Cautare

92 de rezultate pentru "resita" (11.87 secunde)
Mostenitorii fostilor proprietari ai intreprinderilor Faur, Republica si Uzinelor Resita vor renunta la intentia de a chema statul in instanta doar daca ordonanta de urgenta privind Fondul Proprietatea, aflata in dezbatere de mai multe luni, va fi aprobata si aplicata in urmatoarele saptamani, a declarat, marti, reprezentantul juridic al acestora, Corin Trandafir, avocat-partener la firma de avocatura Rubin Meyer Doru & Trandafir.
FARCAS, aparut in septembrie 2017 in colectia TREBUIE SA STII a Grupului Editorial Trei, a fost lansat joi, 14 iunie 2018, la Resita, in prezenta autorului.
Nascut la 1.04.1940, in Resita. ... Dan Farcas este, din 2006, cetatean de onoare al municipiului Resita. ... Cartea de Buzunar, Bucuresti, 2005) - Hoinarind prin Resita pierduta (Ed. TIM, Resita, 2006, ed2 2008, ed 3 2010) - Supercivilizatii in Cosmos (Ed. ... TIM, Resita, 2015) (Surse:
Politistii au preluat inregistrarile de pe camerele de supraveghere, pe care urmeaza sa le prelucreze si sa selecteze imaginile pentru a-l identifica pe autorul talhariei.Spargere la sediul Bingo din Resita Doi barbati inarmati cu un cutit si un pistol de jucarie au furat, sambata seara 80.000 de lei de la Sediul Bingo din Resita.
Romania a cistigat la Curtea Internationala de Arbitraj de la Washington procesul intentat de compania americana Noble Ventures Inc., care a contestat actiunile statului roman in procesul de privatizare a Combinatului Siderurgic Resita S.A.
Presedintele PRM si candidatul la presedintie al acestei formatiuni politice, Corneliu Vadim Tudor, insotit de staff-ul sau electoral, a efectuat, in cursul zilei de ieri, o vizita electorala in municipiul Resita.
De abia astept sa ma intalnesc cu publicul meu de la Ramnicu Valcea, Timisoara, Resita, Craiova, Constanta, Galati, Bacau, Brasov!
Primarul municipiului Resita, Liviu Spataru (PNL), il acuza pe vicepresedintele Consiliului Judetean Caras Severin, Horia Irimia (PNL), de „imixtiune grosolana in activitatea administrativa a municipiului“, dupa ce Irimia ar fi initiat pe siteul sau un sondaj referitor la activitatea primariei.
Baaklini Said a fost deja condamnat in prima instanta la 7 ani de inchisoare inca din decembrie 2013 pentru un prejudiciu total de 260.000.000 de euro, rezultat din mai multe afaceri, cele mai cunoscute fiind cu motoarele de la Resita si Institutul National al Lemnului!
FCM Resita - Poli Timisoara II 0-0 Si la acest meci remiza nu ajuta pe nimeni. ... Jiul - FCM Resita;
In cele doua municipii din Caras-Severin primarii nu sunt democrat-liberali, la Resita fiind primar independent, iar la Caransebes - primar liberal. Primarul municipiului Resita, Mihai Stepanescu, va parasi PDL pentru a trece la PSD
Mihai Stepanescu, primarul Resitei, paraseste PDL pentru a trece la PSD Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, ca primarul municipiului Resita, Mihai Stepanescu, va parasi PDL pentru a trece la PSD.
Este vorba despre Ispat Sidex, Ispat, Siderurgica Hunedoara, Donasid Calarasi, COS Targoviste, Industria Sarmei Campia Turzii, Otelu Rosu si CSR Resita. ... Cea mai mare parte a reducerilor a fost deja realizata, trebuind sa mai fie inchise si dezasamblate trei laminoare vechi de la Ispat, Siderurgica Hunedoara si CS Resita.
Verdictul se va da in maximum 5 luni, iar sansele ca Romania sa nu plateasca si daune de 353 de milioane de dolari pe care le cer fostii proprietari ai CSR Resita sunt destul de mici.
Debite neachitate ale caror valori nu sunt deloc de neglijat au si Uzina Mecanica Orastie, Prescon BV SA si Prescon SA, dar si UCM Resita.
In urma investigatiilor efectuate si a audierii principalilor martori, anchetatorii au stabilit ca omul de afaceri gorjean, de 40 de ani, a tras tepe la sase societati din Olt, Bucuresti, Hunedoara, Timis si Resita. ... De la SC ELVEST GROUP SRL Resita au fost cumparate salopete.
De asemenea, mostenitorii lui Ausnit cer, printre altele, titluri de despagubire de 57,2 milioane de dolari in contul societatilor Titan Nadrag Calan, de 24,18 milioane de dolari pentru Uzine si Domenii Resita (actualul Combinat Siderurgic de la Resita) si de 0,74 milioane de dolari pentru fostele Magazine Unite de Ferarie.
Mariu Teicu s-a nascut pe 9 mai 1945 la Resita si a absolvit Scoala Elementara de Muzica si Liceul de Muzica din Timisoara in 1963 (trecand de la pian la oboi), apoi Conservatorul de Muzica din Bucuresti, in 1968 - sectia Compozitie - Dirijat.
Referitor la transferul antrenorului Omer de la HCM Constanta la Resita s-au facut destule speculatii. ... Mi-ar placea, din respect pentru el, sa inceapa campionatul la Resita cu o victorie, sa regrete cine trebuie, mai ales ca meciul va fi in compania constantenilor.
Un barbat din Resita, judetul Caras-Severin, urmarit national si international din anul 2007, a fost identificat si retinut in municipiul Bucuresti, de catre politistii de la Serviciul Urmariri din cadrul Directiei de Investigatii Criminale a I.G.P.R..
google-analytics.com