Cautare

33000 de rezultate pentru "sunt" (4.18 secunde)
Ma deranjeaza exclusivismul acestei opinii, dar si faptul ca nu este prima data cand sunt luati peste picior oameni care au muncit mult, bine sau rau, pentru acest partid.
Multe si necunoscute sunt caile Domnului, dar mai multe si mai necunoscute sunt caile politicii si mintile unor politicieni. ... care sunt de la PDL, care sunt de la PSD.
Sunt cativa care nu au alta sursa de venit in afara de aceasta indemnizatie si trebuie sa gasim un mod de solidaritate intre noi, ca sa rezolvam acest gen de problema.
- Serviciile secrete au dat ordin la subalternii din cazarmi, din presa, din Justitie si din partide, care sunt cata frunza, cata iarba.
Referendumul local care va avea loc in Bucuresti la 19 iunie, primul de acest fel, are o miza enorma Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a decis miercuri seara, pe 13 aprilie, ca pe 19 iunie va fi organizat un referendum prin care bucurestenii se vor pronunta daca sunt de acord sau nu cu disparitia functiilor de primar de sector alesi de cetateni si a consiliilor locale de sector.
Contactat telefonic, Constantin Nastase, PR Manager al Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare (UNSAR), a declarat ca a aflat din media despre aceasta scrisoare, dar, nestiind despre ce companii este vorba si daca acestea sunt membre ale UNSAR, nu poate avea o reactie.
Facturile de cablu mult prea scumpe, abonamentele pentru servicii precum Netflix si Sports on demand sunt frustrante. ... Si se aduna, si sunt doar bani aruncati pe fereastra. ... Toate cablurile sunt incluse in pachet.
Sunt valide aceste afirmatii? ... Dar este pacat, pentru ca sunt atatea monumente de cult care trebuie protejate, care trebuie readuse la viata, introduse in circuitul public... Exista arhive importante, sunt orgi, sunt atatea obiecte de cult, sunt cimitire, biserici, temple - sunt atatea care ar merita atentia noastra!
Parerile sunt impartite. ... In fine, sunt si unii care zic ca daca esti foarte bun, poti deveni grafician sau pictor, si iti poti vinde picturile si schitele in expozitii, in strada ori online, de unde scoti o groaza de bani.
"Un lucru evident sunt caracteristicile fizice pe care nu le intelegem, insusirile care sunt dincolo de posibilitatile tehnologice ale vremurilor actuale, cum ar fi acceleratia extrem de rapida si intoarcerile cu valori G extreme, pe care fiintele vii, dupa tot ce stim, nu le-ar suporta" O problema importanta, care se discuta privitor la OZN-urile vazute de piloti militari, comerciali sau particulari, este ca aceste obiecte reprezinta riscuri potentiale pentru siguranta zborurilor, dupa cum se pronunta cel putin un savant respectat, pe nume Richard Haines, fost cercetator la Centrul de Cercetari Ames al NASA.
Berbec Exista pentru cei nascuti sub semnul astral Berbec 4 zodii cu care acestia sunt compatibili pe termen lung: Gemeni, Leu, Sagetator, Varsator, insa doar cei nascuti in Gemeni sunt partenerii ideali pentru Berbec.
Aceasta se intampla atunci cand arterele coronare (arterele care iriga inima cu sange) sunt blocate din cauza procesului de ateroscleroza. ... Daca aveti angina stabila, cu siguranta ca sunteti in stare sa prevedeti care sunt activitatile care va declanseaza criza anginoasa. ... - Alte simptome care mai pot aparea sunt:
Dupa ce sunt scoliti conform prejudecatilor cultivate de adulti, denumite eufemistic "programe nationale", elevii devin de-a dreptul incapabili sa gandeasca sau sa actioneze in alt mod decat cel pe care l-au impus formatorii lor... ... "Cei ce conduc Romania sunt facuti, nu nascuti.
Faptele sunt asa cum urmeaza: ... Sunt preluat de o operatoare care ma indeamna sa ma indrept, repejor, spre cea mai apropiata sectie de politie, unde ar urma sa mi se prezinte niste portrete-robot ale suspectilor de serviciu. ... Sunt 500 de metri de aici.
Aceste tendinte pot fi intelese daca acceptam ca o anumita parte a populatiei poseda o viziune fundamentala conspirationista asupra lumii, o viziune in care detaliile cutarei teorii individuale sunt mai putin importante decat o respingere generalizata a explicatiilor oficiale.
Te simti in siguranta doar pentru ca o mare parte din infractorii nostri sunt plecati peste granita?
Pe care corpuri ceresti ar putea exista viata - Marte, cea mai apropiata planeta de Pamant pe care se presupune si se cerceteaza existenta unei posibile vieti extraterestre - Stelele sunt prea fierbinti pentru a adaposti fenomene de viata.
In pofida unui exercitiu de o viata, cazurile de Alzheimer printre actori sunt numeroase, iar lor li se adauga numele a sute de intelectuali. ... Sunt exercitii speciale. ... La fel, trasaturile negative de personalitate sunt accentuate. ... Straturile superioare, neocortexul sunt primele care degenereaza.
Sociologul a criticat si strategia PNL de a se asocia cu un premier in functie, afirmand ca de la Petre Roman pana la Victor Ponta, toti stiu ca eroziunea functie este atat de mare incat sansele de reusita sunt putin probabile.
Comunicatiile Comparativ cu celelalte cerinte, comunicatiile orbitale si lunare sunt usoare. ... Sunt necesare 5-10 tone de material pe metru patrat pentru asta. ... Fiindca atmosfera este slaba, iar Marte duce lipsa de un camp magnetic puternic, radiatiile sunt intense la suprafata, necesitand o protectie antiradiatii.
google-analytics.com