Cautare

650 de rezultate pentru "rotaru iulian" (8.06 secunde)
Omul zilei - Florin Rotaru Director general Biblioteca Metropolitana Bucuresti De Ziua Diplomatiei Ruse, sarbatoare profesionala instituita de presedintele Vladimir Putin in 2002, directorul general al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti, Florin Rotaru, a primit din partea presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, medalia "Puskin", medalie ce i-a fost inmanata de catre ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Oleg Malghinov.
Noi am redus din iunie tariful de la 17,85 la 11,9 dolari, conform contractului, dar pentru a ne acoperi investitiile trebuie sa ajunga la 35 de euro“, a declarat consultantul administratorului Eco Sud, Ioana Rotaru. ... Ioana Rotaru a invocat o ordonanta de guvern, nr.
Noi am redus din iunie tariful de la 17,85 la 11,9 dolari, conform contractului, dar pentru a ne acoperi investitiile trebuie sa ajunga la 35 de euro“, a declarat consultantul administratorului Eco Sud, Ioana Rotaru. ... Ioana Rotaru a invocat o ordonanta de guvern, nr.
Dacioti pana-n Mongolia Iulian, fost publicitar, Alexandru, fotograf la Jurnalul National, si Nicu, biciclist si actual corporatist, suntem trei prieteni care au mers cu Miorita, o Dacie 1310, pana in Mongolia, in cadrul raliului umanitar The Mongol Rally 2012.
Arbitrul craiovean de box Iulian Caramida se mandreste ca a fost inspector de ring la meciul sustinut de Lucian Bute vara trecuta la Bucuresti, contra francezului Mendy. ... Craioveanul Iulian Caramida este unul dintre arbitrii valorosi din boxul romanesc.
Consilierul judetean Ion Rotaru a renuntat la calitatea sa de membru PD pentru a se inscrie in PLD, el fiind ales vicepresedinte al filialei Prahova a PLD.
Constantin Rotaru, presedintele Partidului Alianta Socialista, care se va transforma in Partidul Comunist Roman, a afirmat ca sistemul politic romanesc are nevoie de "o interventie chirurgicala" care sa readuca stanga pe scena politica romaneasca.
Adi Rotaru, manager Minisoft Si asta este poate doar ceea ce se vede din Capitala. ... Daca de la Primarie nu am putut obtine pana la publicarea acestui material mai multe informatii, am reusit sa vorbim cu Adi Rotaru, managerul firmei Minisoft, partener al furnizorului de solutii Wi-Fi Wavion.
Mihai Rotaru a anuntat ce posturi va intari Universitatea Craiova in iarna: ... Mihai Rotaru, actionarul echipei Craiova, a vorbit despre aceasta decizie. ... Staff-ul tehnic va decide totul", a declarat Mihai Rotaru pentru Telekom Sport. Intrebat despre veniri, Rotaru a explicat:
Primul pe lista neagra a fost Savel Rotaru. ... Expunerea prea lunga sustinuta de Savel Rotaru a ridicat adrenalina in rindul consilierilor, iar presedintele CJ, conservatorul Eugen Durbaca, a avut si citeva recomandari la adresa liberalilor.
Iulian Arama: "Vreau un Consiliu al Judetului elastic si flexibil" Atributii Consilierul Iulian Arama activeaza ca membru in cea mai mare comisie din cadrul Consiliului Judetului, cea de buget - finante.
Sorin Rosca Stanescu) Ce legatura exista intre ineptiile postate pe blog de excentricul senator PD-L Iulian Urban si votul prin corespondenta? ... Ce a facut senatorul PD-L Iulian Urban? ... Este exact ceea ce a facut, pe blogul sau, Iulian Urban.
Oana Rotaru, purtatorul de cuvant al PIN Bucuresti, a solicitat RA-APPS sa faca publica lista persoanelor care locuiesc in mod ilegal in imobile de protocol si sa rezilieze aceste contracte.
Presedintele PDL Emil Boc a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca PSD este amnezic, iar Iulian Iancu, fost secretar de stat in Guvernul social-democrat, are un tupeu fara precedent, iesit din comun, referindu-se la afirmatiile lui Iancu privind energia scumpa vanduta populatiei.
CL Berlesti trebuie sa decida soarta viceprimarului Iulian Garcea si a consilierului local Constantin Matei, ramasi fara sustinerea politica a PD-L.
Senatorul Iulian Badescu, care saptamana aceasta si-a anuntat demisia din Partidul Democrat Liberal, a fost ales membru in structurile de conducere ale organizatiei municipale PSD Ploiesti.
Doar senatorul PDL Iulian Urban sustine castrarea chimica a pedofililor Agentia.org informeaza : ... Senatorii din Comisia juridica au adoptat, in acest sens, un raport de respingere la propunerea legislativa privind prevenirea violentei si abuzurilor sexuale asupra minorului, singurul vot in favoarea adoptarii proiectului apartinand senatorului PDL Iulian Urban.
Asa l-a cunoscut pe Iulian, unul dintre romanii bolnavi de TBC, care nu duce la capat schema de tratament pentru ca vrea sa-si ajute familia. Iulian se intoarce la munca spre a-si proteja fiica si sotia de saracie. ... Iulian a fost diagnosticat cu TB-MRD.
Pina la 26 octombrie, termen final pentru depunerea scrisorilor de intentie privind finantarea construirii Unitatii 3 de la Cernavoda, si-au aratat interesul 12 companii si consortii internationale, a declarat Ioan Rotaru, directorul general al societatii Nuclearelectrica.
Potrivit inspectorului sef al IJC Galati, Savel Rotaru, scopul acestei actiuni a fost acela de a se verifica respectarea legii la emiterea certificatelor de urbanism, a autorizatiilor de construire, precum si daca exista un sistem de evidenta a actelor emise de autoritati.
google-analytics.com