Cautare

67700 de rezultate pentru "se" (1.36 secunde)
Mischie acuza patru persoane din fruntea PSD Gorj de lipirea autocolantelor respective, printre care si pe seful Oficiului pentru Protectia Consumatorului Gorj, Ion Tudor. Candidatul independent considera ca de toate acestea se fac vinovati organizatia judeteana a PSD si presedintele acesteia, Florin Carciumaru.
El a adaugat ca, in turul doi, a€žluptaa€œ se va da intre el si Adrian Nastase, iar, in ceea ce-l priveste, ar dori drept aliat poporul roman. ... a€žAcelasi lucru de atunci se intampla si acum.
Potrivit regulamentului intern, deputatului care nu-si poate motiva absenta i se retine din indemnizatia lunara. Astfel, pentru fiecare zi de absenta, parlamentarului chiulangiu i se retine o suma de bani ce reprezinta a 21-a parte din indemnizatia lunara, la care se adauga diurna de deplasare.
Seful Executivului a spus bancuri cu Basescu, a dansat, s-a pupat cu membrele trupei Galax, a facut cam tot ce se putea face pentru a mai aduna ceva voturi.
Variantele ii vizau ba pe liberali (cel mai des), ba pe democrati (in cazul carora se vorbea chiar de intelegeri deja parafate).
Indicatorul trilingv cu inscriptia “Tinutul Secuiesc“, pus ieri de reprezentanti ai UDMR la granita dintre judetele Covasna si Brasov, a fost indepartat la doar cateva minute dupa amplasare de catre politisti.
Ciuhandu a precizat ca acestea se refera la proprietate, la relatia cu Biserica, la descentralizarea, la relansarea sistemului de sanatate, la programe de dezvoltare rurala.
Potrivit noilor modificari, se va permite constituirea de grupuri parlamentare din cel putin zece deputati care au candidat in alegeri pe listele aceluiasi partid sau ale aceleiasi formatiuni politice, aliante politice sau electorale.
Pregatirile pentru manifestarile organizate la Alba Iulia cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei au inceput luni in Piata Tricolorului din municipiu.
Public.“, a spus Basescu dupa ce precizase ca propaganda dusa de PSD impotriva sa pe tema homosexualitatii i se pare incorecta“.
“Economist Intelligence Unit“, unitatea de cercetare a saptamanalului britanic “The Economist“, a publicat zilele acestea un nou raport estimativ in care se afirma ca, desi sondajele de opinie sugereaza o cursa prea stransa pentru a se face o prognoza, “un castig la limita pentru PSD este mai probabil“.
Cineva care s-a obisnuit cu un anumit mod de lucru, daca intelegeti la ce ma refer, se va da in continuare la astfel de practici ", mai spune Johannis despre corectitudine in varianta nemteasca.
Acesta ar putea fi, de fapt, motivul pentru care se pomeneste din ce in ce mai insistent de posibilitatea unor alegeri anticipate - in maxim doi ani in opinia pesimistilor.
Potrivit liderului interimar PUR Constanta, Andrian Mihei, pe listele pentru alegeri exista indivizi care nu au ce cauta in Parlament pentru ca "se duc acolo sa se imbogateasca si nu sa faca ceva pentru tara”.
Presedintele Ion Iliescu a apreciat, marti seara, ca in cazul retrocedarii imobilelor nationalizate sunt mostenitori indepartati ai fostilor proprietari care stau in case de la stat si care “nu au bunul-simt sa nu se napusteasca sa ia casele oamenilor“.
Conducerea UDMR Covasna il acuza de abuz in serviciu pe adjunctul sefului IPJ Covasna, comisarul-sef Nichita Teodor, care l-a intrerupt pe senatorul Uniunii Puskas Balint in timpul discursului sustinut in fata panoului cu denumirea “Tinutul Secuiesc“ amplasat marti la granita dintre judetele Covasna si Brasov.
Agentia comenteaza ca, fie ca este vorba de dorinta de “a se vorbi despre el“, cum este cazul lui Gheorghe Dinu, sau de a reprezenta “locomotiva“ unui partid, precum candidatul crestin-democrat Gheorghe Ciuhandu, fiecare dintre candidati are o justificare pentru aceste cheltuieli.
Cifrele au o valoare aproximativa, intrucat, potrivit lui Cristian Parvulescu, nu se cunoaste felul in care s-au negociat reducerile care se acorda de obicei pentru aparitiile publicitare.
La randul sau, Mircea Geoana a amplificat, in interventia sa, ideea ca Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu “nu stiu cat de greu se creeaza un loc de munca, cat de greu se pastreaza un loc de munca“.
google-analytics.com