Democrat-liberalii galateni au tinut sa fie primii care isi fac cunoscuti, in mod oficial, candidatii la alegerile pentru Parlament din 30 noiembrie. In frunte cu prim-vicepresedintele Mircea Toader, acestia s-au prezentat ieri la Biroul Electoral Judetean Galati cu listele de candidati, unde au fost verificate de judecatoarea Liliana Mandroiu. In termen de 48 de ore reprezentantii PDL Galati trebuie sa depuna aceleasi documente si la Judecatorie.

"Am venit sa depunem dosarele. Mi se pare corect sa le depunem in avans. Dupa cum vedeti, avem o echipa foarte tanara, cu care galatenii vor avea de castigat in Parlament. Oferta noastra este mult mai buna decat a contracandidatilor", ne-a declarat prim-vicepresedintele PDL Galati, Mircea Nicu Toader.

La Senat vor candida Constantin Petrea, Petru Lificiu, Iulian Arama si Marius Necula, iar pentru Camera Deputatilor s-au inscris Mihai Irimia, Iulian Barsan, Doru Resmerita, Mihai Boldea, Petrisor Petec, Aurel Zamfir, Mircea Toader, Carmen Axenie si Dumitru Buturca. Democrat-liberalii intentioneaza sa-si faca lansarea oficiala a candidatilor chiar in timpul campaniei electorale, maestru de ceremonii urmand sa fie Teodor Stolojan, prim-vicepresedinte PDL.