Cautare

67700 de rezultate pentru "se" (3.02 secunde)
"Este un gest de prietenie, care se bazeaza, probabil, si pe dezvoltarea relatiilor bilaterale in domeniul economic", a spus Nastase.
Asociatia Pro Democratia (APD), care face parte din Coalitia pentru un Parlament Curat, nu se multumeste sa-l monitorizeze numai pe Adrian Nastase, ci si pe presedintele Ion Iliescu.
Alternativa, la guvernare, dupa Vadim Tudor, este PRM, "partidul care se situeaza pe primul loc in sondajele reale, cu peste 30 la suta din preferintele electoratului”, iar la presedintie, candidatul PRM, care, in aceleasi sondaje, "se situeaza tot pe primul loc, cu peste 32 la suta”.
Sa fie foarte clar, domnilor din UDMR, ca noi nu vom permite ca intr-un judet romanesc, subliniez, nu unul secuiesc, sa se incalce legea“, a apreciat liderul PSD Covasna.
Invitat sa participe la reuniunea de ieri a Organizatiei de Tineret din Bucuresti a Actiunii Populare, Emil Constantinescu, a avut surpriza ca, la un moment dat, tinerii din AP sa intrerupa lucrarile pentru a-l felicita cu ocazia zilei sale de nastere, care este astazi.
“Programarea conferintei de aderare s-a facut cu mai multe luni inainte, nu are nici o legatura cu campania electorala“, a declarat ieri Puscas, ca reactie la acuzele care i se aduc comisarului european pentru extindere Günter Verheugen.
Aflat in vizita electorala in Prahova, presedintele Ion Iliescu a afirmat ieri, la o intalnire cu pensionarii din Campina, ca nu-l mai emotioneaza ce scrie presa despre el si ca a ajuns sa se obisnuiasca cu stilul de lucru al jurnalistilor.
La manifestarile stiintifice desfasurate ieri in Aula Academiei Romane, pentru a marca implinirea a 140 de ani de la constituirea Senatului, majoritatea liderilor politici au lipsit, desi au fost invitati sa participe la reuniune.
Pe lista de revendicari a functionarilor publici se mai afla si alte puncte:
In plus, alegatorii - si aici ne referim la prostime - vor opta pentru cel care face promisiunile cele mai pompoase si care se va da in spectacol mai mult, motiv pentru care politicienii nostri, cu cat au mai multi bani de aruncat in campanie, cu atat au mai mult succes - din pacate.
Nu neaparat pentru ca nu se astepta ca Organizatia PSD Constanta sa-i poarte sambetele, dar chiar si prefectul judetului, Gheorghe Martin, sa se intoarca impotriva sa, a fost deja prea mult.
Gheorghe Ciuhandu (foto), candidatul PNTCD la Presedintia Romaniei, a declarat ieri la Bistrita, sigur pe el, ca partidul sau va depasi cele 5 procente necesare reintrarii in Parlament.
In plus, presedintele executiv al PSD afirma ca opinia publica este “intoxicata“, deoarece ghidul incriminat nu se bazeaza pe fapte, iar acuzatiile aduse in el nu sunt dublate de dovezi.
In schimb, Traian Basescu si-a atras antipatia multor lideri europeni, se arata intr-un raport al Institutului Social Democrat “Ovidiu Sincai“, condus de Adrian Severin.
Secretarul de stat in MApN Sorin Encutescu si-a inaintat, la inceputul acestei saptamini, cererea de eliberare din functie, care a fost aprobata atit de ministrul de resort, Ioan Mircea Pascu, cit si de primul-ministru Adrian Nastase.
Deocamdata, Iliescu se dovedeste a fi in forma, ba chiar si-a gasit timp si pentru o noua productie literara in care ne lamureste de aceasta data cum stau lucrurile cu meandrele social-democratiei si globalizarii.
Desi nici unul dintre actorii politici reprezentativi, UN PSD+PUR si Alianta PNL-PD, nu a vorbit pana acum despre posibilitatea reala a unei colaborari postelectorale cu PRM, liderul acestui partid, Corneliu Vadim Tudor, pune deja conditii posibililor petitori, sugerand ca acestia trebuie sa-si curete partidele de corupti.
a€žÃŸtiu ca se plimba prin tara tot felul de iepurasi imbracati in portocaliu.
El se numeste Adrian Nastasea€œ, a declarat Basescu in fata publicului din Alba Iulia.
Ex-liderul PUR Constanta, Gheorghe Halet, profita de situatia in care se afla acum si reuseste, de fiecare data, sa socheze prin stilul lui de a interpreta anumite intamplari de pe scena politica. ... Si daca am spus "in continuare”, se intelege despre cine este vorba.
google-analytics.com