Atletii craioveni au fost printre remarcatii Campionatului National de mars (iarna), desfasurat recent la Resita cu participarea a 110 sportivi (64 de fete, 46 de baieti) de la 26 de cluburi din tara. Clubul CSM Craiova a obtinut opt medalii (trei de aur, trei de argint, doua de bronz), iar reprezentantii Liceului cu Program Sportiv "Petrache Triscu" s-au intors acasa cu patru medalii (trei de argint, una de bronz).
Pentru CSM Craiova, medaliile de aur au fost obtinute de Dragos Berendei (tineret, 20 de kilometri), iar Georgiana Enache a urcat de doua ori pe cea mai inalta treapta a podiumului, la tineret individual (20 km) si cu echipa, alaturi de Melania Ruican si Gabriela Manolache. Aceleasi fete au obtinut argintul la echipe-senioare si tot argint au mai obtinut Georgiana Enache (senioare, 20 km) si Ionut Manolache (juniori 3, 5 km).
Pe a treia treapta a podiumului au urcat Melania Ruican (tineret, 20 km) si echipa feminina junioare 1 (10 km), alcatuita din Neli Arvatu, Liliana Manolache si Andreea Artimon. Georgiana Enache a fost performera CSM Craiova, cu patru medalii cucerite, doua de aur si doua de argint. In ceea ce priveste LPS "Petrache Triscu", cele trei medalii de argint au fost obtinute de Gabriela Ciobanu (juniori 3, 3 km), echipa feminina junioare 3 (3 km), alcatuita din Gabriela Ciobanu, Laura Brotac, Cristina Dragomir, si echipa masculina juniori 1 (10 km), formata din Iulian Zara, Stefanita Ciobanu, Iulian Fuiorea. In fine, bronz pentru LPS "Petrache Triscu" au obtinut echipa feminina junioare 2 (5 km), alcatuita din Ionela Stefan, Emma Tosici si Ioana Dunga.