Cautare

335 de rezultate pentru "retail" (8.18 secunde)
- Licenta retail pentru Windows 10 Professional la doar 10.2 euro - Licenta Office 2016 Home and Student la 15.48 euro - Folositi codul ARE10 pentru reducere!!!
Belle Vie revolutioneaza piata de retail farmaceutic din Romania folosind o noua metoda de expunere mult mai dinamica si interactiva pentru clienti, introducand conceptul de self-service cu ajutorul Self Service Kiosk, dedicat celor care doresc o interactiune rapida si eficienta intr-un mediu placut si util.
Informatiile date publicitatii de companie arata ca productia de margarina de retail s-a transferat la Bucuresti, în timp ce la Craiova s-a mutat fabricarea întregii cantitati de margarina industriala.
Noul concept de retail, lansat ieri de o retea cunoscuta de magazine, a€žcel mai bun pret garantata€œ, se vrea un stimulent pentru vanzarile cu banii jos. ... Iar pentru inceput, preturile vor fi comparate cu cele practicate de marile retele de retail.
Astfel, numai anul viitor vor fi investite fonduri de pana la 400 de milioane de euro, pentru ca Petrom sa devina un centru regional de exploatare si rafinare, marketing si retail in regiune.
Potrivit lui Farmache, Bursa poate fi revigorata de investitori, atat cei institutionali, dar si de catre investitorii persoane fizice, investitorii de retail. El crede ca in privinta investitorilor de retail exista un mare potential.
Conform studiului, unul dintre principalele motive ale acestor majorari il reprezinta urbanizarea tarilor in curs de dezvoltare, fenomen care a dus la erodarea obiceiurilor traditionale de consum si a incurajat dezvoltarea sectorului de retail.
Romanii cumpara din ce in ce mai putine electrocasnice, dar in schimb vaneaza indarjit produsele IT&C, ne-au declarat reprezentantii magazinelor de retail din acest sector. ... Dupa parerea lor, acesta perioada a anului este extrem de favorabila sectorului de retail.
Cele mai interesante marci sunt cele din retail si servicii, si asta pentru ca investitia initiala poate fi recuperata in maximum doi ani.
Reprezentantii unor lanturi de retail apreciaza ca vanzarile la electrocasnice au scazut si vor continua sa scada ca urmare a reducerii numarului de credite de consum. ... Dar marile lanturi de retail din domeniu se pregatesc sa faca fata scaderilor de vanzari prin rebranduire si planuri pe termen lung.
Daca la inceput s-a axat preponderent catre sectorul intreprinderilor mici si mijlocii, acum conducerea bancii si-a indreptat atentia si catre piata de retail. ... Cel putin piata de retail este fantastica.
"creditul doar cu adeverinta de venit", dupa cum se arata in comunicatul emis de o companie de retail.
Astfel, in perioada 1 noiembrie-31 decembrie, posesorii de carduri Euroline si Euroline Style au beneficiat de dobanda 0% pentru cumparaturi cu plata integrala si retrageri de numerar pentru trei cicluri de extras complete (mai mult de trei luni), ne-a declarat Eleni Esefel, director de comunicare EFG Retail Services.
"In conditiile unei concurente acerbe pe piata creditelor retail, bancile vor deveni tot mai agresive in preluarea clientilor de la alte banci si crearea unui parteneriat de lunga durata cu clientii lor, motiv pentru care creditele de refinantare vor reprezenta instrumentele cele mai accesibile pentru realizarea acestui lucru", precizeaza Cezar Marin, reprezentant al Directiei Comunicare al BCR.
Astfel, o cunoscuta companie bucuresteana specializata in consultanta imobiliara a estimat recent ca la Constanta vor fi initiate alte trei-patru proiecte de centre comerciale-mamut, astfel incat se va genera o oferta de bunuri de larg consum care va depasi cu siguranta puterea de absorbtie a pietei de retail din urbea tomitana.
"Pentru anul acesta, am negociat intrarea pe piata a cinci-sase branduri importante din domeniul de retail", precizeaza Blid. ... "Un vector important este sistemul de retail care este tributar deschiderii centrelor comerciale, iar anul acesta nu se vor deschide foarte multe astfel de centre", sustine Razvan Blid.
Banii vor fi utilizati pentru finalizarea proiectelor aflate in curs de dezvoltare pe piata locala, precum parcul de retail Vitantis, parcul logistic Bucharest West sau parcarea Europark, din Bucuresti.
Programul IDP, Integration and Development Program, a vizat toate segmentele activitatii BCR, de la corporate, retail si managementul riscului, raportari si controlling, inclusiv Basel II, pana la zona de operatiuni si IT si alte functii suport.
centrele imobiliare retail - aceste centre sunt concepute, asa cum anunta oficialii bancii, pentru a deveni punctul de referinta al pietei bancare românesti, pentru finantarea investitiilor imobiliare ale persoanelor fizice;
Cea mai mare parte a tranzactiilor a avut loc pe piata de retail, fiind urmata de cea de birouri si apoi de segmentul industrial.
google-analytics.com