Cautare

617 de rezultate pentru "rotaru iulian" (2.93 secunde)
Dupa o scurta alocutiune a prefectului Gabriel Panaitescu, care a precizat ca ieri s-a constituit al saselea Consiliu Local care a luat nastere potrivit voturilor galatenilor, la prezidiu au fost invitati sa stea decanul de varsta al alesilor municipali, consilierul PD-L Dumitru Cristea, precum si cei mai tineri, respectiv Gheorghe Tudor Iulian (PNL) si Trif Nicolae Viorel (PD-L).
Dupa o scurta alocutiune a prefectului Gabriel Panaitescu, care a precizat ca ieri s-a constituit al saselea Consiliu Local care a luat nastere potrivit voturilor galatenilor, la prezidiu au fost invitati sa stea decanul de varsta al alesilor municipali, consilierul PD-L Dumitru Cristea, precum si cei mai tineri, respectiv Gheorghe Tudor Iulian (PNL) si Trif Nicolae Viorel (PD-L).
Solicitarea presedintelui Comisiei de Industrii din Camera Deputatilor, social-democratul Iulian Iancu, adresata premierului de a face o analiza in domeniul energiei, a starnit reactia liberalilor. Ieri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatul constantean Andrian Mihei a criticat initiativa social-democratului Iulian Iancu, liberalul apreciind ca:
Primvicepresedintele PD-L Galati, Mircea Toader, este convins de faptul ca Partidul Social Democrat incearca sa-l dea jos, prin presiuni mediatice, pe directorul Societatii Electrica Galati, Iulian Arama.
La Senat vor candida Constantin Petrea, Petru Lificiu, Iulian Arama si Marius Necula, iar pentru Camera Deputatilor s-au inscris Mihai Irimia, Iulian Barsan, Doru Resmerita, Mihai Boldea, Petrisor Petec, Aurel Zamfir, Mircea Toader, Carmen Axenie si Dumitru Buturca.
Aici concureaza cu succes un democrat-liberal - Petrisor Nicolae Potec si un membru al Partidului Noua Generatie - Crestin Democrat - Iulian Carstiuc - ambii nascuti in 1980 si amandoi candidand pentru cate un post de deputat.
"In privinta oportunitatii si a echitatii introducerii impozitului forfetar, Iulian Groposila (foto), presedintele Patronatului IMM Constanta a declarat pentru "Replica" faptul ca "este o anomalie guvernamentala si o nebunie".
O alta persoana sustinuta de PD-L Constanta pentru un post de adjunct este Iulian Marin, fostul sef al Directiei Regionale de Posta Constanta.
Lista intocmita de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta este formata din Rusescu Gigi Cristian, Mircea Daniel Andrei, Cadir Elvin, Maxim Dumitru Iulian, Vuap Enis, Calugaru Andrei Bogdan, Condulet Liviu Iulian, Cristian Cosmin, Dragut Marian, Ciolpan Paul Mihai, Iavn Marius, Tulai Ervin, Ivanov Alexandru, Cociu Daniel, Mantoc Alexandru Tiganus Razvan Viorel, Draghici Cornel Ionut, Trifanov Anatoli, Aldea Marian, Mihale Laurentiu Dan, Ciubotaru Marian Gabriel, Cojocaru Bogdan Lucian, Enache Ciprian, Radulescu Gheorghe Gabriel, Manea MIHAI Alexandru, Chisoiu Marian Adrian, Nazarovici Cristian, Ganut Romeo Georgian, Zorila Ion, Osman Edvin, Gherlan Cristina, Busuioc George, Gilca Florin Marius, Costea Gheorghe, Nituleac George Eduard, Scurtu Razvan.
Senatorul de Prahova Iulian Badescu, care a demisionat din PD-L si a trecut la PSD, explica pe blog motivele pentru care a facut acest gest de responsabilitate morala si politica.
Senatorul PD-L Iulian Urban a declarat, vineri, la RFI Romania, ca in Guvern au fost "plantati fel si fel de oameni, care n-au nici o legatura cu posturile respective, unde au fost pusi oameni pe baza de cumetrii, surori de amante, oameni incompetenti, care n-au ce sa caute acolo".
Legislativul se ocupa cu meteo - analiza de Iulian Anghel (Autor: Iulian Anghel) In Parlament se adopta legi de tipul "cinstirea eroilor de la Fantana Alba", "comemorarea dezrobirii romilor" sau a "meteorologiei".
Pentru municipiul Ploiesti, senatorul PSD Iulian Badescu se afla pe primul loc in sondaje.
Si senatorul PSD Iulian Badescu a criticat decizia de comasare a alegerilor. ... Altfel, ceea ce vor ei sa faca este ilegal", declara Iulian Badescu, intr-un comunicat de presa.
Situatia de la Senat a devin incerta dupa ce senatorii Mircea Banias si Iulian Urban si-au anuntat miercuri demisiile din PDL. ... Iulian Urban si Mircea Geoana (primul a anuntat ca va vota cu puterea, al doilea cu opozitia).
Este vorba despre viceprimarul Teodor Sas, Gheorghe Albastroiu, Dorel Marinescu, Radu Marin, Constantin Ursu si Iulian Stefanescu.
Iulian Urban si Mircea Banias. In timp ce Banias a trecut de partea opozitiei, inscriindu-se in PC, Iulian Urban a ramas senator independent afiliat grupului PDL si a anuntat ca va sustine in continuare initiativele democrat-liberalilor.
Este vorba despre viceprimarul Teodor Sas, Gheorghe Albastroiu, Dorel Marinescu, Radu Marin, Constantin Ursu si Iulian Stefanescu.
Colonelul Robert Iulian Vita (foto) este de ieri noul inspector-sef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Gorj. ... Robert Iulian Vita a fost instalat ieri in functie in prezenta colonelului Marian Zaharia, seful Directiei Resurse Umane, din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane.
Comisia de industrii din Camera Deputatilor a dat astazi raport favorabil pentru Legea Energiei, cu unanimitate de voturi, informeaza NewsIn.Iulian Iancu, presedintele Comisiei de industrii, a precizat ca legea energiei obliga producatorii sa puna in piata in mod transparent, nediscriminatoriu si concurential toata cantitatea de energie electrica, respectiv gaze naturale.
google-analytics.com