Cautare

33000 de rezultate pentru "sunt" (3.64 secunde)
Ce cauciucuri sunt acceptate: ... Cele de tip "all season" sunt acceptate, doar daca au simbolurile M si S", a spus Stancu Sotir.
Da, Andreea Marin si Stefan Banica sunt o prezenta inedita, dar au putut fi vazuti si oameni din lumea artei, precum Angela Gheorghiu, pe care nu-i gaseai decat la TVR Cultural sau la mai stiu ce alta emisiune specializata.
Creste salariul minim si sunt indexate pensiile.
Promotii de 40% sunt oferite, de altfel, de catre toate brandurile Inditex prezente in Romania. Astfel, preturi cu 40% mai mici sunt oferite si de catre Pull and Bear sau Stradivarius, unde o pereche de pantofi poate fi cumparata in prezent cu 170 de lei.
Doresc sa precizez, cu privire la statutul meu, la care ati facut referire in intrebare, ca nu conduc grupul de media, ci sunt actionar.
Dezvoltatorii imobiliari spun ca 30% din vanzarile apartamentelor noi sunt cu scop de investitie. ... O parte dintre cei care cumpara apartamente pentru inchiriere fac credite ipotecare pentru ca ratele lunare sunt chiar mai mici decat chiria pe care o primeste proprietarul.
Localnicii sunt extrem de prietenosi Ancuta Bobocel s-a aratat impresionata de locul unde se pregateste de cateva saptamani, iar oamenii simpli pe care i-a intalnit i-au oferit adevarate povesti de viata.
Sunt fericita, ma simt bine, nu-mi vine sa cred ca am intrat in vacanta, insa imi lipseste si miscarea si de aceea compensez mergand foarte mult pe strada sau in mall. ... - Copiii sunt un pic mai timizi si ii inteleg.
Aceste dispozitive, denumite tablete sunt operate cu ajutorul degetelor, prin utilizarea ecranelor capacitive cu atingere multipla, astfel de ecrane fiind superioare calitativ ecranelor rezistive operate prin stilou. ... Ecranul Ecranele sensibile la atingere (eng., touchscreen ) sunt, de obicei, de doua tipuri:
Cookieuri de sesiune - acestea sunt stocate temporar in dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta sa le memoreze pana cand utilizatorul iese de pe web-siteul respectiv sau inchide fereastra browserului ( ex:
nu mai sunt bani, nu mai sunt cititori, nu mai e rentabila etc. Toate aceste motive economice sunt un pretext pentru a o ingropa, deoarece jurnalismul online este mai ieftin, dar si pentru ca este mai usor de supravegheat.
Firmele care lucreaza cu clienti din strainatate sunt nevoite sa renunte la contracte de milioane de euro, pentru ca nu au suficient personal. ... Iar scolile de IT sunt intr-o crestere continua.
personal, profesional, financiar, iar cele mai avantajate persoane sunt cele creative, care au o viziune diferita asupra lucrurilor. ... Numerele norocoase ale nativilor din Cal sunt 7,3 si 2. La fiecare sfarsit de an oamenii sunt interesati sa afle cum ar putea deveni mai prosperi.
Topul celor mai ciudate tehnici spa • Tratamentele spa sunt cele mai in voga metode de relaxare si intretinere corporala. Masajul, drenajul limfatic, impachetarile sau baile cu uleiuri esentiale sunt cele mai frecvente proceduri.
Toate natiile de pe aceasta planeta sunt acceptate, doar ei NU. ... Si ei sunt tot oameni! ... Romanii sunt oameni mandri, educati si muncesc din greu in Marea Britanie si pretutindeni. Oricat de mandra as fi ca sunt romanca, iubesc Anglia.
Toate piesele din colectia Hispanitas sunt realizate in Spania, din piele de bovina 100% atat in interior cat si in exterior. Sunt finalizate cu anilina 100% rezultand o piele extrem de moale, cu un calapod foarte bun si deosebit de confortabile, indiferent de model si inaltimea tocului.
Poate se va incumeta cineva, pentru a explica paradoxul, sa faca un studiu sociologic si antropologic, nu-mi dau seama care sunt determinarile directe, daca o motiveaza ceva in afara de material (sa nu ne fure banii nostri si ai copiilor nostri, sa nu ne impinga sa emigram etc.) si daca exista ceva mai articulat acolo.
- Nu sunt nici una nici alta, dar acum spre deosebire de anii in care imi faceam probleme am explicatia. ... Si pentru ca ai credinta, sunt sigur ca vei gasi! - Eu nu sunt deloc convinsa.
- Sunt un artist de nisa, care nu are legatura cu spatiul showbizului. Cred cu tarie ca spectacolele mele sunt o forma de cultura, de educatie, paralela cu educatia oficiala. ... Ganditi-va ca pe scena sunt cel putin 80 de artisti:
Persoanele cu hipocondrie sunt ingrijorate, in mod special, de un anumit sistem de organe (cum ar fi sistemul cardiac sau sistemul digestiv). ... Ei pot accepta posibilitatea ca temerile lor sunt exagerate. Cu toate acestea, ei nu accepta decat sa li se spuna ca sunt bolnavi.
google-analytics.com