Cautare

67700 de rezultate pentru "se" (1.18 secunde)
Cifrele au o valoare aproximativa, intrucat, potrivit lui Cristian Parvulescu, nu se cunoaste felul in care s-au negociat reducerile care se acorda de obicei pentru aparitiile publicitare.
De asemenea, BEC a aprobat prezenta a cinci observatori din Irak, care vor fi prezenti in unele sectii de votare pentru a se informa in legatura cu modul de desfasurare a unui scrutin electoral.
Cu alte cuvinte, PRM-istii, adica aceiasi oameni care au criticat aproape patru ani tot ce au putut la PSD-isti pentru ca apoi sa se alieze cu ei ca sa isi pastreze posturile de prin Consiliul Judetean si Primarie, se angajeaza sa faca in doua zile ce nu s-a facut in 15 ani in Romania si ceea ce italienii nu au reusit sa realizeze nici in citeva decenii.
Peste 1,2 milioane buletine de vot au fost tiparite pentru alegerile generale de duminica. Tipografia desemnata in urma selectiei de oferte organizata de Prefectura a terminat activitatea pentru scrutin, iar subprefectul Paul Popa a predat presedintelui Biroului Electoral Judetean, Adrian Toporascu, toate materialele receptionate de la societatea Musatinii.
De altfel, informat pe tema aprecierilor lui Cozmanca, Gusa nu s-a sfiit sa afirme ca "numai cineva de la varful PSD (adica din actuala conducere - n.r.)” putea sa dea presei asemenea documente, iar actiunea se potriveste perfect cu degringolada si cu luptele interne din PSD actual.
Credibilitatea sondajelor de opinie - pe muchie de cutit In contrast cu starea de spirit constatata chiar si in ultimul periplu electoral efectuat de Ion Iliescu, un nou sondaj, realizat de IRECSON, ne asigura ca intentiile de vot favorizeaza net atat Uniunea PSD+PUR (creditata cu 41,5 la suta spre deosebire de Alianta "D.A.”, beneficiara a doar 30,4 procente) cat si pe Adrian Nastase - despre care se afirma ca ar obtine un scor de 41,11 fata de principalul sau contracandidat, Traian Basescu, preferat de doar 27,9% dintre votantii chestionati.
Actualele partide parlamentare par sa fie singurele formatiuni care vor accede din nou in Parlament, insa, comparativ cu forul legislativ care se pregateste sa predea stafeta, raportul de forte va fi mult echilibrat.
Initiatorii sesizarii sustin ca se vor constitui parte civila in dosar si ca vor cere zece miliarde de lei. In sesizare se sustine faptul ca doar anumite grupari politice sunt incriminate.
Regele Mihai a actionat in judecata si a castigat toate cele patru procese in care se judeca cu Directia Silvica Arad pentru restituirea mai multor proprietati aflate pe fostul domeniu regal de la Savarsin.
UDMR si-a incheiat campania electorala miercuri seara, la Targu Mures. Sfarsitul campaniei, desfasurata sub sloganul “Impreuna pentru autonomie“, a strans in Sala Polivalenta din oras peste 5.000 de persoane.
mizau pe “forta lui Basescu“ de a se impune in dezbaterile unu la unu cu Adrian Nastase. ... Sondaje otravite In ceea ce priveste strategia de contraatac a aliatilor, Tariceanu a mai spus ca s-a luat decizia sa nu se raspunda in aceeasi maniera la campania murdara a PSD.
Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) afirma ca zece candidati pentru alegerile generale din 28 noiembrie au defasurat activitati de politie politica, fie in calitate de colaboratori, fie de agenti sau ofiteri de securitate, se arata intr-un comunicat al CNSAS.
Mai mult, influenteaza justitia, foloseste institutiile statului impotriva adversarilor politici, blocheaza activitatea Curtii de Conturi, ascunde sau scoate la iveala - dupa chef si interese - dosare penale si se da de ceasul mortii sa anihileze presa independenta.
De asemenea, o mare problema constatata de PRM se refera la faptul ca unii politicieni ai momentului se folosesc de Biserica pentru a manipula electoratul si considera ca aceasta atitudine este de condamnat.
Solicitarea se bazeaza si pe faptul ca Alianta dispune de sistemul oficial de numaratoare, achizitionat cu permisiunea Biroului Electoral Central, dar are nevoie de acceptul explicit al autoritatii electorale pentru a-l putea folosi.
La 8 procente distanta se situeaza Alianta PNL-PD cu 21,8% din voturi, urmata de PRM cu 7%, de PNG cu 2,9%.
Avind in vedere ca mai sint trei zile pina la alegeri, lupta partidelor pentru voturile satmarenilor a devenit cit se poate de acerba. ... Lupta se da atit la nivelul solului, cit si in aer.
Presedintele Iliescu a negat ca intilnirea de miercuri seara ar fi fost o manifestare electorala, precizind ca "au fost chemati ca pensionarii sa se intilneasca cu presedintele si cu citiva ministri”.
In evidentele Biroului Electoral Judetean Satu Mare se afla inscrisi 243 de candidati, provenind de la 39 de partide sau aliante politice, si aliante electorale. ... Procesul de votare va incepe la ora 7,00 si se va incheia la ora 21,00.
google-analytics.com