Cautare

4755 de rezultate pentru "bibiana stanciulov 24 februarie 2011" (3.31 secunde)
magiunul de Topoloveni Magiunul de Topoloveni, primul brand alimentar romanesc recunoscut de UE La sfarsitul lunii aprilie, chiar dupa sarbatorile pascale, Bibiana Stanciulov a primit o veste foarte buna, pentru care s-a luptat mai bine de doi ani.
Cea care s-a gandit sa-l transforme in marca autentica romaneasca este Bibiana Stanciulov, femeia care a reinventat magiunul de prune incepand din anul 2001.
Bibiana Stanciulov si reteta dulce a succesului (Autoare: Diana State ) Renumita pentru resuscitarea brandului magiunul din prune de la Topoloveni, Bibiana Stanciulov este o antreprenoare cu o solida filosofie de business. ... De profesie sociolog, Bibiana Stanciulov a pasit in lumea antreprenoriatului in urma cu 15 ani.
Bibiana Stanciulov si alti producatori din industria alimentara strang semnaturi pentru gratierea profesorului Mencinicopschi La festivitatea dedicata aniversarii celor 100 de ani ai retetei magiunului Topoloveni, doamna Bibiana Stanciulov, directorul general al Sonimpex Topoloveni (firma care produce Magiun de Topoloveni), a anuntat ca apelul pentru strangerea de semnaturi pentru cererea de gratiere a profesorului Mencinicopschi continua.
Bibiana Stanciulov, de profesie sociolog, este proprietara fabricii de magiun de la Topoloveni. ... Dupa un an Bibiana Stanciulov a reusit sa produca 200 de tone de magiun, urmand ca abia in 2009 sa apara primul profit.
Mama Magiunului de prune Topoloveni, desemnata Cetatean de onoare al judetului Arges Doamna Bibiana Stanciulov, director general al Sonimpex Topoloveni, producatorul Magiunului de prune Topoloveni a fost desemnata ‘Cetatean de onoare al judetului Arges‘ in cadrul unei ceremonii fastuoase la care au luat parte academicieni, ministri, europarlamentari, oficialitati locale si alte personalitati ale vietii publice.
Bibiana Stanciulov, producatorul "Magiun de prune Topoloveni", tocmai a descoperit o alta fata a succesului: ... Initial reprezentantii retailerului au luat legatura cu Stanciulov pentru a-i cere sa produca sub marca Lidl.
Alexandra Cruceru ) Vremea va intra intr-un proces de incalzire in urmatoarele doua saptamani, cu valori diurne pozitive ce vor ajunge, dupa 1 februarie, pana la 13 grade Celsius in Banat si Crisana, iar precipitatiile vor fi slabe cantitativ si cu probabilitate mai mare de aparitie atat in primele zile din februarie, cat si in cursul saptamanii viitoare, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru perioada 30 ianuarie - 12 februarie 2017, publicata luni.
Vreme de primavara cu pana la 16 grade Celsius, in urmatoarele doua saptamani Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) estimeaza, pentru intervalul 10 - 23 februarie, un regim termic in general peste normele perioadei, cu temperaturi medii diurne intre 6 si 16 grade Celsius, dar si cu precipitatii in intreaga tara, mai ales sub forma de ploaie.
Romania a pierdut 730.000 de euro pentru ca detine doar un singur produs cu denumire de origine protejata Romania a pierdut 730.000 de euro din banii europeni pentru ca detine doar un singur produs cu denumite de origine protejata, iar fondurile au fost alocate pentru grupuri de producatori, a declarat, miercuri, directorul general al SC Sonimpex Serv Com SRL, compania care produce magiunul de Topoloveni, si unic proprietar al acestei afaceri, Bibiana Stanciulov.
Potrivit meteorologilor, in intervalul 8-21 Februarie 2016, vremea va fi, in general, ploioasa, cu temperaturi medii ce vor atinge valori de 13-14 grade la nivelul intregii tari.
Bibiana Stanciulov, director general al Sonimpex Topoloveni SRL, expune in cadrul targului "Piata Taraneasca si Mester (esti) din curtea Muzeului Taranului Roman.
Excelenta Sa s-a dovedit un fin cunoscator al alimentelor de calitate, apreciind savoarea magiunului de prune inca din timpul conferintei de presa de la primaria Topoloveni, cand a cerut o lingurita pentru a gusta magiun din borcanul cu care a fost intampinat de doamna Bibiana Stanciulov.
Cum va fi vremea pana pe 25 februarie. PROGNOZA METEO pentru fiecare regiune a tarii Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor ce se vor produce in intervalul 19 - 25 februarie, in fiecare regiune a tarii.
Din 8 aprilie 2011, "Magiunul de prune Topoloveni" are Indicatie Geografica Protejata (IGP). ... Doamna Bibiana Stanciulov, proprietarul brand-ului Topoloveni, este chiar la munca. ... Si cum salariul de ziarist la stat nu-i ajungea sa-si creasca fiica, sotul murise, doamna Stanciulov s-a apucat de afaceri.
Doamna Bibiana Stanciulov, proprietarul brand-ului Topoloveni: ... "E visul vietii mele sa-mi deschid un magazin doar cu produsele noastre, sa scap de mafia supermarket-urilor", marturiseste Bibiana Stanciulov. ... stai, nu mai plange, ca, totusi, tu esti Stanciulov, ai indicatie geografica protejata!" Jos palaria!, din partea noastra.
Cum va fi VREMEA pana pe 9 februarie, in fiecare regiune a tarii Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a realizat o estimare a evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor in intervalul 27 ianuarie - 9 februarie, pentru toate regiunile din tara:
Bibiana Stancilov, director general al Sonimpex Topoloveni SRL, expune in cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori" din Parcul Cismigiu produse atat de cautate de romani!
Angajamentul nostru este acela ca vom continua sa oferim numai produse de calitate, fara zahar adaugat, fara E-uri, fara conservanti, fara gluten!", a declarat Bibiana Stanciulov, directorul general al companiei, care a primit, cu acest prilej, diplome de excelenta oferite de Consiliul Judetean Arges, Prefectura Arges si Primaria si Consiliul Local al orasului Topoloveni.
Cati oameni folosesc internetul la nivel global Intrebuintarea internetului a fost pusa sub microscop, cel putin pentru anul 2011, si se pare ca mai mult de o treime din populatia globului este online.
google-analytics.com