Cautare

5048 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2010 botosani" (2.80 secunde)
Avem nevoie de reducerea decalajelor economice si sociale pe care le observam intre judetul Botosani si restul tarii. Cei 51.100 de salariati inregistrati la nivelul judetului Botosani castiga cu 656 de lei mai putin decat venitul mediu brut la nivel national.
Senatoarea PSD Doina Federovici a declarat, luni, ca parlamentarii botosaneni de la PDL-PNL si-au batut joc de proiectul de reabilitare a drumului national 28 B Botosani -Targu Frumos.
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
"Investitiile de suplinire a lipsei de apa, de suplinire a lipsei de ingrasaminte si a lipsei de capital a micilor exploatatii agricole devin prioritare pentru Romania", a subliniat Cosea.
"Investitiile de suplinire a lipsei de apa, de suplinire a lipsei de ingrasaminte si a lipsei de capital a micilor exploatatii agricole devin prioritare pentru Romania", a subliniat Cosea.
Pentru urmatoarele doua luni, pana pe data de 24 noiembrie 2014, Consiliul Judetean Botosani ramane fara presedintele ales pentru ca cel care ocupa vremelnic aceasta functie, domnul Florin Turcanu, baronul PNL de Botosani supranumit si "imparatul", intra in concediu pentru a face politica, de fapt pentru a-i face campanie lui Klaus Iohannis in judet.
O retea de traficare a plantelor etnobotanice a fost destructurata ieri, in urma unei operatiuni de amploare coordonata de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - biroul teritorial Botosani.
BOTOSANI: Se naste Eminescu Pe 15 ianuarie 1850, se nastea in casele lui Gheorghe Eminovici, caminarul de la Botosani, casatorit cu Raluca, fiica boierului Iurascu, Mihail, pruncul ce la maturitate va deveni poate cel mai important nume al literaturii si gazetariei romanesti.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Principalul partid de guvernamint traieste la Botosani cele mai agitate zile de dupa scandalul generat de numirea prefectului.
FC Botosani - Dunarea Calarasi 1-2 // VIDEO Surpriza de proportii! Botosani pierde acasa cu Dunarea Calarasi si are mari emotii privind retrogradarea FC Botosani a pierdut, surprinzator, cu Dunarea Calarasi pe teren propriu, scor 1-2 (Bus 7 / Iancu 33, Ammari 57).
Partidul lui Gigi Becali a avut parte de o reusita istorica la Botosani, unde si-a largit randurile cu aproximativ 100 de membri. Astfel, majoritatea membrilor organizatiei de la Botosani a Partidului Popular, in frunte cu vicepresedintele Consiliului Judetean, Dorin Ciustea, au trecut la Partidul Noua Generatie.
Deputatul liberal de Botosani Liviu Campanu a declarat ca va trimite o adresa catre BPC al formatiunii, in care va instiinta conducerea partidului despre instituirea unui "embargo relational".
Sint chestiuni care aproape ca nici nu mai pot fi comentate si care te fac sa crezi ca oamenii astia, care dupa patru ani si-au adus brusc aminte ca locatarii nu au bani sa plateasca intretinerea, ca la o multime de tarani pensia le ajunge pentru vreo doua-trei drumuri dus-intors la Botosani, ca tinerii nu au bani sa-si cumpere o casa, chiar ne cred prostii pamintului.
Fara discutie ca, la Botosani nici Elisabeta Lipa, nici Georgeta Damian, nici Floarea Ignat - multiplele noastre campioane olimpice si mondiale - n-ar fi putut declasa un Gherine, Colban sau Ivasca de la FC Botosani. ... Ca la Botosani a cistigat totusi PSD?
Mai mult, anii trecuti, in urma unor verificari efectuate de controlorii fiscali ai Directiei Generale a Finantelor Publice Botosani s-a apreciat ca toate spatiile societatii Amiral au fost instrainate fara ca afaceristul Cuciureanu sa aiba acest drept.
Judetul Botosani, pe care il reprezint in Parlament, a fost vaduvit ani la rand de investitii in domeniul sanatatii. In anii 2010-2011, in urma unei decizii controversate si ineficiente economic, luate de guvernarea PDL, principalele unitati spitalicesti ale judetului au fost comasate in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta:
Caravana electorala a Uniunii Nationale PSD^PUR a ajuns ieri si la Botosani, iar punctul culminant al actiunii s-a consumat in parcarea magazinului Belv din Centrul Vechi, cind pe scena au aparut premierul Nastase si ministrul de externe Mircea Geoana.
Disputa din presa dintre presedintele interimar al PSD Botosani, Constantin Contac, si fostul sef de stat Ion Iliescu a devenit una directa.
google-analytics.com