Cautare

617 de rezultate pentru "rotaru iulian" (3.38 secunde)
Iulian de 29 de ani din Bucuresti, care a asigurat locul comiterii faptei si profitand de usa neasigurata, a patruns intr-un lacas de cult situat in sectorul 2, de unde a incercat sa sustraga o cutie din lemn asigurata cu lacat, in care se colectau banii din donatii, fiind suprinsa de catre doua persoane care se aflau in incinta lacasului de cult si imobilizata in apropierea locului comiterii faptei.
IULIAN de 22 de ani din Bucuresti, cunoscut cu antecendente penale, stabilind in sarcina acestuia faptul ca: ... IULIAN arestat in alta cauza.
IULIAN de 29 de ani, din Bucuresti. ... Iulian. La randul lui, acesta a apelat la L. Ion pentru ca cel din urma sa-i gaseasca un client.
Iulian de 23 de ani, din Bucuresti, care, prin fortarea sistemului de asigurare a portierelor stanga si dreapta fata a unui autoturism marca Dacia Logan, a incercat sa patrunda in interiorul acestuia pentru a sustrage o sacosa din plastic, ce se gasea pe bancheta din spate.
Iulian de 23 de ani, din judetul Giurgiu, care a condus un autoturism marca Renault avand o concentratie alcoolica de 0, 44 mg/l alcool in aerul expirat. ... Iulian a fost condus la I.N.M.L.
Ionel Valentin Goga, zis Chelu, de 29 de ani, din Craiova, Dragos Cristian Sorica, zis Metal, tot de 29 de ani, domiciliat in comuna Pielesti, Iulian Dumbrava, zis Para sau Parazitu, de 23 de ani, din Craiova, Dumitru Laurentiu Sirbu, zis Vatrai, de 23 de ani, din Filiasi, Florin Zaharia, zis Gheti, de 22 de ani, din comuna Rediu, judetul Neamt, dar stabilit fara forme legale in Craiova, si Irinel Ocnareasa, fost Miu, de 35 de ani, din comuna doljeana Bralostita, tot fara forme legale in Craiova.
MM a spus ca rezultatul este "o mare minciuna" si a abordat subiectul penalty-ului controversat dictat de Horatiu Fesnic dupa un contact intre Iulian Cristea si Andrei Ivan.
Cioroianu a prezentat un proiect de contract care ar putea fi semnat intre SRR si directorul magazinului “Muzica“, Eugen Pavel Rotaru.
Crin Antonescu (PNL), Mircea Geoana (PSD), Kelemen Hunor (UDMR), Traian Basescu (sustinut de PDL), Sorin Oprescu (independent), George Becali (PNGCD), Ovidiu Cristian Iane (Partidul Ecologist Roman), Eduard Manole (independent), Corneliu Vadim Tudor (PRM) , Remus Cernea (Partidul Verzilor), Constantin Ninel Potirca (independent) si Constantin Rotaru (Partidul Alianta Socialista).
Negocierile pentru Tezaur l-au prins pe spatiul tarilor ex-sovietice, de unde a iesit in cele din urma cu reputatia mototolita. Diaconescu a avut o relatie excelenta cu fostul prim-adjunct SIE, generalul Constantin Rotaru.
Activitate in cadrul Senatului In urma cu o saptamana, am participat la o dezbatere pe care am organizat-o alaturi de colegii mei din cadrul grupului parlamentar al PSD, domnii senatori Ion Rotaru si Florian Popa.
Aici, trebuie sa spunem ca Traian Basescu a reusit, in urma cu doua luni, sa-si impuna omul sau la conducerea DGIA, dupa inlaturarea generalului Rotaru, respectiv pe generalul Medar, fost membru al Administratiei Prezidentiale.
Printre noile carti aparute la Nemira se afla si volumele Tribar, de Andra Rotaru, Jocul de-a amiba, de Tara Skurtu si Frigul (elegie), de Mihai Ignat, din colectia de poezie Vorpal, volume ce vor fi lansate sambata, 2 iunie, ora 17.00, la scena Arena.
Este vorba despre o adresa trimisa de generalul Gheorghe Rotaru, seful Directiei de Informatii a Armatei, catre conducerea Directiei de Siguranta Militara.
De asemenea, primarul din Lelesti, Daniel Rotaru, este independent, la fel ca si viceprimarii de la Godinesti si Runcu. Primarii din Saulesti, Catunele si Samarinesti au trecut la PD.
Probabil retinerea a plecat de la faptul ca acest reprezentant este inca domnul Savel Rotaru, pentru ca hotarirea de schimbare a sa este in instanta", a precizat prefectul Mihai Capra.
Probabil retinerea a plecat de la faptul ca acest reprezentant este inca domnul Savel Rotaru, pentru ca hotarirea de schimbare a sa este in instanta", a precizat prefectul Mihai Capra.
Candidatii sunt Dorel Liviu Radu, Ilie Dragoi, Radu Chis, Adrian-Victor Vevera, Ionel Ion Garlasteanu, Ion Georgescu, Constantin Catalin Radu, Florin Cornel Balanescu, Romi Salca Rotaru si Vasile Braun.
În prezent, actionar majoritar al societatii care a fost detinuta de Mihnea Costoiu este o anume Elena Rotaru Sotropa. Firma are datorii de aproape opt milioane de lei la bugetul de stat.
George Crin Laurentiu Antonescu, Traian Basescu, George Becali, Mircea Dan Geoana, Kelemen Hunor, Sorin Mircea Oprescu, Constantin Rotaru si Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com