Cautare

95 de rezultate pentru "resita" (3.82 secunde)
Medicii din Oravita au decis ca minorul sa fie transportat la Spitalul Judetean din Resita, pentru investigatii suplimentare. ... L-am dus la Spitalul Judetean din Resita", a spus asistentul de pe ambulanta, Sorin Soare.
Alerta majora la o scoala din Resita, dupa ce o bomba a fost descoperita in curtea unitatii de invatamant. O echipa de pirotehnisti a venit de urgenta, dupa ce muncitorii care lucrau acolo au sunat la 112.
Un barbat din Resita s-a trezit, la 6 dimineata, cu mascatii peste el in apartament. Omul spune ca politistii i-au pus pistolul la tampla, de fata cu baietelul de nici patru ani, dar dupa cateva minute si-au dat seama ca au facut o greseala.
CSR Resita si Ispat Siderurgica Hunedoara vor trebui sa inchida pana in 2008 unitati de laminare produse finite cu o capacitate totala de 820.000 de tone, potrivit angajamentelor asumate de autoritatile romane in fata oficialilor europeni.
Astfel, dosarul cu numarul 3360-2005, depus la 8 iulie 2005, a intrat pe rolul Judecatoriei Resita. In aceasta cauza, Talpes a formulat o plangere de calomnie impotriva lui Frunzaverde, care avea ca obiect acuzatiile liderului democrat legate de modul cum au fost gestionate de catre PSD fondurile in judet.
In 1998, pe cand avea doar 17 ani, Cristian Chivu juca la CSM Resita si a avut o oferta tentanta din Ghencea.
Un alt craiovean care s-a impus a fost Alexandru Ghinea, la 3.000 m obstacole, dar acesta a reprezentat clubul CS Universitatea Resita.
Prin mana sa au trecut dosarele de privatizare ale unor colosi precum SIDEX Galati, Siderca Calarasi sau Combinatul de la Resita.
De altfel, presedintele PSD Caras-Severin, Ion Mocioalca, a declarat ieri ca, prin comportamentul sau, Antonie Iorgovan a provocat o reactie de respingere din partea intregii organizatii inca de la sosirea sa in judet, iar liderul filialei din Resita a spus ca senatorul este "liber de contract".
Procurorii resiteni care s-au ocupat de caz le-au dat solutii de neinceperea urmaririi penale ambelor doctorite, insa mama fetitei s-a adresat judecatorilor, contestand decizia. Procesul se desfasoara la Judecatoria Resita, scrie presa.
Senatorul independent de Caras-Severin, Ioan Talpes, a anuntat ieri la Resita constituirea grupului de initiativa pentru lansarea Uniunii Populare Social Crestine (UPSC), partid de orientare crestin-democrata.
Fostul consilier prezidential al lui Ion Iliescu, Ioan Talpes, a decis sa renunte la statutul de senator independent si a reusit performanta de a crea un nou partid parlamentar. Talpes a anuntat ieri, la Resita, ca va infiinta un nou partid, Uniunea Populara Social Crestina.
Senatorul PSD Antonie Iorgovan s-a internat cu diagnosticul de ulcer duodenal, la sfarsitul saptamanii trecute, la Sectia de Terapie Intensiva din cadrul Spitalului Judetean Resita, in stare grava, dupa ce ulcerul de care sufera de la varsta de 19 ani a recidivat intr-o forma acuta.
Desi medicii de la Spitalul Judetean Resita anuntau la sfarsitul saptamanii trecute ca il vor mai tine sub observatie cel putin pana maine pe senatorul PSD Antonie Iorgovan, acestia l-au externat pe senator, pe motiv ca starea lui de sanatate este foarte buna in momentul de fata.
"Dar Geoana va fi altfel privit dupa ce-l va invinge si pe Antonie Iorgovan, nu numai pe Sorin Oprescu, daca va reusi", a subliniat senatorul PSD, care are grave probleme de sanatate, acum patru luni fiind internat, in stare grava la Spitalul Judetean Resita, dupa ce ulcerul de care suferea de la varsta de 19 ani a recidivat.
Olteanu a dat exemplul unor orase cu primari PNL, cum sunt Bacau, Resita, Braila sau Giurgiu, care au fost mult mai bine gospodarite decat Constanta, sunt mai curate, fara caini vagabonzi si au atras investitii straine importante.
Sunteti muncitori in combinate la Galati, Mures, Hunedoara, Iasi, Resita si Baia Mare? Pentru ei, nu existati! Sunteti agricultori care asteptati subventii si sprijin?
• La fel a procedat PD-L si cu fostul parlamentar PNL de Resita, Ioan Tabugan. Guvernul a numit in functia de subprefect al judetului Caras-Severin pe Nicolae Verindeanu, in locul lui Dorel Adrian Ursu.
Liliana Mincq a facut un adevarat tur de forta printre oamenii intalniti prin parculetele dintre blocurile din Colegiu si pe bulevard, in drum spre Piata Resita.
De exemplu, in cursul lunii septembrie a.c., s-a deplasat cu un elicopter militar la Resita, la Conferinta de constituire a organizatiei judetene Caras Severin a UNPR.
google-analytics.com