Cautare

602 de rezultate pentru "dinu maxer" (3.52 secunde)
Deea si Dinu Maxer sunt un exemplu pentru orice cuplu. ... In plus, Dinu Maxer nu uita sa isi rasfete sotia, dovedind ca este un barbat romantic.
Astazi isi aniverseaza ziua de nastere Dinu Patriciu, unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri ai Romaniei postdecembriste. ... Dan Costache Patriciu (mai cunoscut sub numele de Dinu Patriciu) activeaza in domeniul petrolier.
Sase ore au stat in picioare sotii Maxer la evenimentul organizat la Restaurantul Elisabeta, unde s-au strans bani pentru copiii cu autism sau ADHD de la M Service Terapy Chlidren Clinic.
"Dinu Patriciu este cea mai puternica, cea mai clara si cea mai hotarata voce a liberalismului de la inceputul anilor ‘90.
Deea si Dinu Maxer au dat impreuna testul geloziei. De ce n-a avut voie Deea sa danseze cu niciun barbat la nunta, dar si cum a ramas Dinu inchis pe afara dupa un incident la piscina.
Laureatul Oscar a fost prezent marti seara la Cinema City Cotroceni, alaturi de Alexandra Dinu, protagonista rolului feminin, pentru a asista la prima proiectie a filmului ce va rula in cinematografele din Romania incepand din 5 ianuarie 2018.
Marele Premiu la Monte Carlo sau dedublarea, un roman autobiografic semnat de Dinu Sararu (Autor:
Dinu Pescariu a fost prins de paparazzi Mediaflux in compania Alexandrei Dinu, fosta sotie a lui Adrian Mutu. Dinu Pescariu era casatorit de 15 ani cu Letitia Pescariu si au impreuna trei copii.
Ieri, 29 martie a.c., PNA l-a chemat la Parchet pe Dinu Patriciu. ... Asadar, presedintele Consiliului de Administratie al Rompetrol, Dinu Patriciu, a fost pus oficial sub acuzare, de catre procurorii Parchetului instantei supreme, in cazul Petromidia.
In ton cu cele intamplate in Capitala, reactiile liberalilor, in ceea ce-l priveste pe Dinu Patriciu, nu au intarziat sa apara nici la Constanta, asta cu atat mai mult cu cat Organizatia Judeteana a PNL a organizat vineri, 27 mai a.c., o conferinta de presa.
Presedintele Partidului Republican, Gheorghe Dinu, il apara pe seful statului, pentru care baga mina in foc ca nu a fost informator.
Dupa ce Dinu Patriciu a recunoscut ca a sponsorizat PSD in campania electorala din 2004 cu aproape 2 miliarde de lei vechi, el pledand totodata pentru o alianta intre PNL si PSD, democratii si liberalii continua sa se certe.
Dupa ce Dinu Patriciu a recunoscut ca a sponsorizat PSD in campania electorala din 2004 cu aproape 2 miliarde de lei vechi, el pledand totodata pentru o alianta intre PNL si PSD, democratii si liberalii continua sa se certe.
Conducerea filialei Prahova a decis luni seara sa nu il sanctioneze pe Dinu Patriciu, motivand ca nu ar exista motive in acest sens. ... Noi, ca organizatie, ne delimitam foarte clar de declaratiile domnului Dinu Patriciu", a declarat presedintele filialei, Adrian Semcu.
Provocat de presa, fostul lider al PNL, Valeriu Stoica, l-a acuzat ieri pe omul de afaceri Dinu Patriciu de "performanta" de a-i dezbina pe liberali si de a face din PNL partidul sau de buzunar.
MAE a fost informat luni ca Tiberiu Dinu, consulul general al Romaniei la Milano, al carui nume este implicat in ancheta de la DGIPI, a fost citat ca martor de DNA si urmeaza sa ofere clarificari, in acest sens, Directiei Generale Afaceri Consulare.
DINU PATRICIU. ... Intr-un interviu, in exclusivitate pentru "Evenimentul zilei", Dinu Patriciu sustine ca pragmatismul sau il face sa treaca peste orice, daca nu-si incalca, in acest fel, codul si etica personala". ... Dinu Patriciu este un fel de alt Teodor Baconsky pentru reales.
Pugilistul Bogdan Dinu a fost invins prin KO de bulgarul Kubrat Pulev, intr-un meci ce a avut loc in SUA. ... Finalul a fost insa controversat, Dinu fiind lovit in spatele capului de doua ori la prima numaratoare, lucru interzis de regulament.
Am avut privilegiul de a colabora la ziarul Cronica Romana, in perioada in care ziarul era condus de dl Dinu Sararu. ... 500 de mii, a decis dl Dinu Sararu. Imi amintesc si de un alt episod, care denota ca dl Dinu Sararu are o fibra de boier adevarat:
ASR Printul Paul al Romaniei si ASR Printesa Lia a Romaniei, Stela Popescu, Irina Radu, Liliana Sandulescu, Marina Almasan, Petru Luhan, Florin Alexa, Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Mirabela Dauer, Raul, Silvia Dumitrescu, Elvira Deatcu, Florentina Opris, Sorin Marcus, Diana Matei, Dinu si Deea Maxer, Mircea N.
google-analytics.com