Cautare

588 de rezultate pentru "halep live" (8.25 secunde)
prosport.ro/ANALIZA | Nationala Romaniei, neinteresanta pentru Halep. ... Contraexemplul Djokovic Simona Halep a luat o decizie dezamagitoare pentru fanii echipei nationale de Fed Cup a Romaniei, aceea de a nu merge la un meci cu o semnificatie uriasa:
Simona Halep scrie istorie si devine nr. ... Ea a casstigat semifinala cu Jelena Ostapenko cu 6-2, 6-4, in turneul de la Beijing Simona Halep a devenit prima romanca nr. ... Indiferent de rezultatul finalei de duminica, Simona Halep este locul 1 in clasamentul WTA.
Francezii au vazut ceremonia dedicata Simonei Halep si au ramas masca. Ce a scris L'Equipe despre evenimentul de pe Arena Nationala Prestigiosul cotidian L'Equipe scrie, miercuri, ca Simona Halep a fost primita ca un star rock pe Arena Nationala.
Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, locul 5 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 3-6, 7-6 (6), 6-3, pe jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, numarul 4 mondial, in prima etapa a Grupei Violet a Turneului Campioanelor, care are loc la Shenzhen (China).
Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni, luni, pe jucatoarea Marina Erakovic din Noua Zeelanda, locul 129 WTA, venita din calificari, in primul tur al turneului de la Wimbledon.
Liderul mondial WTA, Simona Halep, s-a calificat in turul 3 la Australian Open, dupa ce a invins-o in 3 seturi pe Sofia Kenin. Simona Halep - Sofia Kenin 6-3;
Simona Halep a prezentat trofeul de la Wimbledon pe Arena Nationala. A cantat imnul si a povestit filmul evenimentelor Imagini din cadru finalei cu Serena Williams au fost proiectate pe un ecan aflat pe teren, iar Halep si Tiriac au comentat diverse faze din meci si dinaintea lui.
Simona Halep a castigat turneul de la Madrid!
Simona Halep e fericita de eliminarea de la Roma: ... Explicatiile romancei dupa ce a pierdut in turul 2 Simona Halep a parasit turneul de la Roma dupa primul meci jucat. Simona Halep a avut liber in primul tur si a intrat in competitie din turul al doilea.
Petkovic - Halep 3-6, 3-6 Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 58 WTA, a castigat, sambata, turneul de la Nurnberg (Germania), dotat cu premii in valoare totala de 235.000 de dolari.
Simona Halep se afla la Miami cand a primit o veste terbila: ... Oficial, vineri, echipa sa anunta ca Simona Halep a decis sa abandoneze turneul de la Miami in urma problemelor de la un deget al piciorului drept.
Simona Halep si Irina Begu, in optimi la Roland Garros! Simona Halep s-a calificat in optimile de la Roland Garros, dupa ce a trecut in turul 3 de Naomi Osaka, locul 101 WTA, scor 4-6, 6-2, 6-3;
Calificata direct in turul II al competiției, Simona Halep a jucat, sambata dimineata, in compania sportivei cehe Krystina Pliskova.
' Un wallpaper special, dedicat performantei istorice bifate de Simona Halep! Oficial, Simona Halep a devenit, incepind de azi, numarul 5 mondial, cea mai buna performanta din istoria tenisului feminin romanesc!
SIMONA HALEP VS. ... AL DOILEA SET, CASTIGAT DE HALEP:
"TRUCURI MURDARE" Folosite de Sharapova pentru a castiga meciul cu SIMONA HALEP Jurnalistii de la Daily Mail au publicat un amplu articol despre performanta SIMONEI HALEP de la Roland Garros. ... SIMONA HALEP. Potrivit jurnalistilor de la Daily Mail, SIMONA HALEP ar fi trebuit sa fie castigatoarea:
Simona Halep a devenit prima jucatoare de tenis din Romania care ajunge in semifinalele turneului de tenis de la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe germanca Sabine Lisicki cu 6-4, 6-0, in doar 57 de minute de joc.
Simona Halep a castigat turneul WTA de la Bucuresti, BRD Bucharest Open.
Simona Halep i-a convins pe cei de la Dedeman sa construiasca un teren de tenis la fiecare nou magazin deschis Jucatoarea de tenis Simona Halep, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca este complet refacuta din punct de vedere fizic si pregatita pentru "sezonul american", unde va incerca sa-si apere punctele pentru a se mentine in topul WTA.
6-2, 6-0, victorie minunata si calificare in finala pentru Simona Halep! ... Halep - Cibulkova e finala turneului de la Madrid! ... Este a doua finala pe care Simona Halep o joaca la Madrid. ... Halep i-a cucerit pe spectatori cu cateva cuvinte rostite in limba spaniola. Simona Halep:
google-analytics.com