Grupul de oameni politici tecuceni care au parasit PC pentru a se indrepta spre PNG a anuntat ca-i vor pregati o mare surpriza presedintelui conservatorilor din Galati, Eugen Durbaca. In primul rind a€žemigrantii" vor sa prezinte publicului lista cu cei 400 de conservatori care au parasit PC din cauza comportamentului tiranic afisat de Durbaca. In al doilea rind ex-conservatorii vor sa-l lase pe Durbaca fara oameni in judet.

In plus fostul lider al pecistilor tecuceni, Iulian Tocu, ne-a declarat ca nu intelege cum Eugen Durbaca a putut sa vorbeasca urit despre filiala pe care el a condus-o. "Stie foarte bine ca am format o echipa solida. Nu inteleg de ce a vorbit atit de urit despre noi. Din cauza acestui tip de comportament ne-am dat demisia din PC", ne-a spus Iulian Tocu.

Un alt membru al echipei de disidenti ne-a marturisit faptul ca au fost trimise adrese presedintelui PC, Dan Voiculescu, care le-ar fi promis ca va face o ancheta in ceea ce priveste activitatea politica a lui Eugen Durbaca.

De cealalta parte situatia este linistita. Consilierul judetean PC Cristian Istrate, membru in comisia care are ca sarcina reoganizarea filialei peciste de la Tecuci, ne-a spus ca fostii conservatori nu fac altceva decit sa inventeze scenarii demne de un premiu Oscar. "La Tecuci erau trei oameni si acum au aparut 400. Probabil au luat lectii de afaceri de la Gigi Becali, care ia ceva cu trei lei si da cu patru sute. In ceea ce priveste amenintarea ca vom ramine fara oameni la Tecuci, nici nu merita efortul de a face un comentariu", ne-a declarat Cristian Istrate.