Democratii cu functii de conducere in institutii sau societati de stat nu se grabesc sa-si dea demisia dupa ce liberalii au preluat friiele guvernarii. Asta pentru ca pedistii cred ca si-au facut treaba ca la carte. Mai mult decit atit, democratii cred ca la nivelul Galatiului Alianta inca mai traieste.

In acest sens directorul SC Electrica, Iulian Arama, a precizat ieri ca nu intentioneaza sa-si dea demisia din functia pe care o ocupa: "Am auzit ca sint scenarii referitoare la acordarea celor de la PSD a unor functii de director din teritoriu. Nu stiu prea multe in aceasta directie. Nu mi-am depus demisia si nici nu intentionez sa fac asta".

Dupa cum ziarul nostru a aratat deja, deputatul PNL de Galati Emil Strunga a anuntat recent ca sefii liberalilor au in plan demiterea a cel putin doi directori pedisti. In urma declaratiei facute de parlamentarul galatean, Iulian Arama a tinut sa precizeze ca nu are cunostinta despre ce a vorbit deputatul penelist.

"La Galati Alianta D.A. a functionat foarte bine. Modul in care noi am lucrat aici a fost luat ca model la nivel national si nu vad de ce ar exista acum motive de disputa intre liberali si democrati la nivelul judetului nostru. Nu stiu la ce s-a referit deputatul Emil Strunga cind a spus ca doi directori democrati sint luati in vizor si ca sint discutii ca respectivii sefi sa fie schimbati", a mai spus Arama.