Cautare

32998 de rezultate pentru "sunt" (3.84 secunde)
Implanturi urbane artificiale in textura medievala sunt facute pretutindeni, dupa proiectele utopice ale Revolutiei Franceze si ale Iluminismului, putand fi gasite in special in Europa interbelica.
Sunt trimise trupe de Armata, Militie, Securitate pentru a dispersa multimea; demonstrantii sunt batuti si arestati in aceeasi noapte si in dimineata urmatoare. ... multi demonstranti sunt arestati. ... Din ordinul Elenei Ceausescu, cadavrele a 44 de revolutionarilor timisoreni sunt aduse, in ascuns, la Bucuresti, si arse la Crematoriul Cenusa .
Banii nu sunt greu de inteles, dar foarte usor de stapanit, daca nu esti dominat de ei. ... Sunt notiuni precise, diferite, pe care multi dintre oamenii nostri le confunda. ... Cred ca sunt un om normal. ... Am fost etichetat ca sunt cu puterea. Eu nu sunt cu nimeni.
Progresele in tehnologie au condus azi la dovezi credibile si fiabile ca OZN-urile exista, ca sunt mult mai mult decat simple rapoarte anecdotice ale unor observatori neinstruiti, ca in deceniile anterioare.
Stiinta va nega existenta miracolelor religioase (conform sablonului nu pot exista, deci nu exista), iar religia, daca nu va respinge, pur si simplu, ca pe o blasfemie, ipoteticul amestec dintre fenomenul religios si presupusele hipercivilizatii, va spune ca manifestarile oricarei puteri nepamantene, alta decat Dumnezeu, sunt uneltiri ale diavolului, de care e bine sa ne pazim cat putem de mult.
Aproape gata Din cele 861 de case noi care vor fi construite in noul Rast, 236 sunt la finisaje, 260 la acoperis, iar 118 case sunt la nivel de fundatie.
Dupa aproximativ patru ani de cand stau in Parlament alesii nostri si, in conditiile in care se apropie alegerile legislative, am vrut sa aflam si noi cam cat de cunoscuti sunt senatorii si deputatii de Galati printre cetatenii urbei noastre.
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri ca exista trusturi de presa care vor "sa decida politici si sa decida asupra politicienilor", nominalizand Realitatea-Catavencu si Antena 3, si ca sunt oameni politici, inclusiv din guvern, care isi cumpara linistea dand bani presei.
La mai bine de patru ani de la alunecarile de teren, unele imobile sunt nelocuite.
"Indiferent de existenta unei relatii reale de prietenie intre mine si Sorin Ovidiu Vantu si de ostilitatea dintre mine si Traian Basescu, sunt cateva elemente de necontestat in toata aceasta afacere a arestarii primului de catre cel de-al doilea.
sunt masuri securiste/ Singurul repros care mi se aduce este ca nu am pus autorul in subsolul paginii si l-am pus la sfarsit ca bibliografie/ Nu-mi dau demisia din functia de premier Premierul Victor Ponta a sustinut o conferinta de presa marti dimineata, in care a venit cu lucrarea sa de doctorat, pe care le-a prezentat-o jurnalistilor.
Sunt, in opinia mea, toti oameni care si-au purtat mandatul si demnitatea de ministru cu pricepere si cu onestitate si as vrea, in chip special, sa-i multumesc domnului profesor Marga, care intr-o situatie extrem de dificila, a facut cu devotament ceea ce se putea face, cu devotament fata de aceasta tara, cu devotament fata de Guvernul al carui membru a fost.
Sunt avantaje pe care le dobandeam daca ramaneam un stat de drept solid. ... Indiferent cat de vocali sunt politicienii la televiziuni, nu vor convinge pe nimeni ca Romania si-a insusit valorile statului de drept atata timp cat prin vot, in Parlament se decide in favoarea parlamentarilor.
Cu siguranta, nu mi-am atins toate obiectivele, dar sunt proiecte pe care le-am initiat la cererea oamenilor si care s-au transformat in lucruri vizibile, sunt oameni care mi-au cerut sprijinul si pe care nu i-am lasat la greu, sunt legi pentru care am luptat mult si de care sunt mandru, pentru ca au schimbat vietile oamenilor si realitatea din tara.
Sunt foarte multumit si o comentez extrem de pozitiv din urmatorul motiv: ... As vrea eu sa fiu izolat asa, 9 ani, intr-o functie care nu e doar de reprezentativitate, totusi judecatorii la Curtea Constitutionala sunt oameni extrem de importanti si iau decizii fundamentale pentru tara.
La fel ca toti colegii mei, poate chiar mai mult, pentru ca sunt francez si avem multe afinitati datorate istoriei, resimt un mare interes pentru Romania, o tara in care ma simt bine.
Peste 203 milioane de dolari, din care 46 de milioane sunt alocate de la buget, iar restul sunt imprumutate de la Banca Mondiala, vor fi cheltuite pentru reabilitarea unei parti din cladirile cu risc seismic ridicat si pentru reducerea riscurilor provocate de alte calamitati naturale.
„Desi sunt obligate sa raporteze toate tranzactiile suspecte, chiar si cele de 3 euro, sa zicem, multe dintre bancile comerciale, atat cele romanesti, cat si cele care au filiale in Romania, nu au pus in practica acest lucru“, a explicat Dragomir.
De asemenea, in mod surprinzator, cei care doresc sa achizitioneze un imobil sunt interesati de apartamentele mari, preferate fiind cele din zonele Centru, Faleza Nord, Gara si fara prea multe imbunatatiri, si asta deoarece cei care fac o astfel de investitie prefera sa-si aleaga decoratiunile dupa preferintele personale.
Cetatenii nu stiu ce este un functionar public Potrivit sondajului de opinie, 38% dintre cetatenii intervievati cred ca si angajatii din firmele private sunt functionari publici, iar 60% cred ca numai cei angajati prin concurs intr-o institutie publica pot fi functionari publici.
google-analytics.com