Blogul lui Constantin Gheorghe: Intoarcerea Piedonelui ratacitor si alte nimicuri

Aproape firesc, cum PDL si gasca se duc dracului intr-un ritm nebun, Piedone, om cu toate simturile la el, si fara rusine, a decis ca e naspa langa luzeri, si a acceptat sa candideze pentru USL. Madam Fat, care-l numise sef al campaniei electorale pe Bucuresti a primit un mare sut in cur, ceea ce si merita. Stau si ma intreb daca nu cumva vizita purcelusului rozaliu, Bordureanu, la Trei Coceni, e legata de situatia dezastruoasa de la organizatia de Bucuresti. Nu de altceva, dar are si Basescu limite in fidelitate. Doar ca nu vad ce-ar putea face Bordureanu pentru PDL Bucuresti, cand organizatia e controlata de udrea fara drept de apel. Oricum pedeleii sunt ultima mea grija!
O sa ne radem tare de "alianta" portocalie pe care a clocit-o Fecioara din Plescoi: "Miscarea pentru Noul Bucuresti". Ba, baieti si fetite! Inainte de a face Miscarea, trebuia sa faceti noul Bucuresti, ca de la ala vechi, canci voturi! Am o curiozitate: cu care dintre cele trei PNT-CD s-a facut paranghelia?
Boc s-a dus la Resita, ca sa aiba de unde pleca. Frunzaverde e de neclintit, si cu el pleaca 38 de primari ai PDL. E greu de stiut cat mai poate tine Boc capacul pe oala care da in clocot. Din pacate pentru PDL acum este prea tarziu pentru a mai schimba ceva la varf. Partidul nu are decat o solutie: sa mearga pana la capat cu Boc, indiferent cat de mult il va costa asta. Tot ce poate face este sa nu-i pese de pierderi, de schimbari de tabara, de scandaluri, de greii pe care ii va inhata DNA.
Evident, cea mai importanta stire este asta: 25% dintre romani primesc salariul minim pe economie. Asta dupa ce s-a modificat Codul Muncii, pentru ca, nu-i asa, se dorea "combaterea" muncii la negru. Ei bine, in 2011 numarul celor platiti cu salariul minim pe economie a crescut cu 200.000! Dar cui ii mai pasa de astea?! Suntem doar tara in care statul este oricum, numai social nu!