Cautare

617 de rezultate pentru "rotaru iulian" (3.07 secunde)
El anunta, totodata, printr-un comunicat, ca i-a dat in judecata pe Traian Basescu, Laura Codruta Kovesi, George Maior, Lucian Pahontu si Iulian Fota pentru ca au refuzat sa raspunda, in termen legal, cererii jurnalistului de a confirma sau infirma actiunea de supraveghere pe siguranta nationala a 27 de colegi de breasla, inclusiv a sa.
In ceea ce priveste LPS "Petrache Triscu", cele trei medalii de argint au fost obtinute de Gabriela Ciobanu (juniori 3, 3 km), echipa feminina junioare 3 (3 km), alcatuita din Gabriela Ciobanu, Laura Brotac, Cristina Dragomir, si echipa masculina juniori 1 (10 km), formata din Iulian Zara, Stefanita Ciobanu, Iulian Fuiorea.
din Craiova (Iulian Dobre, Magdalena Trusca), Scoala nr. ... 37, in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Dolj si Asociatia Judeteana de Fotbal Dolj, fiind coordonata de Iulian Dobre, fost presedinte al Universitatii Craiova, si Mariana Cimpoieru, sotia reputatului profesor de sport Marin Bistriceanu.
La 8+1 masculin (Florian Hodorogea, Alexandru-Vasilica Mardare, Gheorghe-Costel Mihailescu, George Nedelcu, Pavel-Iulian Buiciac, Alexandru-Cosmin Macovei, Danut-Viorel Rusu, Cristian Ivascu, Laurentiu Stoenica), Romania a ratat medalia de bronz pentru doar opt sutimi de secunda.
Competitia de sarituri cu schiurile a reunit la start sportivi din 10 tari, romanul Iulian Patea fiind printre remarcatii concursului.
PORTARI - Ciprian Anton TATARUSANU, Costel Fane PANTILIMON, Silviu LUNG jr FUNDASI - Gabriel Sebastian TAMAS, Srgian LUCHIN, Vlad Iulian CHIRICHES, Nicolai Dorin GOIAN, Dragos GRIGORE, Florin GARDOS, Razvan RAT-DINCA, Stefan Daniel RADU MIJLOCASI - Gabriel Andrei TORJE, Adrian POPA, Alexandru Mihaita CHIPCIU, Doru Mihai PINTILII, Alexandru BOURCEANU, Costin LAZAR, Cristian TANASE, Alexandru Iulian MAXIM ATACANTI - Bogdan Sorin STANCU, Adrian MUTU, Claudiu Andrei KESERU, Raul Andrei RUSESCU, Gheorghe Teodor GROZAV
Centralul” Iulian Calin a dictat fault la o interventie neglijenta a lui Males asupra lui Dennis Man. ... Bucurestenii incepusera sarbatoarea, pacaliti de semnul aratat de Iulian Calin.
Iulian si Carmen Bere au descoperit gustul targurilor de cristale si bijuterii de cristale relativ recent si acum ii puteti intalni constant la Muzeul National de Geologie, in fiecare luna.
Un personaj excentric, care nu tine cont de reguli si nu are limite pe scena, Iulian Canaf isi transmite caldura sufleteasca in concerte, dragostea de oameni si bucuria nemasurata de a canta.
Joi, 18 aprilie, Iulian Canaf, impreuna cu trupa sa, revine la Bucuresti, la invitatia clubului Tribute. Supranumit "Fenomenul Canaf" dupa ce s-a facut remarcat prin participarea la concursul "Vocea Romaniei" in 2012, Iulian a ramas un om simplu cu o mare dragoste de muzica.
Joi, 18 aprilie, Iulian Canaf, impreuna cu trupa sa, revine la Bucuresti, la invitatia clubului Tribute. Supranumit "Fenomenul Canaf" dupa ce s-a facut remarcat prin participarea la concursul "Vocea Romaniei" in 2012, Iulian a ramas un om simplu cu o mare dragoste de muzica.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Iulian Ghergut confirma ca este rapit de gruparea terorista Al Murabitun si face apel la familia sa, directorul companiei pentru care a lucrat si la guvernele Romaniei si cel din Burkina Faso pentru a fi salvat.
Iulian Chifu, Directorul Centrului de Prevenire a Conflictelor: Atentatul este unul terorist Iulian Chifu explica la RFI ca a fost vorba despre un atac premeditat.
Jurnalisti, bloggeri si criticii de arta invitati se vor putea intalni cu reprezentanti ai magazinelor PROFI si cu autorul lucrarilor expuse, artistul plastic Iulian Emil Moldovan https://www.facebook.com/iulian.moldovan.emil?fref=ts.
Iulian GEORGEVICI, cititor impatimit, a facut, in deschiderea evenimentului, prezentarea autorului: ... Este un subiect la fel de fascinant ca celelalte, a spus, printre altele Iulian GEORGEVICI.
Nicolae Dica si Iulian Miu s-au contrat in direct dupa ce fostul secund al nationalei a spus ca Farul va intalni Steaua in etapa 28 a Ligii 1.
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, a declarat, miercuri, ca fostul deputat Iulian Iancu, care a fost validat in Parlament pentru un post de membru neexecutiv la ANRE, este un "specialist in energie" si nu cunoaste "daca ar fi lucrat sau ca lucreaza pentru un stat strain".
Fostul deputat PSD Iulian Iancu va fi vicepresedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie. Acesta este unul din artizanii legii care a blocat pana de curand exploatarea gazelor din Marea Neagra.
Scandal in Parlament la numirea lui Iulian Iancu in conducerea ANRE. Fostul deputat PSD este acuzat in continuare ca este omul GazProm si ca a blocat legea offshore timp de 3 ani in Parlament.
google-analytics.com