Cautare

617 de rezultate pentru "rotaru iulian" (3.07 secunde)
Iulian Leca) Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, a aparut intr-o poza infasurat in steagul secuiesc, fiind flancat de primarul orasului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, si presedintele CJ Covasna, Tamas Sandor.
Iacomi Iulian (deputat PSD pana in iulie 2017) Comisia pentru administratie publica si amenajarea teritoriului.
senatoarea Roxana Natalia Paturca si deputatii Eugen Nicolicea si Iulian Iacomi - acesta din urma a demisionat din Parlament si a revenit la conducerea primariei Lehliu in vara anului 2017. Iulian Iacomi a fost inlocuit de Sorinel-Marian Vrajitoru, validat la data de 4 septembrie 2017.
In legatura cu prima prioritate, este important de subliniat faptul ca Romania se situeaza la nivel mondial abia pe locul 155 in privinta libertatii economice, a precizat Iulian Groposila, presedintele PIMM Constanta si vicepresedinte al CNIPMMR.
De data aceasta ,IMM Business Center se bucura de sprijinul Consiliului National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania a carui unitate teritoriala este si nou-infiintatul centru, a aratat Iulian Groposila, presedintele PIMM Constanta.
Iulian Dobrea, ne-a declarat ca 70% dintre ele vor disparea, o parte dintre detinatorii unor astfel de utilaje luind singuri decizia de a renunta la afacere. ... Iulian Dobrea.
Directorul Rominterm-ului, Iulian Staicu, afirma ca, daca saptamana viitoare o buna parte a asociatiilor de proprietari din oras vor avea caldura, vor mai ramane si foarte multe blocuri unde caloriferele nu se vor dezmorti mult timp de acum inainte.
Evenimentele meteorologice care au avut loc la inceputul lunii ianuarie care au lasat fara energie electrica 157 de localitati din judetul Galati au costat societatea locala de distributie a energiei electrice 14,7 milioane de lei, a declarat directorul general al Electrica Galati, inginer Iulian Arama.
"Consumatori suntem noi toti" reprezinta denumirea unui proiect initiat intre Constanta si orasul bulgaresc Dobrici care vizeaza crearea unei retele regionale de business, tinandu-se cont de nevoile si cerintele consumatorilor, a declarat ieri Iulian Groposila, presedintele Patronatului IMM Constanta si coordonatorul proiectului amintit.
Liderul Sindicatului Liber si Independent din SC Commet, Iulian Necula, ne-a confirmat ca salariatii nu au mai vrut sa munceasca in ultimele zile ale saptaminii trecute.
Potrivit presedintelui Patronatului Interprinderilor Mici si Mijlocii (PIMM), Iulian Groposila, "grupul tinta pentru aceasta campanie va fi reprezentat de 30 de fermieri dobrogeni, crescatori de oi, vaci si capre cu un efectiv de animale egal sau mai mare de 100 de capete".
Spre exemplu, Iulian Durlai (foto) ne-a spus ca isi achita facturile la telefonul mobil prin intermediul bancomatelor, chiar de cand a aparut acest serviciu.
"Am fost anuntati ca, din cauza grevei, reprezentantul firmei germane, singurul nostru client, isi va retrage contractul daca nu vom ajunge la un acord comun cu patronatul, astfel incat sa semnam Contractul Colectiv de Munca aferent perioadei 2008-2009, iar angajatii sa-si reia activitatea care este intrerupta de o saptamana", a declarat Iulian Necula, presedintele Sindicatului Liber si Independent din cadrul societatii tecucene.
La sediul Patronatului IMM Constanta a avut loc ieri o conferinta de presa la care au fost prezenti Iulian Groposila, presedintele PIMM, Ioan Badica, seful Inspectoratului de Concurenta Constanta, precum si alti membri ai echipei de conducere a PIMM Constanta.
Pâna la închiderea editiei, Centrala Bancpost din Capitala nu a formulat nici un raspuns cu privire la cresterea cu 50% a ratelor clientilor.  Avocatii spun ca este abuziv Iulian Urban, presedintele casei de avocatura Urban&Asociatii, sustine ca o astfel de practica precum cea de la Bancpost este abuziva, iar clientul în cauza are multe cai de atac, fara sa fie nevoit sa accepte sa fie sclavul care plateste tribut bancii.
In sedinta Biroului Permanent Judetean al PD-L Constanta de joi seara, ca urmare a propunerilor, a fost votata sustinerea fostului deputat Laurentiu Mironescu (foto) in Consiliul de Administratie al DMHI, alaturi de Lidia Turcu si Iulian Dragoi.
"Daca se mentine rata de 30% de crestere din acest sector, Romania va avea nevoie intre 130 si 150 de ani pentru a ajunge la standardele Europei de Vest ale infrastructurii rutiere", a precizat Iulian Circiumaru, consultant A.
"Conform traditiei, in aceasta perioada organizam Ziua Intreprinzatorului care va avea loc in acest an intr-un cadru inedit alaturi de intreprinzatori bulgari", a declarat Iulian Groposila, presedintele Patronatului IMM (PIMM) Constanta.
Catre sfarsitul anului in curs o mare parte din intreprinderile mici si mijlocii (IMM) din Romania vor intra in incapacitate de plata, a declarat, pentru "Replica" Iulian Groposila (foto), presedintele Patronatului IMM (PIMM) Constanta.
Inpolitics informeaza ca legendarul si popularul scriitor al misterelor, Pavel Corut (foto), idolul publicului din anii 90, revine in forta, de aceasta data nu cu vreun tratat despre enigmele lumilor disparute, ci cu un plan de salvare a economiei nationale, remis senatorului PD-L Iulian Urban, care il prezinta pe blogul propriu.
google-analytics.com