Cautare

95 de rezultate pentru "resita" (3.41 secunde)
Ovidiu Cretu - Bistrita Cornel Briscaru - Targu Mures Iulian Badescu - Ploiesti Marius Oprescu - Slatina Florin Carciumaru - Targu Jiu Gheorghe Nichita - Iasi Paval Vasile - Vaslui Radu Mazare - Constanta Gabriel Ionascu - Slobozia Aurel Simionescu - Braila Constantin Boscodeala - Buzau Tudor Pendiuc - Pitesti Catalin Leonte - Brasov Oprisan Gabriel - Botosani Victor Dragusin - Alexandria Pesedistii vor mai avea candidati pentru primariile din Drobeta Turnu Severin, Resita, Miercurea Ciuc, Neamt si Targoviste.
In privinta primariilor municipii¬lor resedinta de judet, PSD si-a adjudecat candidaturile la Botosani, Iasi, Vaslui, Focsani, Braila, Constanta, Slobozia, Ploiesti, Alexandria, Pitesti, Craiova, Slatina, Drobeta Turnu Severin, Targu-Jiu, Resita, Bistrita, Targu-Mures, Satu Mare, Harghita si Brasov, iar ACD la Suceava, Neamt, Bacau, Galati, Tulcea, Calarasi, Giurgiu, Targoviste, Ramnicu-Valcea, Timisoara, Deva, Covasna, Sibiu, Alba, Cluj, Arad, Oradea, Zalau, Baia Mare.
Boc s-a dus la Resita, ca sa aiba de unde pleca. Frunzaverde e de neclintit, si cu el pleaca 38 de primari ai PDL.
Pentru care Boc si Omul cu Broscoiul s-au deplasat la Resita doar ca sa fie siguri ca se mai fac de ras.
Pornind de la cazul Adrian Nastase Vicepresedintele PNL, Sorin Frunzaverde, a criticat sambata, la Resita, cu ocazia constituirii noului Consiliu Judetean Caras-Severin, al carui presedinte a fost ales, activitatatea unor institutii ale statului, pornind de la cazul Adrian Nastase.
Bogdan Tiberiu Iacob) O declaratie grava a unui lider marcant al PNL, Sorin Frunzaverde, provoaca furia premierului Ponta si chiar amenintari cu represalii din partea acestuia la adresa "iresponsabilului" din Resita.
Uitam si faptul ca Romania a avut o serie de firme capitaliste in comunism, firmele mixte, de genul Rank-Resita, pentru constructii de masini, Rombac, Candu, o serie din Combinatele de Masini Grele, din industria textila.
La Combinatul Siderurgic de la Resita cumparatorii americani de la Noble Ventures au fost fugariti literalmente de muncitori, combinatul a fost vindut apoi a doua oara unei companii rusesti.
doua la CS Resita pana in 2006 si unul la Ispat Siderurgica Hunedoara. Acestea aveau o capacitate totala de laminare produse finite de 820.000 de tone.
Orban a afirmat ca pe parcursul lui 2004 s-au purtat negocieri dure cu aceste 6 companii (Ispat Sidex, Ispat Siderurgica, COS Targoviste, Donasid Calarasi, Industria Sarmei Campia Turzii, CSR Resita) asupra ajutoarelor de stat si asupra restrangerii unor capacitati.
Statul roman mai are un proces la ICSID cu Noble Ventures, fostii proprietari de la CSR Resita, in care Romaniei i se cer daune de 350 de milioane de dolari pentru ca fostul Guvern a incalcat Tratatul bilateral de protejare reciproca a investitiilor.
Cea mai mare suprafata solicitata este in Resita, unde au fost depuse 1.589 de cereri, dintr-un total de 82.204 cereri.
Romania a castigat procesul cu Noble Ventures, fostul proprietar al CSR Resita care a dat statul roman in judecata ca urmare a anularii privatizarii, a declarat, citat de Mediafax, avocatul Cornel Popa.
Societatea care a platit cea mai mare parte din datorii a fost UCM Resita. Daca anul trecut figura cu o datorie de 1,1 miliarde de RON, la finele lui martie avea cu aproape un miliard de RON mai putin de platit.
Cel mai mult au scazut titlurile Kandia-Excelent (EXC), care au pierdut 25,14%, urmate de Altur Slatina (ALT), cu o depreciere de 18,18%, si cele ale UCM Resita (UCM), cu o depreciere de 14,00%.
Acestea sunt Electroputere Craiova, cu datorii de 87,87 milioane de lei, Tractorul UTB Brasov, cu 89,27 milioane de lei, si UCM Resita, cu 122,6 milioane de lei, care a primit inlesniri la plata.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului va scoate la privatizare in 2008, prin intermediul institutiei bursiere pachetele de actiuni pe care le detine la la Fabrica de Scule Rasnov, UCM Resita, Silvania Forest Satu Mare, Piese Auto Tulcea, TransGex Oradea, Turbomecanica Bucuresti si Iasitex, se arata intr-un comunicat de presa al AVAS.
La polul opus se situeaza actiunile societatii Artrom Slatina, care au pierdut 18,70%, urmate de cele ale UCM Resita, cu o depreciere de 13,58%.
Bucuresti, Brasov, Timisoara, Ploiesti, Arad, Satu Mare, Craiova, Resita, Bacau, Târgu Mures, Alba Iulia etc. Reprezentantii MApN nu pot preciza cât valoreaza pe piata în prezent averea imobiliara, pentru ca ministerul nu a cheltuit nici un ban pentru evaluarea proprietatilor.
Spar a intrat pe piata romaneasca in 2005, primele magazine fiind deschise in acest an. Reteaua are sapte supermarketuri la Arad, Resita, Deva, Odorhei si Alba-Iulia si un hypermarket la Targu-Mures.
google-analytics.com