Asa se face ca foarte multe infectii cu virusuri gripale sezoniere sunt subclinice, adica nu ajung sa se manifeste, chiar daca timp de 1 - 2 zile, pacientul poate avea o subfebrilitate usoara, o stare generala usor alterata.
Orele ideale sunt: ... Alimentele care sunt bogate in proteine sunt: ... De asemenea se tine cont ca alimentele recomandate sa iti aduca necesarul zilnic necesar si de fibre, ce sunt foarte importante in procesul de slabire si nu numai.
Pe baza acestor cercetari, a formulat cinci legi fundamentale ale prostiei care, din motive care imi scapa - probabil din prostie - sunt putin cunoscute, desi importanta lor sociala, politica, economica este uriasa. ... Oamenii care nu sunt prosti intotdeauna subestimeaza potentialul de distrugere al oamenilor prosti;
Astfel, ochelarii cu protectie sunt recomandati de oftalmologi atat pentru adulti, cat si pentru copii, la plaja, in parcuri de distractii, plimbari cu bicicleta, plimbari cu barca sau in orice loc unde exista expunere prelungita la soare.
Inutil sa spunem ca aproape toate (9 din cele 10) sunt companii straine. ... Cele 10 companii sunt urmatoarele (in paranteza este mentionata nationalitatea actionariatului care detine controlul): ... Cei 10 nu sunt din activitati-fanion ale automatizarii si digitalizarii, in care robotii inlocuiesc forta de munca scazand consistent cheltuielile cu salariile.
Imi place sa cotrobai prin magazine cu obiecte vechi, cu atat mai mult cu cat ele sunt incarcate de istorie, au o aura aparte care pentru mine e fascinanta.
Ce sunt coronavirusurile? ... Ce sunt coronavirusurile? ... Coronavirusurile (COV) sunt o familie de virusuri care provoaca boli respiratorii si intestinale la om si animale (1). ... Coronavirusurile sunt structuri relativ simple, iar forma lor ne ajuta sa intelegem cum functioneaza. Coronavirusurile sunt sferice si acoperite cu varfuri formate din proteine.
In ceea ce priveste conducerea fara permis, seful Directiei Rutiere sustine ca nu este sub nici o forma de acord cu acest lucru si ca soferii romani nu sunt pregatiti pentru asa ceva.
De ce s-a mai investit atat in sistemul informational din Finante, de ce sunt platiti atati functionari, de ce exista atata infrastructura, daca nu foloseste la nimic.
Oamenii angajati sunt oamenii care se si angajeaza intr-o chestiune, iar cei salariati vin doar sa-si ia salariile. ... Din lumea actoriei, cei mai buni prieteni ai mei sunt Tocilescu, Dan Mihaescu, Horatiu Malaele, George Mihaita, Florin Piersic. ... - Hai sa plecam de la faptul ca sunt profesor la UNATC.
Cati expozanti sunt? - Avem 90 de expozanti si in general sunt ceva mai multi producatori apicoli. Sunt aproape 50 de producatori si restul, de 40%, sunt producatori si comercianti de echipamente apicole. Sunt cu stupi, faguri, utilaje pentru extractia mierii si remorce apicole.
Personal, nu l-am cunoscut inca, dar fotografiile lui sunt originale si reusite din punct de vedere tehnic si artistic. ... - Numele meu este Catalin Cojocaru, am aprope 20 de ani, sunt pasionat de fotografie, natura, arta vizuala inca de pe la o varsta foarte frageda.
Zambetul sau, mai putin vast decat "matricea” care, pe vremuri, i-a adus supranumele de "Ranjet-Voda”, arata clar ca mesajul sau a fost de fapt un dur avertisment adresat actualei conduceri, gen "nu fluierati in biserica, stau cu ochii pe voi si sunt pregatit sa lansez o contraoferta politica”.
Sunt si lucruri care s-au facut bine si au fost incercari oneste de a contracara criza economica, sunt si lucruri care s-au facut mai putin bine si cred ca, in general, in zona de politica economica lucrurile stau mai prost.
google-analytics.com