Cautare

67700 de rezultate pentru "se" (2.17 secunde)
Nu au lipsit nici accentele personale, Alianta "D.A.” neratand ocazia de a-si mai acuza inca o data adversarii de folosirea, in campanie, a unui "intreg arsenal de dezinformari, minciuni, calomnii, santaj, amenintari si chiar acte de violenta fizica”, in timp ce PSD se declara, la randul lui, "consternat” de "strategia murdara pusa la cale de conducerea Aliantei PNL-PD, bazata pe dezinformare, frauda si asa-zisa nesupunere civica in cazul unor rezultate negative pentru Alianta la scrutinul din 28 noiembrie, mergand chiar pana la acte de violenta”.
Adrian Nastase si Traian Basescu se vor intalni in turul doi. ... Cum-necum, romanii si-au votat ieri viitoarea garnitura parlamentara iar cei care s-au ostenit sa se deplaseze la sectii spera, in mod evident, ca noii alesi sa se aplece cu interes asupra problemelor natiei in viitorii patru ani.
In aceste conditii, se impune organizarea unui al doilea tur de scrutin, la data de 12 decembrie a.c., in care vor intra candidatii clasati pe primele doua locuri. ... Situatia celorlalte partide se prezinta, conform acelorasi estimari, dupa cum urmeaza:
Ultima adunare in plen se va desfasura cel mai probabil lunea viitoare, cand se vor adresa cuvantari de incheiere a mandatului si se va prezenta o analiza a celor patru ani de activitate.
Primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, a declarat duminica seara, dupa comunicarea exit-pollurilor, ca isi asuma esecul rezultatelor obtinute de PNTCD si ca se va intoarce la Primaria Timisoarei.
Nicolae Mischie a fost foarte suparat cand a fost silit nu numai sa paraseasca functia de lider al PSD Gorj, dar si sa se retraga din partidul de guvernamant.
Presedintele PNG, Gigi Becali, a declarat ca nu se astepta sa obtina un scor electoral atat de mic - 1,9-2,2 la suta.
“Se pare ca vom avea mai putini parlamentari in urmatorii patru ani decat in mandatul trecut, insa nu din cauza prezentei UCM la alegeri, ci a faptului ca o parte a electoratului maghiar nu a votat“, a spus senatorul.
Printre acestea se numara situatiile cand alegatorul este insotit in cabina de vot de catre o persoana care ii este impusa si pe care el nu o solicita, alegatorul nu semneaza in lista permanenta sau speciala atunci cand voteaza, alegatorul se legitimeaza cu alt document de identitate decat cel prevazut de lege, alegatorul este influentat de publicitatea electorala din vecinatatea sectiilor de votare.
“Daca nu se va putea, nu vom lua in calcul discutii cu un partid extremist“, a spus liderul D.A., referindu-se la PRM.
Gustul amar al infrangerii Sediul PRM s-a animat destul de greu duminica seara, cand se asteptau primele estimari asupra felului in care au votat romanii. ... Acum va trebui sa se multumeasca doar cu un rezultat de aproximativ 12%, pierzand aproape zece procente.
In paranteza fie spus, in interiorul PD se discutau duminica seara scenarii despre formarea unui eventual guvern al Aliantei, luandu-se in calcul UDMR, dar si celelalte minoritati reprezentate in Parlament. ... (3) Programul si lista Guvernului se dezbat de Camera Deputatilor si de Senat, in sedinta comuna.
Pe linga motivatia bazinului electoral pe care PSD il are in nordul Moldovei, diferenta consistenta dintre cei doi se explica probabil si prin atentia pe care cei doi au dat-o judetului. ... In rest, nici o alta formatiune nu a mai reusit nici macar sa se apropie de pragul electoral.
In aceste conditii, si in comparatie cu rezultatul din locale, se poate spune ca opozitia a facut "o figura” buna la Constanta. Conform rezultatelor, liderul PNL Constanta, Puiu Hasotti se poate considera "reinvestit” in functia de parlamentar.
Concentrandu-se asupra sectiilor de dotare din mediul rural, reprezentantii APD sustin ca in ziua de 28 noiebrie a fost o lipsa de organizare, o slaba instruire a membrilor birourilor sectiilor, dar mai ales o suspecta si ilegala implicare a unor indivizi care faceau parte din autoritatile locale.
Biroul Permanent Judetean (BPJ) al PD Suceava, intrunit luni seara, trebuia sa discute excluderea lui Nichitean din partid, insa a amanat aceasta masura pana cand acesta se va restabili psihic, fiind internat in prezent cu diagnosticul “pierderea temporara a facultatilor mintale“.
Corina Cretu, purtatorul de cuvant al sefului statului si consilierul prezidential, a declarat ieri ca este “regretabil“ ca Asociatia Pro Democratia (APD) a decis sa nu mai participe la monitorizarea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale.
Secretarul Camerei, pesedistul Tudor Mohora, a anuntat ca tot luni vor avea loc si ultimele sedinte ale Biroului Permanent si Comitetului Ordinii de Zi, in care se va stabili data la care viitorii deputati vor fi validati.
Regele Florin Cioaba si imparatul Iulian Radulescu ai rromilor nu au sanse sa ajunga parlamentari, tinand cont de rezultatele partiale comunicate de BEJ Sibiu.
Markó Béla nu crede ca inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale se va ajunge la o intelegere privind o coalitie de guvernare sau ca se va forma un guvern.
google-analytics.com