Cautare

650 de rezultate pentru "rotaru iulian" (2.97 secunde)
"Consumatori suntem noi toti" reprezinta denumirea unui proiect initiat intre Constanta si orasul bulgaresc Dobrici care vizeaza crearea unei retele regionale de business, tinandu-se cont de nevoile si cerintele consumatorilor, a declarat ieri Iulian Groposila, presedintele Patronatului IMM Constanta si coordonatorul proiectului amintit.
Liderul Sindicatului Liber si Independent din SC Commet, Iulian Necula, ne-a confirmat ca salariatii nu au mai vrut sa munceasca in ultimele zile ale saptaminii trecute.
Potrivit presedintelui Patronatului Interprinderilor Mici si Mijlocii (PIMM), Iulian Groposila, "grupul tinta pentru aceasta campanie va fi reprezentat de 30 de fermieri dobrogeni, crescatori de oi, vaci si capre cu un efectiv de animale egal sau mai mare de 100 de capete".
Spre exemplu, Iulian Durlai (foto) ne-a spus ca isi achita facturile la telefonul mobil prin intermediul bancomatelor, chiar de cand a aparut acest serviciu.
"Am fost anuntati ca, din cauza grevei, reprezentantul firmei germane, singurul nostru client, isi va retrage contractul daca nu vom ajunge la un acord comun cu patronatul, astfel incat sa semnam Contractul Colectiv de Munca aferent perioadei 2008-2009, iar angajatii sa-si reia activitatea care este intrerupta de o saptamana", a declarat Iulian Necula, presedintele Sindicatului Liber si Independent din cadrul societatii tecucene.
La sediul Patronatului IMM Constanta a avut loc ieri o conferinta de presa la care au fost prezenti Iulian Groposila, presedintele PIMM, Ioan Badica, seful Inspectoratului de Concurenta Constanta, precum si alti membri ai echipei de conducere a PIMM Constanta.
Pâna la închiderea editiei, Centrala Bancpost din Capitala nu a formulat nici un raspuns cu privire la cresterea cu 50% a ratelor clientilor.  Avocatii spun ca este abuziv Iulian Urban, presedintele casei de avocatura Urban&Asociatii, sustine ca o astfel de practica precum cea de la Bancpost este abuziva, iar clientul în cauza are multe cai de atac, fara sa fie nevoit sa accepte sa fie sclavul care plateste tribut bancii.
In sedinta Biroului Permanent Judetean al PD-L Constanta de joi seara, ca urmare a propunerilor, a fost votata sustinerea fostului deputat Laurentiu Mironescu (foto) in Consiliul de Administratie al DMHI, alaturi de Lidia Turcu si Iulian Dragoi.
"Daca se mentine rata de 30% de crestere din acest sector, Romania va avea nevoie intre 130 si 150 de ani pentru a ajunge la standardele Europei de Vest ale infrastructurii rutiere", a precizat Iulian Circiumaru, consultant A.
"Conform traditiei, in aceasta perioada organizam Ziua Intreprinzatorului care va avea loc in acest an intr-un cadru inedit alaturi de intreprinzatori bulgari", a declarat Iulian Groposila, presedintele Patronatului IMM (PIMM) Constanta.
Catre sfarsitul anului in curs o mare parte din intreprinderile mici si mijlocii (IMM) din Romania vor intra in incapacitate de plata, a declarat, pentru "Replica" Iulian Groposila (foto), presedintele Patronatului IMM (PIMM) Constanta.
Inpolitics informeaza ca legendarul si popularul scriitor al misterelor, Pavel Corut (foto), idolul publicului din anii 90, revine in forta, de aceasta data nu cu vreun tratat despre enigmele lumilor disparute, ci cu un plan de salvare a economiei nationale, remis senatorului PD-L Iulian Urban, care il prezinta pe blogul propriu.
El anunta, totodata, printr-un comunicat, ca i-a dat in judecata pe Traian Basescu, Laura Codruta Kovesi, George Maior, Lucian Pahontu si Iulian Fota pentru ca au refuzat sa raspunda, in termen legal, cererii jurnalistului de a confirma sau infirma actiunea de supraveghere pe siguranta nationala a 27 de colegi de breasla, inclusiv a sa.
In ceea ce priveste LPS "Petrache Triscu", cele trei medalii de argint au fost obtinute de Gabriela Ciobanu (juniori 3, 3 km), echipa feminina junioare 3 (3 km), alcatuita din Gabriela Ciobanu, Laura Brotac, Cristina Dragomir, si echipa masculina juniori 1 (10 km), formata din Iulian Zara, Stefanita Ciobanu, Iulian Fuiorea.
din Craiova (Iulian Dobre, Magdalena Trusca), Scoala nr. ... 37, in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Dolj si Asociatia Judeteana de Fotbal Dolj, fiind coordonata de Iulian Dobre, fost presedinte al Universitatii Craiova, si Mariana Cimpoieru, sotia reputatului profesor de sport Marin Bistriceanu.
La 8+1 masculin (Florian Hodorogea, Alexandru-Vasilica Mardare, Gheorghe-Costel Mihailescu, George Nedelcu, Pavel-Iulian Buiciac, Alexandru-Cosmin Macovei, Danut-Viorel Rusu, Cristian Ivascu, Laurentiu Stoenica), Romania a ratat medalia de bronz pentru doar opt sutimi de secunda.
Competitia de sarituri cu schiurile a reunit la start sportivi din 10 tari, romanul Iulian Patea fiind printre remarcatii concursului.
PORTARI - Ciprian Anton TATARUSANU, Costel Fane PANTILIMON, Silviu LUNG jr FUNDASI - Gabriel Sebastian TAMAS, Srgian LUCHIN, Vlad Iulian CHIRICHES, Nicolai Dorin GOIAN, Dragos GRIGORE, Florin GARDOS, Razvan RAT-DINCA, Stefan Daniel RADU MIJLOCASI - Gabriel Andrei TORJE, Adrian POPA, Alexandru Mihaita CHIPCIU, Doru Mihai PINTILII, Alexandru BOURCEANU, Costin LAZAR, Cristian TANASE, Alexandru Iulian MAXIM ATACANTI - Bogdan Sorin STANCU, Adrian MUTU, Claudiu Andrei KESERU, Raul Andrei RUSESCU, Gheorghe Teodor GROZAV
Centralul” Iulian Calin a dictat fault la o interventie neglijenta a lui Males asupra lui Dennis Man. ... Bucurestenii incepusera sarbatoarea, pacaliti de semnul aratat de Iulian Calin.
Iulian si Carmen Bere au descoperit gustul targurilor de cristale si bijuterii de cristale relativ recent si acum ii puteti intalni constant la Muzeul National de Geologie, in fiecare luna.
google-analytics.com