Ultimele sapte zile au scos la iveala nu mai putin de trei candidati oficiali pentru Primaria Galati, iar campania electorala este tot mai aproape.

Sondat si aproape lansat

Cel mai activ partid al ultimelor sapte zile s-a dovedit a fi Partidul Social Democrat, care, in numai cateva zile, a scos la iveala sondajul pe care l-a intreprins pentru a-i ajuta pe pesedisti sa determine cei mai buni oameni pe care ii pot arunca in lupta pentru locale si a reusit sa le faca si prezentarea oficiala a acestora, macar sa scape de o grija. Acum le mai ramane sa se apuce de treaba.

Unde-i lege...

Cel mai important partid al ultimelor sapte zile este Partidul Conservator, care, pe langa faptul ca s-a hotarat sa-l arunce in cursa pentru Primaria Galati pe Eugen Durbaca, a reusit cu greu sa-i convinga pe parlamentari ca legea privind confiscarea averilor dobandite ilicit trebuie sa aiba castig de cauza. Legea a trecut, chiar daca nu e intocmai cum au construit-o conservatorii, insa o sa-i cam puna pe ganduri pe demnitarii care s-au imbogãþit peste noapte doar apeland la "Zana Maseluta".

Candidatul multiplu

Cel mai implicat partid s-a dovedit a fi in aceastã saptamana Partidul National Liberal, care, pe langa organizarea anuala a Galelor PNL si-a lansat si candidatul pentru Pimaria Galati, in persoana lui Marius Stan. Si asta dupa ce acesta a mai fost lansat de alte doua formatiuni politice care sunt sustinatoare infocate ale liberalului.

Candidatul discret

Cele mai tari declaratii in apartin la finele acestor zile democrat-liberalului Iulian Arama care, desi a vrut sa pastreze suspansul asupra candidaturii sale la sefia Consiliului Judetului, intr-un final a recunoscut oficial acest lucru.

"Iar ca sa fiu si mai concret si sa nu ocolesc un raspuns, cred ca eu voi fi candidatul pentru Consiliul Judetean, deoarece luam in consideratie experienta unui mandat in CJ", a spus Iulian Arama, realizand cu aceasta ocazie propria pre-lansare pentru Consiliul Judetului.