Cautare

650 de rezultate pentru "rotaru iulian" (3.04 secunde)
Un personaj excentric, care nu tine cont de reguli si nu are limite pe scena, Iulian Canaf isi transmite caldura sufleteasca in concerte, dragostea de oameni si bucuria nemasurata de a canta.
Joi, 18 aprilie, Iulian Canaf, impreuna cu trupa sa, revine la Bucuresti, la invitatia clubului Tribute. Supranumit "Fenomenul Canaf" dupa ce s-a facut remarcat prin participarea la concursul "Vocea Romaniei" in 2012, Iulian a ramas un om simplu cu o mare dragoste de muzica.
Joi, 18 aprilie, Iulian Canaf, impreuna cu trupa sa, revine la Bucuresti, la invitatia clubului Tribute. Supranumit "Fenomenul Canaf" dupa ce s-a facut remarcat prin participarea la concursul "Vocea Romaniei" in 2012, Iulian a ramas un om simplu cu o mare dragoste de muzica.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Iulian Ghergut confirma ca este rapit de gruparea terorista Al Murabitun si face apel la familia sa, directorul companiei pentru care a lucrat si la guvernele Romaniei si cel din Burkina Faso pentru a fi salvat.
Iulian Chifu, Directorul Centrului de Prevenire a Conflictelor: Atentatul este unul terorist Iulian Chifu explica la RFI ca a fost vorba despre un atac premeditat.
Jurnalisti, bloggeri si criticii de arta invitati se vor putea intalni cu reprezentanti ai magazinelor PROFI si cu autorul lucrarilor expuse, artistul plastic Iulian Emil Moldovan https://www.facebook.com/iulian.moldovan.emil?fref=ts.
Iulian GEORGEVICI, cititor impatimit, a facut, in deschiderea evenimentului, prezentarea autorului: ... Este un subiect la fel de fascinant ca celelalte, a spus, printre altele Iulian GEORGEVICI.
Nicolae Dica si Iulian Miu s-au contrat in direct dupa ce fostul secund al nationalei a spus ca Farul va intalni Steaua in etapa 28 a Ligii 1.
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, a declarat, miercuri, ca fostul deputat Iulian Iancu, care a fost validat in Parlament pentru un post de membru neexecutiv la ANRE, este un "specialist in energie" si nu cunoaste "daca ar fi lucrat sau ca lucreaza pentru un stat strain".
Fostul deputat PSD Iulian Iancu va fi vicepresedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie. Acesta este unul din artizanii legii care a blocat pana de curand exploatarea gazelor din Marea Neagra.
Scandal in Parlament la numirea lui Iulian Iancu in conducerea ANRE. Fostul deputat PSD este acuzat in continuare ca este omul GazProm si ca a blocat legea offshore timp de 3 ani in Parlament.
Iulian de 29 de ani din Bucuresti, care a asigurat locul comiterii faptei si profitand de usa neasigurata, a patruns intr-un lacas de cult situat in sectorul 2, de unde a incercat sa sustraga o cutie din lemn asigurata cu lacat, in care se colectau banii din donatii, fiind suprinsa de catre doua persoane care se aflau in incinta lacasului de cult si imobilizata in apropierea locului comiterii faptei.
IULIAN de 22 de ani din Bucuresti, cunoscut cu antecendente penale, stabilind in sarcina acestuia faptul ca: ... IULIAN arestat in alta cauza.
IULIAN de 29 de ani, din Bucuresti. ... Iulian. La randul lui, acesta a apelat la L. Ion pentru ca cel din urma sa-i gaseasca un client.
Iulian de 23 de ani, din Bucuresti, care, prin fortarea sistemului de asigurare a portierelor stanga si dreapta fata a unui autoturism marca Dacia Logan, a incercat sa patrunda in interiorul acestuia pentru a sustrage o sacosa din plastic, ce se gasea pe bancheta din spate.
Iulian de 23 de ani, din judetul Giurgiu, care a condus un autoturism marca Renault avand o concentratie alcoolica de 0, 44 mg/l alcool in aerul expirat. ... Iulian a fost condus la I.N.M.L.
Ionel Valentin Goga, zis Chelu, de 29 de ani, din Craiova, Dragos Cristian Sorica, zis Metal, tot de 29 de ani, domiciliat in comuna Pielesti, Iulian Dumbrava, zis Para sau Parazitu, de 23 de ani, din Craiova, Dumitru Laurentiu Sirbu, zis Vatrai, de 23 de ani, din Filiasi, Florin Zaharia, zis Gheti, de 22 de ani, din comuna Rediu, judetul Neamt, dar stabilit fara forme legale in Craiova, si Irinel Ocnareasa, fost Miu, de 35 de ani, din comuna doljeana Bralostita, tot fara forme legale in Craiova.
MM a spus ca rezultatul este "o mare minciuna" si a abordat subiectul penalty-ului controversat dictat de Horatiu Fesnic dupa un contact intre Iulian Cristea si Andrei Ivan.
Dima Iulian (Bucuresti) / Asistenti: Dima Iulian (Bucuresti) si Urzica Vladimir (Piatra Neamt) Arbitru VAR: Flueran Viorel Nicusor (Craiova) / Arbitru AVAR:
google-analytics.com